فرمولاسیون تولید انواع اسانس/رایگان/
طعم شاه توت |
|
برای استفاده از طعم |
|
533.2000 |
|
225.0000 |
|
225.0000 |
|
10.0000 |
|
2.2000 |
|
1.1502 |
|
1.0000 |
|
0.5000 |
|
0.4000 |
|
0.2160 |
|
0.2133 |
|
0.1944 |
|
0.1485 |
|
0.1350 |
|
0.1134 |
|
0.1080 |
|
0.0999 |
|
0.0999 |
|
0.0918 |
|
0.0405 |
|
0.0378 |
|
0.0216 |
|
0.0108 |
|
0.0081 |
|
0.0054 |
|
0.0027 |
|
0.0027 |
|
1000.000 |
جمع |
طعم زغال اخته برای یک ماست |
|
برای استفاده از طعم |
|
0.30 |
|
0.20 |
|
0.05 |
|
2.00 |
|
0.10 |
|
4.00 |
|
0.70 |
|
0.10 |
|
4.00 |
|
0.06 |
|
0.30 |
|
1.00 |
|
ساعت 12.00 |
|
0.05 |
|
0.50 |
|
2.00 |
|
0.50 |
|
0.10 |
|
0.50 |
|
3.50 |
|
0.06 |
|
0.70 |
|
1.00 |
|
0.05 |
|
0.25 |
|
5.00 |
|
0.50 |
|
0.20 |
|
959.28 |
|
1.00 |
1،2،6-تری متیل-6-(3-متیل-بوت-2-انیل)-سیکلوهکس-2-انول |
1000.000 |
جمع |
طعم کرن بری |
|
برای استفاده از طعم |
|
0.200 |
|
0.200 |
|
0.200 |
|
12000 |
|
0.030 |
|
0.008 |
|
0.300 |
|
0.200 |
|
0.300 |
|
0.300 |
|
0.100 |
|
0.004 |
|
0.070 |
|
0.070 |
|
0.100 |
|
0.200 |
|
88000 |
|
9000 |
|
888.718 |
|
1000.000 |
جمع |
طعم توت سیاه |
|
برای استفاده از طعم |
|
5.00 |
|
1.50 |
|
3.00 |
|
5.00 |
|
2.00 |
|
6.00 |
|
2.00 |
|
2.00 |
|
4.00 |
|
5.00 |
|
0.50 |
|
ساعت 8.00 |
|
3.00 |
|
ساعت 8.00 |
|
ساعت 10.00 |
|
0.50 |
|
0.50 |
|
934.00 |
|
1000.000 |
جمع |
طعم گریپ فروت |
|
برای استفاده از طعم |
|
ساعت 10.00 |
|
0.60 |
|
2.10 |
|
1.80 |
|
0.25 |
|
0.25 |
|
0.35 |
|
0.25 |
|
3.00 |
|
1.40 |
|
20000 |
جمع |
طعم لیمو |
|
برای استفاده از طعم |
|
5.00 |
|
5.00 |
|
3.00 |
|
5.00 |
|
125.00 |
|
94.00 |
|
4.00 |
|
4.00 |
|
ساعت 8.00 |
|
5.00 |
|
48.00 |
|
47.00 |
|
31.00 |
|
ساعت 8.00 |
|
468.00 |
|
94.00 |
|
46.00 |
|
1000.000 |
جمع |
طعم لیمو |
|
پتنت 4,301,018 استفاده از ترکیبات شیمیایی حلقوی برای تقویت یا افزایش عطر محصولات نرم کننده پارچه |
|
برای استفاده از طعم |
|
ساعت 10.00 |
|
0.60 |
|
2.10 |
|
1.80 |
|
0.24 |
|
1.20 |
|
0.25 |
|
0.25 |
|
0.25 |
|
0.35 |
|
0.25 |
|
0.25 |
|
0.25 |
|
0.25 |
|
1.96 |
|
20000 |
جمع |
طعم لیمو |
|
ثبت اختراع 4,311,720 فرآیند تولید یک نوشیدنی گرم شده طعمدار |
|
برای استفاده از طعم |
|
0.50 |
|
1.00 |
|
1.00 |
|
1.25 |
|
1.25 |
|
1.75 |
|
60.00 |
|
100.00 |
|
833.25 |
|
1000.000 |
جمع |
طعم لیمو |
|
ثبت اختراع 4,311,720 فرآیند تولید یک نوشیدنی گرم شده طعمدار |
|
برای استفاده از طعم |
|
226.80 |
|
226.80 |
|
765.40 |
|
453.60 |
|
2409.70 |
|
18917.70 |
|
23000000 |
جمع |
طعم نعناع |
|
برای استفاده از طعم |
|
350.00 |
|
280.00 |
|
40.00 |
|
30.00 |
|
30.00 |
|
5.00 |
|
5.00 |
|
2.00 |
|
2.00 |
|
1.00 |
|
1.00 |
|
0.50 |
|
0.30 |
|
0.20 |
|
0.20 |
|
0.30 |
|
252.50 |
|
1000.000 |
جمع |
طعم میوه شور |
|
برای استفاده از طعم |
|
0.500 |
|
0.500 |
|
0.500 |
|
0.500 |
|
0.500 |
|
0.500 |
|
1000 |
|
1000 |
|
1000 |
|
1000 |
|
2000 |
|
4000 |
|
5000 |
|
14000 |
|
20000 |
|
38000 |
|
30.000 |
|
5000 |
|
75000 |
|
800.000 |
|
1000.000 |
جمع |
طعم تمشک مصنوعی |
|
برای استفاده از طعم |
|
2.85 |
|
2.25 |
|
22.60 |
|
28.34 |
|
2.25 |
|
4.50 |
|
2.25 |
|
2.25 |
|
4.50 |
|
18.07 |
|
4.50 |
|
5.64 |
|
100.000 |
جمع |
طعم تمشک |
|
ثبت اختراع 4,570,648 طعم دهنده های حاوی استرهای اسیدهای کربوکسیلیک 2,3,6,6-tetramethylcyclohexenyl |
|
برای استفاده از طعم |
|
0.20 |
|
0.20 |
|
0.25 |
|
0.25 |
|
0.40 |
|
0.40 |
|
0.65 |
|
1.00 |
|
1.25 |
|
2.00 |
|
4.00 |
|
5.00 |
|
5.00 |
|
5.00 |
|
5.00 |
|
5.00 |
|
ساعت 10.00 |
|
ساعت 12.00 |
|
17.40 |
|
ساعت 25.00 |
|
890.00 |
|
ساعت 10.00 |
|
1000.000 |
جمع |
طعم چای سبز |
|
ثبت اختراع RE30,363 فرآیندهای تولید ترکیبات و محصولات طعم توت فرنگی |
|
برای استفاده از طعم |
|
1.00 |
|
0.30 |
|
0.30 |
|
0.10 |
|
0.60 |
|
0.50 |
|
2.50 |
|
0.90 |
|
0.20 |
|
5.00 |
|
88.60 |
|
100.000 |
جمع |
طعم چای گیاهی |
|
ثبت اختراع 5,248,792 5-methyl-6-pentyl-tetrahydro-.alpha.-pyrone و آنالوگ ها |
|
برای استفاده از طعم |
|
210.00 |
|
120.00 |
|
120.00 |
|
60.00 |
|
60.00 |
|
60.00 |
|
60.00 |
|
45.00 |
|
30.00 |
|
30.00 |
|
30.00 |
|
ساعت 15.00 |
|
ساعت 15.00 |
|
9.00 |
|
6.00 |
|
3.00 |
|
1.00 |
|
96.00 |
|
30.00 |
cis/trans-5-methyl-6-pentyltetrahydro-.alpha.-pyrone |
1000.000 |
جمع |
طعم تنباکو |
|
ثبت اختراع 4,570,648 طعم دهنده های حاوی استرهای اسیدهای کربوکسیلیک 2,3,6,6-tetramethylcyclohexenyl |
|
برای استفاده از طعم |
|
1.00 |
|
2.50 |
|
3.50 |
|
4.00 |
|
5.00 |
|
ساعت 8.00 |
|
ساعت 10.00 |
|
ساعت 10.00 |
|
20.00 |
|
20.00 |
|
20.00 |
|
20.00 |
|
30.00 |
|
30.00 |
|
30.00 |
|
40.00 |
|
40.00 |
|
ساعت 10.00 |
|
696.00 |
|
1000.000 |
جمع |
فرمول امولسیون لیمو/فرمولاسیون کلودیفایر/روش ساخت آبلیمو صنعتی