فرمولاسیون تولید انواع اسانس/رایگان/

فرمول تولید انواع اسانس

طرز ساخت اسنس

روش تولید انواع اسانس

ساخت اسانس

 

طعم شاه توت

ثبت اختراع 7,632,964 ترکیبات آلی

برای استفاده از طعم

533.2000

اب

225.0000

پروپیلن گلیکول

225.0000

اتیل الکل 190 PR دانه

10.0000

جوهر شاه توت 100x

2.2000

اتیل بوتیرات

1.1502

اتیل پیروات

1.0000

مالتول

0.5000

کتون تمشک

0.4000

۲-هپتانول

0.2160

هگزیل الکل

0.2133

2- متیل بوتیریک اسید

0.1944

سیس-3-هگزنیل استات

0.1485

استالدهید دی اتیل استال

0.1350

متیل آمیل کتون

0.1134

4-ترپیننول

0.1080

آلفا ترپینئول خام

0.0999

ایزووالرات اتیل

0.0999

اتیل کاپروات

0.0918

فورانول

0.0405

لائومنتول

0.0378

هگزیل استات

0.0216

(E)-2-هگزنال

0.0108

ایزومرهای مخلوط یونون

0.0081

دی متیل سولفید

0.0054

لایو منتیل استات

0.0027

بنزیل استات

0.0027

ambrette seed مطلق

1000.000

جمع

طعم زغال اخته برای یک ماست

ثبت اختراع 7,078,570 سیکلوهگزن های جایگزین

برای استفاده از طعم

0.30

بوربن روغن شمعدانی

0.20

روغن ترنج

0.05

روغن یلانگ یلانگ

2.00

لینالول

0.10

رزینوئید ریزوم زنبق (محلول در آب)

4.00

آلفا ترپینئول

0.70

ایزوآمیل الکل

0.10

ژرانیول

4.00

استیک اسید

0.06

استوئین

0.30

اکالیپتول

1.00

اتیل هگزانوات

ساعت 12.00

ایزووالرات اتیل

0.05

اسید بوتیریک

0.50

اتیل بوتیرات

2.00

اتیل 2- متیل بوتیرات

0.50

2- متیل بوتیریک اسید

0.10

بوتیل لاکتات

0.50

سیس-3-هگزنول

3.50

ایزوآمیل استات

0.06

دی استیل

0.70

متیل سینامات

1.00

اتیل لاکتات

0.05

اسید تانیک

0.25

گاما-نونالاکتون

5.00

متیل ایزووالرات

0.50

(E)-2-هگزنال

0.20

(E)-3-هگزنوئیک اسید

959.28

پروپیلن گلیکول

1.00

1،2،6-تری متیل-6-(3-متیل-بوت-2-انیل)-سیکلوهکس-2-انول

1000.000

جمع

طعم کرن بری

پتنت 7,927,643 ترکیبات مشتقات اکسو ترپن و فرآیند تهیه آن

برای استفاده از طعم

0.200

اتیل بوتیرات

0.200

2-متیل-3-پنتنوئیک اسید

0.200

لایو منتیل استات

12000

اتیل استات

0.030

کتون تمشک

0.008

بتا یونون

0.300

آلیل کاپروات

0.200

سیس-3-هگزنول

0.300

ژرانیل بوتیرات

0.300

بنزآلدئید

0.100

(E) -تیگلیک اسید

0.004

بتا داماسکون

0.070

1،4-سینئول

0.070

آلفا ترپینئول

0.100

4- متیل بنزآلدئید

0.200

لینالول

88000

اسید تانیک

9000

3- متیل بوتیریک اسید

888.718

اتانول

1000.000

جمع

طعم توت سیاه

ثبت اختراع 5,321,005 ترکیبات طعم و عطر تولید شده با استفاده از فرآیندی برای تجزیه و تحلیل کمی و کیفی قابل توجهی به طور مداوم عطر ساطع شده از یک میوه زنده

برای استفاده از طعم

5.00

سیس-3-هگزنول

1.50

آلفا فلاندرن

3.00

آلفا ترپینئول 10%

5.00

کتون تمشک

2.00

وانیلین

6.00

اتیل مالتول

2.00

متیل بنزوات

2.00

بنزآلدئید

4.00

بنزیل پروپیونات

5.00

ایزوبوتیل استات

0.50

روغن دانه گشنیز

ساعت 8.00

اتیل بوتیرات

3.00

دی متیل سولفید

ساعت 8.00

روغن سوخته

ساعت 10.00

استیک اسید

0.50

آلفا یونون 10%

0.50

اتیل هپتانوات

934.00

پروپیلن گلیکول

1000.000

جمع

طعم گریپ فروت

پتنت 4,321,255 استفاده از کتون های شاخه دار در تقویت یا تقویت عطر یا طعم مواد غذایی، آدامس، خمیر دندان یا تنباکوی جویدنی

برای استفاده از طعم

ساعت 10.00

روغن گریپ فروت

0.60

استالدئید

2.10

آلفا ترپینئول

1.80

سیترال

0.25

آلفا ترپینن

0.25

آلفا فنشیل الکل

0.35

دکسترولیمونن

0.25

ژرانیل استات

3.00

nootkatone

1.40

پروپیلن گلیکول

20000

جمع

طعم لیمو

پتنت 7,927,643 ترکیبات مشتقات اکسو ترپن و فرآیند تهیه آن

برای استفاده از طعم

5.00

آلدهید C-8

5.00

آلدهید C-9

3.00

آلدهید C-10

5.00

valencene

125.00

ژرانیل استات

94.00

نریل استات

4.00

آلفا ترپینئول

4.00

4-ترپیننول

ساعت 8.00

سیترونلال

5.00

لینالول

48.00

نرول

47.00

ژرانیول

31.00

ocimene

ساعت 8.00

میرسن

468.00

بتا پینن

94.00

آلفا پینن

46.00

پروپیلن گلیکول

1000.000

جمع

طعم لیمو

پتنت 4,301,018 استفاده از ترکیبات شیمیایی حلقوی برای تقویت یا افزایش عطر محصولات نرم کننده پارچه

برای استفاده از طعم

ساعت 10.00

روغن لیمو بدون ترپن

0.60

استالدئید

2.10

آلفا ترپینئول

1.80

سیترال

0.24

لائوو کاروون

1.20

ترپینولن

0.25

آلفا سیننسال

0.25

دی فنیل اکسید

0.25

آلفا فنشیل الکل

0.35

دکسترولیمونن

0.25

لینالول

0.25

ژرانیل استات

0.25

nootkatone

0.25

نریل استات

1.96

پروپیلن گلیکول

20000

جمع

طعم لیمو

ثبت اختراع 4,311,720 فرآیند تولید یک نوشیدنی گرم شده طعم‌دار

برای استفاده از طعم

0.50

متیل هپتنون

1.00

آلفا ترپینئول

1.00

لینالول

1.25

دکانال

1.25

اکتانال

1.75

ژرانیل استات

60.00

سیترال

100.00

روغن لیمو cp کالیفرنیا

833.25

ترپن های روغن پرتقال

1000.000

جمع

طعم لیمو

ثبت اختراع 4,311,720 فرآیند تولید یک نوشیدنی گرم شده طعم‌دار

برای استفاده از طعم

226.80

پاراسیمن

226.80

دیپنتن

765.40

روغن آهک مقطر مکزیک

453.60

آلفا ترپینئول

2409.70

ترپن روغن لیمو

18917.70

ترپن های روغن آهک

23000000

جمع

طعم نعناع

ثبت اختراع 6,322,838 ترکیبات طعم نعناع و/یا میوه

برای استفاده از طعم

350.00

لائومنتول

280.00

(±) -منتون/ایزومنتون

40.00

لایو منتیل استات

30.00

اکالیپتول

30.00

پیپریتون

5.00

آلفا ترپینئول

5.00

لینالول

2.00

میرتنیل استات

2.00

سابینن هیدرات

1.00

اوژنول

1.00

لاکتون نعناع

0.50

سیس-جاسمون

0.30

سیس-3-هگزنول

0.20

دی متیل سولفید

0.20

3-اکتانول

0.30

ایزووالرآلدئید

252.50

اتانول 96%

1000.000

جمع

طعم میوه شور

ثبت اختراع 5,179,077 4-methyl-3-pentyl-2(5H)-furanone

برای استفاده از طعم

0.500

روغن ماندارین

0.500

فن اتیل الکل

0.500

ژرانیول

0.500

سیس-3-هگزنول

0.500

سیترال

0.500

آلفا یونون

1000

آلدهید C-14

1000

لینالول

1000

آلفا ترپینئول

1000

لینالیل استات

2000

استیرالیل استات

4000

اتیل بوتیرات

5000

ایزووالرات اتیل

14000

هگزیل کاپروات

20000

هموفورونول 20%

38000

اتیل کاپروات

30.000

هگزیل بوتیرات

5000

4-متیل-3-پنتیل-2(5H)-فورانون

75000

تری اتیل سیترات

800.000

پروپیلن گلیکول

1000.000

جمع

طعم تمشک مصنوعی

ثبت اختراع 4851050 الکل آلفا-کامفولنیک، دی هیدرو-آلفا-کامفولنیک الکل و استرهای آسیل پایین آن به عنوان طعم دهنده های تنباکو

برای استفاده از طعم

2.85

آلفا یونون

2.25

بتا یونون

22.60

اتیل استات

28.34

استوئین

2.25

دلتا دکالاکتون

4.50

لینالول

2.25

آلفا ترپینئول

2.25

سیس-3-هگزنول

4.50

آمیل الکل

18.07

اسید کاپروییک

4.50

اسید کاپریلیک

5.64

آلفا کامفولنول

100.000

جمع

طعم تمشک

ثبت اختراع 4,570,648 طعم دهنده های حاوی استرهای اسیدهای کربوکسیلیک 2,3,6,6-tetramethylcyclohexenyl

برای استفاده از طعم

0.20

پاراآنیسیل فرمت

0.20

متیل ایزوئژنول

0.25

لایو بورنیل استات 1%

0.25

وانیلین

0.40

بتن ریزوم یاریس 10%

0.40

بتا یونون

0.65

استوئین 1%

1.00

هلیوتروپیل استات

1.25

آلفا یونون

2.00

اتیل والرات

4.00

دی متیل سولفید 10%

5.00

سیس-3-هگزنول

5.00

آمیل الکل

5.00

اتیل بوتیرات

5.00

آلفا ترپینئول

5.00

اتیل مالتول

ساعت 10.00

اسید ایزوبوتیریک

ساعت 12.00

کتون تمشک

17.40

الکل بنزیل

ساعت 25.00

اتیل استات

890.00

اتانول

ساعت 10.00

می دهد

1000.000

جمع

طعم چای سبز

ثبت اختراع RE30,363 فرآیندهای تولید ترکیبات و محصولات طعم توت فرنگی

برای استفاده از طعم

1.00

الکل بنزیل

0.30

1-(2-هیدروکسی-4-متیل سیکلوهگزیل) اتانون

0.30

سیس-3-هگزنول

0.10

دی متیل سولفید

0.60

ژرانیول

0.50

لائومنتول

2.50

لینالول

0.90

نورولیدول

0.20

آلفا ترپینئول

5.00

ایزوله چای سبز

88.60

الکل اتیلیک

100.000

جمع

طعم چای گیاهی

ثبت اختراع 5,248,792 5-methyl-6-pentyl-tetrahydro-.alpha.-pyrone و آنالوگ ها

برای استفاده از طعم

210.00

لینالول

120.00

(E) -آنتول

120.00

فن اتیل الکل

60.00

آلفا ترپینئول

60.00

سیترونلول

60.00

ژرانیل استون

60.00

سیس-3-هگزنیل بنزوات

45.00

پارا آنی‌سالدئید

30.00

فنیل استالدئید

30.00

اوژنول

30.00

لائومنتول

ساعت 15.00

استراگول

ساعت 15.00

وربنون

9.00

بتا یونون

6.00

سیترال

3.00

متیل جاسمونات

1.00

سیس-3-هگزنول

96.00

پروپیلن گلیکول

30.00

cis/trans-5-methyl-6-pentyltetrahydro-.alpha.-pyrone

1000.000

جمع

طعم تنباکو

ثبت اختراع 4,570,648 طعم دهنده های حاوی استرهای اسیدهای کربوکسیلیک 2,3,6,6-tetramethylcyclohexenyl

برای استفاده از طعم

1.00

پاراسیمن

2.50

کافور

3.50

آلفا ترپینئول

4.00

اتیل فنیل استات

5.00

دکسترولیمونن

ساعت 8.00

بتا یونون

ساعت 10.00

فورفورال

ساعت 10.00

اکسید لینالول

20.00

فن اتیل الکل

20.00

فنیل استیک اسید

20.00

لینالول

20.00

سیس-جاسمون

30.00

وانیلین

30.00

لائومنتول

30.00

2،3،5،6-تترا متیل پیرازین

40.00

بنزآلدئید

40.00

بتا کاریوفیلن

ساعت 10.00

می دهد 10٪

696.00

اتانول (دناتوره شده)

1000.000

جمع

 فرمول امولسیون لیمو/فرمولاسیون کلودیفایر/روش ساخت آبلیمو صنعتی