فرمول رایگان تولید بکینگ پودر |فرمولاسیون بکینگ پودر/ساخت جوش شیرین

امتیاز کاربران
ضعیفعالی 

فرمول رایگان تولید بکینگ پودر |

_  بی کربنات سدیم
_ سولفات کلسیم
_ مونوکلسیم فسفات
 _ سدیم سولفات آلومینیوم
_ اسید تارتارات پتاسیم
_ دی‌سدیم پی هیدروژن پیروفسفات 
_ کلسیم لاکتات
فرمول فوق اقتصادی نیست.جهت دریافت فرمول اقتصادی و با کیفیت با ما در ارتباط باشید.
فرمول تولید بکینگ پودر
_ فرمولاسیون رایگان ساخت بیکینگ پودر |  نحوه تولید بکینگ پودر | آموزش ساده و مرحله به مرحله  تولید‌ بکینگ پودر |
  *************************
راه اندازی خط تولید بکینگ پودر
« شرکت ویلاتوس با افتخار اعلام مینماید آماده ارائه ی فرمولاسیون تولید انواع مواد غذایی ( بیکینگ پودر / انواع کنسرو / رب / مربا / و.....خوراک دام و طیور ) محصولات آرایشی و بهداشتی با بالاترین کیفیت و قابل رقابت با محصولات موجود در بازار به شما عزیزان می‌باشد.ما با مهندسین مجرب و زبده به شما آموزش میدهیم چگونه محصولی با کیفیت عالی و باصرفه اقتصادی بالا  را تولید نمایید.
محصولات آرایشی نظیر [ کرم ضد آفتاب / مرطوب کننده/ آبرسان ژل مو _ چسب مژه _ چسب‌ پروتز _ انواع رنگ مو _ پودر دکلره _ عطر مو _ میست مو _ بادی اسپلش _ انواع رژ گونه ( پودری _ ژل _ مایع _ براق _ مات ) _انواع کرم پودر _ مرطوب کننده _ ضد آفتاب _ رژ لب های مایع ، جامد ، مدادی _ ریمل _ خط چشم _ تافت ( اسپری و لاک مو ] و........ده ها محصول دیگر.
محصولات شوینده نظیر [ انواع شامپو/ مایع ظرفشویی و دستشویی/ سفید کننده و....... محصولات شوینده صنعتی مانند : شامپو کارواش/ دوراکلین / واکس داشبورد و بدنه و......ده ها محصول دیگر]
 پس از کیفیت عالی محصول مهم‌ترین عامل برای تولید‌ کننده قیمت تمام شده محصول است ؛ پس با کیفیت ترین فرمول و با صرفه اقتصادی بالا را تنها از ما بخواهید.
* ما با پشتیبانی یکساله به عنوان مشاور در کنار شما خواهیم بود. 
جهت دریافت فرمولاسیون و مشاوره با در تماس باشید.»
     ***********************
_ فرمولاسیون بیکینگ پودر 
یک ترکیب بیکینگ پودر شامل حدود 30٪ بی کربنات سدیم، حدود 20٪ SAS، حدود 8.7٪ MCP، حدود 14.2٪ سولفات کلسیم بدون آب و حدود 27.1٪ CORNSTARCH.
 فرمول (Cl. 99--95) این اختراع به ترکیبات بکینگ پودر بهبود یافته مربوط می شود.
_ بیکینگ پودرها از دیرباز در پخت بیسکویت ها، کیک ها و اجناس مختلف مورد استفاده قرار می گرفته است تا بافتی باز یا خمیری به آن ها بدهد.  
آنها معمولاً حاوی یک بی کربنات محلول در آب، یک یا چند ماده واکنش دهنده اسیدی و یک پرکننده بی اثر مانند [ نشاسته، کربنات کلسیم یا آرد ] هستند.  
_ در حضور آب در دمای اتاق، مواد واکنش دهنده اسید و بی کربنات واکنش می دهند تا مقداری از دی اکسید کربن موجود را فراهم کنند.  
این حالتی است که در مرحله خمیری برای تهیه محصولات پخته به دست می آید.  
در طی پخت بعدی خمدیر، دی اکسید کربن اضافی از ترکیب بیکینگ پودر ایجاد می شود.  
گرمای باکمگ نه تنها تکامل دی اکسید کربن را تسریع می کند، بلکه باعث می شود حباب های گازی که در خمیر به دام افتاده اند منبسط شوند.  
پس از آن خمیر به روش شناخته شده تنظیم می شود.
_  مواد مختلفی مانند :
مونوکلسیم فسفات
 سدیم سولفات آلومینیوم
اسید تارتارات پتاسیم
دی‌سدیم دی‌هیدروژن پیروفسفات 
کلسیم لاکتات
 به‌عنوان ترکیبات اسیدی بیکینگ پودرهای معمولی استفاده شده‌اند.  
از این میان، « سدیم سولفات آلومینیوم و یا مونوکلسیم فسفات » بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند.  
این دو ماده، که از این پس به عنوان SAS و MCP برای راحتی مشخص می شوند، به طور مستقل یا با نسبت های مختلف بسته به سرعت واکنش مورد نظر ترکیب می شوند.  
           **********************************
اSAS تجاری به میزان نسبتاً کمی با بی کربنات در مرحله خمیر واکنش می دهد، بخش عمده ای از واکنش در طول پخت رخ می دهد.  
از طرف دیگر، MCP سریع‌تر عمل می‌کند و تا حد زیادی در مرحله خمیر واکنش نشان می‌دهد و مقدار کمتری از واکنش را در جریان باک‌مگ رخ می‌دهد.  
_ بیکینگ پودر ترکیبی که از SAS و MCP استفاده می کند به دلیل توانایی آن در آزادسازی مقدار معینی از دی اکسید کربن موجود در مرحله خمیر در حالی که پس از آن در سن پخت مقدار قابل توجهی را نیز تولید می کند، بیکینگ پودر دو اثر نامیده می شود.
به آسانی آشکار است که کامل ترین بیکینگ پودر، پودری است که در هر مرحله از آماده سازی محصولات پخته شده، مقدار بهینه گاز را با نرخ بهینه فراهم کند.  
در گذشته، تلاش‌های زیادی برای تغییر مقدار گاز تولید شده در مراحل آماده‌سازی محصولات پخته شده و همچنین تغییر سرعت تکامل گاز صورت گرفته است.  
مشکل اصلی، با این حال، مربوط به مقدار گاز آزاد شده در مرحله پخت است.  اگرچه SAS مقدار بیشتری دی اکسید کربن را در مرحله پخت فراهم می کند، اما استفاده از آن محدود است.  مقدار بسیار زیاد SAS به محصولات پخته شده حاوی آن عطر و طعم می دهد.  
_ کمبود تکامل دی اکسید کربن در مرحله پخت را نمی توان با استفاده بیشتر از یک ماده اسیدی با عملکرد سریع تر مانند MCP اصلاح کرد زیرا مقدار گاز تکامل یافته در مرحله خمیر منجر به خمیر مایه می شود.
محدودیت های موجود در فرموله کردن بیکینگ پودر ناشی از استانداردهای تثبیت شده برای استفاده از آن و همچنین الزامات عملکردی آن است.  
تمام دستور العمل های استاندارد که استفاده از بکینگ پودر را می طلبند، یک قاشق چای خوری یا کسری از آن را به عنوان واحد اندازه گیری مشخص می کنند.  
در نتیجه، استانداردی ایجاد شده است که توسط اکثر تولیدکنندگان بیکینگ پودر رعایت شده است.  
_یک قاشق چایخوری سطح استاندارد حدود 4.93 سی سی است.  
_این مقدار بیکینگ پودر باید از حدود 0.50 تا حدود 0.63 گرم را داشته باشد.  
_از دی اکسید کربن  از آنجایی که اندازه گیری های انجام شده توسط نانوایان تجاری اغلب بر اساس وزن انجام می شود، یک بیکینگ پودر ترکیبی نیز باید بتواند از حدود 12٪ تا حدود 25٪ وزنی دی اکسید کربن را تحویل دهد.
 در صورت عدم رعایت محدودیت های فوق، نان های پخته شده یا بیش از حد خمیر می شوند یا کم خمیر می شوند.  کل دی اکسید کربن موجود، البته، با مقدار بی کربنات موجود در واحد اندازه گیری، و همچنین مقدار و کارایی ترکیبات واکنش دهنده اسیدی که وجود دارند، کنترل می شود.
_ علاوه بر محدودیت‌های فوق، بیکینگ پودری که در کانال‌های خرده‌فروشی معمولی فروخته می‌شود باید برای مدت زمان قابل‌توجهی پایدار بماند.  
این دوره شامل زمان مورد نیاز برای توزیع و فروش تجاری و همچنین زمان مورد نیاز برای استفاده در خانه است. 
 مشکل پایداری بیکینگ پودر به دلیل جذب رطوبت است که باعث تکامل زودرس دی اکسید کربن می شود.  
پایداری مطلوب و استانداردهای حجم و وزن مورد نیاز در حال حاضر با استفاده از پرکننده نشاسته ذرت به دست می آید.  حجم لازم را برای محصول فراهم می کند. 
همچنین از نظر فیزیکی مواد واکنش دهنده اسید را از بی کربنات جدا می کند و دارای خاصیت مهم جذب ترجیحی رطوبت است که ممکن است با بکینگ پودر تماس پیدا کند.
 با این حال، نشاسته ذرت به دلیل قیمت بالای آن کاملاً رضایت بخش نیست.  
صنعت بکینگ پودر مدتهاست که به دنبال جایگزینی برای آن بوده است.  
کربنات کلسیم استفاده شده است، اما نمی تواند تثبیت ارزشمندی را ارائه دهد.  
آرد نیز قابل قبول نیست زیرا فاسد می شود.  
سایر پرکننده ها به دلایلی از کار می افتند.  
در نتیجه، تقریباً تمام بیکینگ پودرها با نشاسته ذرت تهیه می شوند.  
اما در نانوایی های تجاری مدت زمان پایداری مورد نیاز کمتر است و ممکن است از پرکننده های دیگر استفاده شود.
«  هدف از این اختراع ارائه یک پودر پخت است که منجر به بهبود محصولات پخته می شود.» 
 هدف دیگر تهیه بیکینگ پودری است که به طور قابل ملاحظه ای نسبت دی اکسید کربن تولید شده در مرحله پخت را به میزان تکامل یافته در مرحله خمیر افزایش می دهد.
_  هدف دیگر تهیه بیکینگ پودری است که به شرح شرح داده شد که بتواند مقدار مورد نیاز دی اکسید کربن را در واحد حجم تولید کند.
گزینه بعدی تهیه بیکینگ پودر با مقدار کمتری نشاسته ذرت است اما ثبات آن کاهش نمی یابد.
 این و سایر اشیاء از توضیحات مفصل زیر آشکار می شوند.
            *********************************
_  اکنون کشف شده است که مخلوطی از [ بیکربنات فلز قلیایی، سولفات کلسیم، سولفات آلومینیوم سدیم و فسفات مونوکلسیم ] پودر پختی را با ویژگی‌های ذکر شده در بالا فراهم می‌کند.
استفاده از سولفات کلسیم در بیکینگ پودرها تاکنون پیشنهاد شده است.  
_به عنوان مثال : H. E. Patten در مجله انجمن شیمیدانان رسمی کشاورزی،پیشنهاد کرده است که سولفات کلسیم با MCP استفاده شود.  
با این حال، چنین ترکیبی محصول بهبود یافته اختراع حاضر را ارائه نمی دهد.  استفاده از سولفات کلسیم با MCP منجر به افزایش میزان تکامل دی اکسید کربن در مرحله خمیری می شود در حالی که افزودن سولفات کلسیم به یک پودر پخت با استفاده از MCP و SAS به طور قابل ملاحظه ای میزان کربن دی اکسید آزاد شده در مرحله پخت را افزایش می دهد.
_ به منظور نشان دادن موارد فوق، مقدار bf دی اکسید کربن ایجاد شده در استفاده از آنها برای سه نوع بکینگ پودر زیر اندازه گیری شد:
 قطعات وزنی نشاسته ذرت A Q B O 11
وزن یکسانی از بکینگ پودر در هر مورد استفاده شد و تکامل در مرحله خمیر و پخت مشخص شد. 
 بیکینگ پودر A نشان دهنده مطلوب ترین کاربرد سولفات کلسیم مطابق با دانش صنعت قبل از اختراع حاضر است.  بیکینگ پودر B نشان دهنده پرمصرف ترین بیکینگ پودر خانگی است و با استفاده از SAS به میزان بیشتری از تکامل گاز در مرحله پخت دست می یابد.  بیکینگ پودر C نماینده اختراع حاضر است.  
داده‌ها بهبود قابل‌توجهی C را نسبت به A یا B نشان می‌دهند، حتی اگر C از همان مقدار SAS به عنوان B استفاده می‌کند و بنابراین انتظار می‌رود که همان تکامل دی اکسید کربن را در طول پخت ارائه دهد.  علاوه بر این، فرمول C از MCP کمتری نسبت به A یا B استفاده می کند. این نشان دهنده مزیت بیشتر استفاده از سولفات کلسیم است.
 ویژگی‌های بهبود یافته تکامل گاز در پودرهای پخت این اختراع تا حدی بهبود محصولات پخته شده ناشی از استفاده از آن را توضیح می‌دهد.  
در آزمایش‌های استاندارد پخت بیسکویت با استفاده از همان مقدار بیکینگ پودر، بکینگ پودر A بیسکویت‌هایی با حجم حدود 90 درصد از بیسکویت‌های حاصل از بکینگ پودر C ارائه کرد.  حجم بیسکویت های حاصل از استفاده از بکینگ پودر است.
_  هنگامی که در دستور العمل های کیک استاندارد استفاده می شود، بکینگ پودر اختراع حاضر نه تنها باعث افزایش حجم کیک، بلکه بافت بهبود یافته نیز می شود.  
در یک آزمایش نماینده، 30 کیک سفید در سه گروه 10 تایی تهیه شد.  روش به کار رفته و مواد مورد استفاده برای همه کیک ها به استثنای بیکینگ پودر یکسان بود.  برای یک گروه از بکینگ پودر A و در دو گروه دیگر از بکینگ پودر B و بکینگ پودر C استفاده شد.
 در حالی که میانگین حجم کیک هایی که از بکینگ پودر C استفاده می کردند تنها حدود 2/2% بیشتر از حجم متوسط کیک هایی بود که از بکینگ پودر B استفاده می کردند، 20٪ بیشتر از حجم متوسط کیک های تهیه شده با بکینگ پودر A بود.
به منظور رتبه بندی کیک های فوق از نظر کیفیت و بافت کلی، نظرات کارشناسان اخذ شد.  
             *********************************
_ آزمایش کنندگان متخصص روزانه کیک های متعددی را بررسی و می چشند و نتایج آزمایش های متعدد مصرف کننده را مطالعه کرده اند.  نظرات آنها بر اساس ترجیحات شخصی نیست، بلکه بر اساس مشاهدات آموزش دیده است.  کیک های فوق به ده نفر از این کارشناسان ارائه شد که هیچ اطلاعات قبلی در مورد هدف آزمون به آنها داده نشد.  این کارشناسان کیک هایی را که با بکینگ پودر C تهیه شده بودند و به عنوان اولویت دوم خود کیک هایی را که با بکینگ پودر 'B پخته شده بودند، انتخاب کردند.  
آنهایی که با بکینگ پودر A تهیه شده بودند کمترین اولویت را داشتند.  
از نظر درجه و کیفیت کلی، کیک های تهیه شده با بکینگ پودر C تقریبا دو برابر بیشتر از کیک های پخته شده با بیکینگ 4. پودر A و 1/2 برابر کیک های تهیه شده با بکینگ پودر B رای عالی کسب کردند.
برای به دست آوردن نتایج بهینه در رابطه با خمیر مایه بهبود یافته ارائه شده توسط اختراع حاضر، نسبت سولفات کلسیم به MCP معادل حدود 1.16 گرم است.  
باید از سولفات کلسیم بی آب در هر گرم MCP بی آب استفاده شود.  در مورد MCP تجاری که در حال حاضر در پودرهای پخت استفاده می شود که یک مونو هیدرات است و حاوی مواد نامحلول قابل توجهی است، این نسبت 1.02 گرم است.  سولفات کلسیم در هر گرم MCP.  
نسبت کمتر سولفات کلسیم به MCP باعث بهبود خمیر مایه می‌شود، اما به میزان کاملی که با استفاده از اختراع حاضر در دسترس نیست، در حالی که نسبت بالاتر باعث بهبود کمی در خمیر مایه می‌شود.  با این حال، چنین نسبت بالاتری به طور کلی استفاده می شود زیرا این امکان جابجایی بیشتر نشاسته گران تر را فراهم می کند.  نسبت ترجیح داده شده به طور کلی حدود 1.6 گرم است.  
سولفات کلسیم در هر گرم MCP.  هنگامی که مقادیر بیشتری از سولفات کلسیم استفاده می شود، مقدار MCP معمولا برای حفظ این نسبت 1.6:1 افزایش می یابد و مقادیر کمتری از SAS و/یا نشاسته به عنوان جبران استفاده می شود.  با این حال، کاهش نشاسته نباید به گونه ای باشد که آن را به کمتر از 16 درصد از ترکیب بیکینگ پودر کاهش دهد، در غیر این صورت یک ثبات از دست دادن جدی در ذخیره سازی وجود دارد.  
قبل از اختراع حاضر، مقدار نشاسته ذرت معمولاً در ترکیب پودر پخت حدود 35٪ بود.  به طور مشابه، مقدار سولفات کلسیم نباید بیش از 30 درصد از ترکیب بیکینگ پودر باشد.  مقدار SAS که ممکن است مورد استفاده قرار گیرد می تواند مستقل از مقادیر سولفات کلسیم و MCP متفاوت باشد، اما، به طور کلی، با مقادیر بیشتر از دو ماده اخیر، مقادیر کمتری از SAS استفاده می شود.
« سولفات کلسیم » به صورت انیدریت، همی هیدرات و دی هیدرات وجود دارد.  از این میان، انیدریت به مراتب ارجح ترین است، زیرا ترکیب پودر پخت را با حداکثر پایداری در انبار فراهم می کند.  اشکال دیگر سولفات کلسیم تا حدودی به همان اندازه واکنش پذیر هستند و به عنوان مواد اسیدی در ترکیب بیکینگ پودر عمل می کنند، اما به اندازه انیدریت مزیت پایداری را ندارند.
             *********************************
_  مراحل ترکیب و اختلاط عموماً نکات بسیار مهمی در تهیه بیکینگ پودرها هستند.  مقدار تک تک مواد باید با دقت اندازه گیری شود و مخلوط کردن باید یکنواخت و کامل باشد تا بیکینگ پودر از محتوای یکنواخت دی اکسید کربن موجود اطمینان حاصل شود.  البته همین احتیاط ها در مورد بیکینگ پودرهای اختراع حاضر نیز اعمال می شود.  مقدار مورد نظر سولفات کلسیم همراه با مقادیر دقیق اندازه گیری و محاسبه شده سایر مواد به مخلوط اضافه می شود و اختلاط به روش معمول انجام می شود.  همه مواد دیگر از خلوص و کیفیت مرسوم بالایی برخوردار هستند.  
_ بی کربنات سدیم و پتاسیم تنها کربنات‌هایی هستند که در بیکینگ پودرهای تجاری مورد استفاده قرار می‌گیرند، اگرچه سایر بی‌کربنات‌های فلز قلیایی مانند سزیم، روبیدیم، لیتیوم و مانند آن‌ها با ترکیبات اسیدی معمول واکنش می‌دهند تا دی اکسید کربن تولید کنند.  البته مقدار بی کربنات موجود بر مقدار کل دی اکسید کربن موجود در صورتی که برای واکنش کامل یا تقریبا کامل تدارک دیده شده باشد، تعیین می شود.  انیدریت سولفات کلسیم البته بدون آب است.
_ علاوه بر بیکینگ پودر C که در بالا مورد بحث قرار گرفت، فرمولاسیون های دیگری که از سولفات کلسیم مطابق با اختراع حاضر استفاده می کنند، در زیر آمده است:
نشاستهNaHOO SAS MOP OaSOr تحت شرایط بسیار نامطلوب رطوبت و دما، پودر بکینگ D حدود 12 ماه ماندگاری دارد، در حالی که بکینگ پودر E یکی از 11 ماه، بیکینگ پودر F یکی از 8 ماه و بیکینگ پودر G عمر مفید دارد.  یکی از 7 ماه دارد.  در حالی که ماندگاری 7 یا 8 ماهه برای توزیع در کانال های خرده فروشی معمولی بسیار کوتاه است، پودرهای پخت F و G کاملاً برای توزیع در تجارت تجاری مانند نانوایی ها مناسب هستند.  
_ در چنین شرایطی ماندگاری طولانی لازم نیست و محصول ارزانتر کاملاً مناسب است.  بیکینگ پودرهای F و G بیسکویت ها و کیک هایی با کیفیتی برابر با بیکینگ پودر B تهیه می کنند و در عین حال امکان کاهش قابل توجهی در مقدار نشاسته ذرت مصرفی را فراهم می کنند.  
بیکینگ پودرهای D و E کیفیت بهتری نسبت به بیکینگ پودر B و مشابه با استفاده از بیکینگ پودر C ارائه می کنند.
_ درک خواهد شد که در حالی که اختراع تا حدی با استفاده از نمونه های خاص توصیف شده است، باید به ادعاهای پیوست برای تعریف دامنه اختراع اشاره کرد.
 
چند نکته :
1. در ترکیب بیکینگ پودر شامل سولفات آلومینیوم سدیم، فسفات مونوکلسیم و بیکربنات فلز قلیایی، بهبودی که شامل فراهم کردن حضور سولفات کلسیم در مخلوط صمیمی با سایر مواد تشکیل دهنده بیکینگ پودر است.
 2. ترکیب بیکینگ پودر ادعای 1 که در آن سولفات کلسیم به مقدار حداقل 1.16 گرم وجود دارد.  در هر گرم مونوکلسیم فسفات.
 3. در ترکیب پودر سولفات متشکل از سولفات آلومینیوم سدیم، مونوکلسیم فسفات، یک بی کربنات فلز قلیایی و نشاسته ذرت، بهبودی که شامل فراهم کردن حضور سولفات کلسیم در مخلوط صمیمی با سایر مواد تشکیل دهنده بیکینگ پودر است.
 4. ترکیب بیکینگ پودر ادعای 3 که در آن 6 سولفات کلسیم به مقدار حداقل 1.6 گرم موجود است.  در هر گرم مونوکلسیم فسفات.
 5. ترکیب بیکینگ پودر ادعای 3 که در آن سولفات کلسیم به شکل انیدریت وجود دارد.
 6. ترکیب بیکینگ پودر ادعای 3 که در آن مقدار نشاسته ذرت در ترکیب بیش از حدود 16٪ و مقدار سولفات کلسیم موجود در ترکیب کمتر از حدود 30٪ است.
 7. یک ترکیب پودر بیکینگ شامل حدود 30٪ بی کربنات سدیم، حدود 20٪ SAS، حدود 8.7٪ MCP، حدود 14.2٪ سولفات کلسیم بی آب و حدود 27.1٪ نشاسته ذرت.
 8. یک ترکیب بیکینگ پودر شامل حدود 30٪ بی کربنات سدیم، حدود 17.5٪ SAS، حدود 10.5٪ MCP، حدود 17.1٪ سولفات کلسیم بی آب و حدود 24.9٪ نشاسته ذرت.
 9. یک ترکیب پودر بیکینگ شامل حدود 30٪ بی کربنات سدیم، حدود 15٪ SAS، حدود 11.9٪ MCP، حدود 19.2٪ سولفات کلسیم بی آب و حدود 23.9٪ نشاسته ذرت.
 10. یک ترکیب بیکینگ پودر شامل حدود 30٪ بی کربنات سدیم، حدود 10٪ SAS، حدود 15٪ MCP، حدود 24.1٪ سولفات کلسیم بی آب و حدود 20.9٪ نشاسته ذرت.
 11. یک ترکیب بیکینگ پودر شامل حدود 30٪ بی کربنات سدیم، حدود 5٪ SAS، حدود 18.3٪ MCP، حدود 29.1٪ سولفات کلسیم بی آب و حدود 17.6٪ نشاسته ذرت.
       ************************
_ فرمولاسیون رایگان تولید بیکینگ پودر
_ ارائه فرمول بیکینگ پودر و روش تولید آن
_ آموزش آنلاین جهت تولید‌ بکینگ پودر مرحله به مرحله
_ درصد دقیق ترکیب مواد اولیه و ترتیب آنها
_ تجهیزات لازم جهت تولید بکینگ پودر
_ دریافت مجوز تولید/ اداره صنایع غذایی/ حداقل فضا و سرمایه
_ چگونگی تولید بکینگ پودر بدون دستگاه و تجهیزات خاص
_ تولید‌ در منزل و کمترین امکانات
_ چند درصد از مواد اولیه تولید بیکینگ پودر مایع است
_ مش تولید بیکینگ پودر چیست
_ آیا میتوان در تولید بیکینگ پودر از آب استفاده کرد ؟
_ تولید‌ بکینگ پودر در دو مرحله
_ روش حجم دهی در بیکینگ پودر دو مرحله ای
_ راه اندازی خط تولید بکینگ پودر دو مرحله ای
_ تولید و ساخت بکینگ پودر با کیفیت عالی و بالا
_ نحوه تولید بکینگ پودر چگونه است ؟
_ خواص استفاده از بکینگ پودر