طرز تهیه تنباکو معسل مزایا از توتون ورجنیا
فرمول رایگان تنباکو
توتون 73 %گلیسیرین 12 %ملاس6 %آب مقطر 5 %رنگ 1 %اسانس 3 %
فرمول با کیفیت در حد نخل موجود می باشد.با ما در ارتباط باشید..
طرز تهیه تنباکو معسل از توتون
آموزش تهیه تنباکو دو سیب
فرمول ساخت تنباکو میوه ای با توتون وریجنیا
رفع اشکالات تولید در تنباکو میوه ای
آموزش ساخت تنباکو میوه ای از برگ درختان (مناسب تولید در خارج از کشور)
دوستان گرامی : اگر قصد تولید تنباکو میوه ای دارید به چند اصل دقت نمایید
ابتدا : اگر قصد خرید تجهیزات بسته بندی دارید خیلی خوب است , ولی شرکت ما فقط روش ساخت ارائه میدهد
یعنی ما به شما آموزش میدهیم چگونه بدون دستگاه
.توتون وریجنیا را تبدیل به تنباکو نمایید.اطلاعات خرید توتون عالی و مواد اولیه مناسب ارائه میدهیم
ولی ما دستگاه فروش نیستیم و نمیخواهیم نقش واسطه بازی نماییم.پوزش ما را پذیرا باشید.ممنونم
البته به نظر بنده اگر قصد تولید تنباکو معسل دارید
ابتدا در مقادیر اندک تستی تولید نمایید.چون دستگاه برای بسته بندی است نه کار دیگری
کیفیت تولید 1 کیلو با 1 تن تفاوتی ندارد
ما به شما آموزش میدهیم چگونه 1000 گرم توتون را تبدیل به 2 کیلوگرم تنباکو معسل با کیفیت نمایید در شرایطی حتی به مقادیر بیشتر با ما همراه باشید.ممنونم
.اگر در رنگدهی به توتون برزیلی مشکل دارید با ما مشاوره نمایید
کشت تنباکو معمولاً سالانه انجام می شود. تنباکو در قاب های سرد یا گرماب ها جوانه می زند و سپس تا زمانی که بالغ شود به مزرعه پیوند زده می شود. د
ر آب و هوای گرم با خاک غنی و با زهکشی خوب رشد می کند . در سال 2000 حدود 4.2 میلیون هکتار توتون در سرتاسر جهان زیر کشت بود که بیش از هفت میلیون تن تنباکو تولید کرد. [1]
کشت تنباکو در بستر رودخانه خشک، تیرلی، مالی، 1980
دانه های تنباکو بر روی سطح خاک پراکنده می شوند ، زیرا جوانه زنی آنها در اثر نور فعال می شود. در ویرجینیا مستعمره، بسترهای بذر با خاکستر چوب یا کود حیوانی (کود اسب اغلب پودر ) بارور می شد. سپس بسترهای بذر را با شاخه ها پوشاندند تا گیاهان جوان را از آسیب سرمازدگی محافظت کنند و گیاهان تا حدود آوریل به حال خود رها شدند.
در قرن 19، گیاهان جوان مورد حمله فزاینده انواع خاصی از سوسکهای کک ، Epitrix cucumeris یا Epitrix pubescens قرار گرفتند که نیمی از محصولات تنباکوی ایالات متحده را در سال 1876 از بین بردند. در سالهای بعد، آزمایشهای زیادی برای کنترل سوسک کک انجام شد و مورد بحث قرار گرفت. . در سال 1880، پرورش دهندگان دریافتند که جایگزین کردن شاخه ها با یک قاب پوشیده شده با پارچه نازک به طور موثری از گیاهان در برابر سوسک محافظت می کند. این عمل گسترش یافت و در دهه 1890 در همه جا حاضر شد.
در آسیا، اقیانوسیه و شبه قاره هند، کرم بریده تنباکو ( Spodoptera litura ) آفت بزرگی برای گیاه تنباکو است. عادات غذایی شدید کاترپیلار می تواند 23 تا 50 درصد از دست دادن محصول را به همراه داشته باشد و در نتیجه فشار اقتصادی به اقتصادهای کشاورزی محلی وارد شود. [2] همچنین شناخته شده است که حلقه کلم باعث آسیب به گیاهان تنباکو در کارولینای شمالی شده است، که به دلیل نداشتن روش مناسب برای کنترل کاترپیلارها باعث نگرانی کشاورزان شد. [3]
تنباکو سایه ای عمل رشد گیاهان در زیر صفحه پارچه پنیر است. از برگ های نازک آن برای بسته بندی بیرونی سیگار برگ استفاده می شد. [4]
محصولویرایش کنید
خشک شدن برگ های بسما در روستای پوماک زانتی ، یونان ، 2001 در آفتابماشین های برداشت تنباکو در هند شرقی هلند ( اندونزی امروزی ) در حدود سال 1920.
تنباکو را می توان به روش های مختلفی برداشت کرد . در قدیمی ترین روش، کل گیاه را به یکباره با بریدن ساقه از روی زمین با داس برداشت می کنند. در قرن نوزدهم، تنباکوی روشن با کندن تک تک برگها از روی ساقه هنگام رسیدن شروع به برداشت کرد. همانطور که گیاهان رشد می کنند، معمولاً نیاز به روکش و مکیدن دارند. «تاپینگ» حذف گلهای تنباکو است در حالی که «مکیدن» هرس کردن برگهایی است که در غیر این صورت بیمولد هستند. هر دو روش تضمین میکنند که تا حد ممکن انرژی گیاه روی تولید برگهای بزرگی که برداشت و فروخته میشوند متمرکز میشود. «کروپینگ»، «کشیدن» و «پرایمینگ» اصطلاحاتی برای حذف برگهای بالغ از گیاهان تنباکو هستند. برگها را در حین رسیدن از پایین تا بالای ساقه برش می زنند.
اولین محصول برگ که در نزدیکی پایه ساقه تنباکو قرار دارد، در ایالت های تنباکوی جنوبی روستایی "لوگ شن" نامیده می شود. آنها را "لوگ های شنی" می نامند زیرا این برگ ها نزدیک به زمین هستند و هنگام بارش باران شدید به خاک، ماسه و خاک رس پاشیده می شوند. گیره های شن و ماسه بیشترین وزن را دارند و کار با آنها سخت ترین است. وزن آنها به دلیل اندازه بزرگ و وزن اضافه خاک است. بردهها هر پشته را به «طنبان» یا «لوپر» میبردند، که معمولاً یک برده زن بود، که هر دسته از برگها را دستهبندی میکرد. در نهایت کارگران تنباکو را حمل می کردند و روی سورتمه یا تریلر می گذاشتند.
با نزدیک شدن به انقلاب صنعتی در آمریکا، واگنهای برداشت که برگها را حمل میکردند مجهز به ریسمانهای نیروی انسانی بودند، دستگاهی که از ریسمان برای چسباندن برگها به تیرک استفاده میکرد. در دوران مدرن، مزارع بزرگ توسط یک تکه تجهیزات مزرعه برداشت میشود، اگرچه برداشتن گل و در برخی موارد کندن برگهای نابالغ هنوز با دست انجام میشود.
برخی از کشاورزان هنوز از "دروگر تنباکو" استفاده می کنند. آنها بسیار کارآمد نیستند و در عین حال بسیار مقرون به صرفه برای برداشت گونه های برتر و کمیاب توتون هستند. تریلرهای دروگر مدرن برای محصولات مورد تقاضا توسط تراکتورهای سوخت دیزل کشیده می شوند. "کرپرها" یا "پرایمرها" برگها را به صورت دستی جدا می کنند و آنها را به "طبقه" یا "لوپر" می اندازند، که برگها را با ریسمان به یک میله چهار طرفه می چسباند. این میله ها را تا پر شدن دروگر آویزان می کنند. سپس تیرها در یک واگن بسیار بزرگتر قرار می گیرند تا توسط تراکتورهای دیزلی به مقصدشان کشیده شوند. برای تنباکوهای کمیاب آنها اغلب در مزرعه درمان می شوند. به طور سنتی، بردگانی که برش میدادند و میکشیدند، با اولین کشیدن برگهای بزرگ، کثیف و پایه، دوران سختی داشتند. برگها به صورت آنها سیلی زدند و شیره تنباکوی تیره که به صورت صمغ تیره خشک می شود، بدن آنها را پوشانده و سپس خاک به صمغ چسبیده بود.
كورپرها مرد بودند و تارها كه در صندلي هاي مرتفع تر نشسته بودند، زنان و كودكان بودند. دروگرها مکان هایی برای یک تیم ده کارگری داشتند: هشت نفر در حال کشت و زه کشی، به علاوه یک بسته بندی که میله های بنددار سنگین تنباکوی سبز خیس را از نخ ها خارج کرده و روی قسمت پالت دروگر بسته بندی می کرد، به اضافه یک سوار. صندلی های بیرونی از دروگر آویزان شده بودند - آویزان شده بودند تا در ردیف های تنباکو قرار بگیرند. از آنجایی که این صندلیها معلق بودند، تعادل وزن دو تیم خارجی (مشابه ارهای زمین بازی ) مهم بود. داشتن یک فرد بیش از حد سنگین یا سبک در ترکیب نامتعادل اغلب منجر به واژگونی دروگر میشود، بهویژه هنگامی که در انتهای یک ردیف میچرخد. مخازن آب به دلیل گرما و خطر کم آبی یکی از ویژگی های رایج دروگر بود.
تولید جهانیویرایش کنید