فرمول رایگان تولید تنباکو میوه ای,راهکار ساخت طعم فاخر,آموزش تولید فاخر و نخل

طرز تهیه تنباکو میوه ای

آموزش رایگان تولید‌ تنباکو میوه ای با فیلم 

 

 

فرمول تنباکو

 

 2 تا 4 درصد اتیل مالتول ، 2 تا 3 درصد اتیل توت کتون ، 0.1 ت1ا 0.3 درصد اتانول برگ ، 0.05 تا 0.1 درصد داماسکنون ، 0/1 تا 0/5 درصد اسید اتیل فنیل استیک ، 0/01 تا 0/1 درصد نرولیدول ، 8 تا 10 درصد تنتور خرما قرمز ، 01/0/0 تا 05/0 درصد لینالول ، 02/0/0 تا 08/0 درصد اتیل ایزووالرات ، 0/1 تا 3/0 درصد اسید بنزوئیک ، 0.05 تا 0.16 درصد بتا ایریزون ، 0.02 تا 0.08 درصد ژرانیلاستون ، 20 تا 30 درصد.

 

آموزش ساخت طعم نعنا برای تنباکو معسل قاخر

 

 

بسیار زیاد در سایت های مختلف با ارائه ی فرمولاسیون رایگان مواجه می‌شویم که این فرمول ها از اساس اشتباه هستند و به هیچ عنوان صرفه و توجیه اقتصادی ندارند.فرمول های رایگانی که در سایت های مختلف عرضه میشوند نه تنها در حد و سطح برند های معتبر بازار نیستند بلکه افراد یا شرکت ها  پس از ارائه فرمول هیچ پشتیبانی ای ندارند.پس دوستان عزیز به دنبال فرمول ارزان قیمت و یا رایگان نباشید بلکه دنبال فرمول با کیفیت همراه با پشتیبانی باشید و از شرکت های معتبر فرمولاسیون مورد نیاز خود را تهیه بفرمایید.در غیر اینصورت شما هزینه های گزافی را برای تهیه مواد اولیه و تولید خواهید پرداخت.

 

    « فرمول رایگان تنباکو میوه ای»

 

 

عده‌ای گمان می‌کنند برای ماندگاری بو و عطر تنباکو نیاز به استفاده از اسانس بیشتر است،زیرا در برخی فرمولاسیون بو و عطر تنباکو زود از بین می‌رود.ما برای ماندگاری بسیار بالای تنباکو از اضافه کردن ماده ای خاص به آن استفاده میکنیم.

 

*جهت دریافت فرمولاسیون با کیفیت عالی و با صرفه اقتصادی بسیار بالا با ما در تماس باشید*

 

اسانس طعم دهنده با عطر میوه ای خالص و شیرین. طبق فرمول ، ذات طعم دهنده تنباکو از نظر جرم از اجزای زیر تشکیل شده است: 2 تا 4 درصد اتیل مالتول ، 2 تا 3 درصد اتیل توت کتون ، 0.1 تا 0.3 درصد اتانول برگ ، 0.05 تا 0.1 درصد داماسکنون ، 0/1 تا 0/5 درصد اسید اتیل فنیل استیک ، 0/01 تا 0/1 درصد نرولیدول ، 8 تا 10 درصد تنتور خرما قرمز ، 01/0/0 تا 05/0 درصد لینالول ، 02/0/0 تا 08/0 درصد اتیل ایزووالرات ، 0/1 تا 3/0 درصد اسید بنزوئیک ، 0.05 تا 0.16 درصد بتا ایریزون ، 0.02 تا 0.08 درصد ژرانیلاستون ، 20 تا 30 درصد.

 

             «روش تولید تنباکو »

 

موادی که برای تهیه توتون نیاز خواهید داشت نسبتاً ساده هستند: برگهای تنباکو ، ملاس یا عسل ، گلیسیرین و طعم دهنده ها. 1. توتون خشک شده را خیس کنید اولین قدم این است که توتون خشک شده را با آب خیس کنید تا دوباره آب آن گرفته شود ، قابل انعطاف شود و کمی از مقدار نیکوتین خارج شود. هرچه مدت بیشتری خیس بخورید ، طعم کمتری به محصول نهایی می دهد و میزان بیشتری نیکوتین خارج می شود. تقریبا هر 30 دقیقه آب را عوض کنید ، تا زمانی که احساس کنید به سطح شستشوی مورد نظر خود رسیده اید. 2. ساقه ها را بیرون آورده و برگ ها را خرد کنید اگر از برگهای کامل استفاده می کنید ، باید ساقه ها را از بین ببرید تا از تلخی ، محتوای بیش از حد نیکوتین و طعم های ناخوشایند جلوگیری کنید. شما می توانید این کار را با دست انجام دهید ، اما یک چاقوی تیز و یک تخته برش می تواند واقعاً مفید باشد. بعد از اینکه ستون فقرات از بین رفت ، توتون را با هم جمع کنید ، آن را در یک بلوک فشرده کنید و آن را با چاقوی تیز برش دهید. شما می توانید آن را به همان اندازه که می خواهید یا خوب بسازید.

عسل / ملاس و طعم دهنده ها را اضافه کنید نسبت معمول استفاده برای ملاس یا عسل 3 به 1 است. برای هر 3 گرم تنباکو ، از 1 گرم ملاس یا عسل استفاده کنید ، به عنوان مثال 300 گرم توتون خشک حدود 100 گرم عسل می گیرد. بعضی اوقات بیشتر می شود ، گاهی اوقات به سبک توتون و نوع طعم دهنده بستگی دارد. عسل / ملاس ، تمام طعم دهنده هایی را که می خواهید استفاده کنید و حدود 30 گرم گلیسیرین در هر 300 گرم توتون را در یک کاسه مخلوط کرده و توتون را اضافه کنید. با طعم دهنده ها نور را شروع کنید. بعضی از آنها فوق العاده قوی هستند. یک قاشق غذاخوری تمام آنچه برای شروع نیاز دارید. آن را با دستان مرطوب مخلوط کرده و دم بکشید. اگر بوی خوبی دارد آن را در ظرف Tupperware قرار دهید تا شب بماند. اگر می خواهید آن را به سطح بعدی برسانید می توانید قبل از افزودن طعم دهنده ها تنباکو را بپزید تا به گلایسیرین و ملاس / عسل در برگها آغشته شود. می توانید تمام مخلوط تنباکو و ملاس / عسل را در ورقه ورقه ای بپیچید و آن را با دمای گرم (نه گرم) به مدت حدود یک ساعت بپزید. بعد از آن ، سپس طعم دهنده های خود را اضافه کنید و بگذارید تا شب با هم مخلوط شود.

یک روز صبر کنید روز بعد ، اگر سازگاری مناسب به نظر می رسد و بوی خوبی دارد ، یک کاسه را بار کنید و آن را بخورید. اگر خشک است عسل یا ملاس بیشتری اضافه کنید. اگر عطر و طعم را دوست ندارید ، مقداری بیشتر اضافه کنید تا درست شود. ممکن است یک هفته یا بیشتر طول بکشد تا طعم دهنده ها واقعاً ملایم شده و به شکل نهایی خود درآیند ، بنابراین صبور باشید. همه چیز در مورد اولویت است اما در واقع به همین سادگی است.

 

نوعی فرمول اسانس تغذیه کننده تنباکو با طعم معطر و شیرین رشته فنی اختراع حاضر مربوط به زمینه تهیه تنباکو است ، به طور خاص مربوط به نوعی فرمول اسانس تغذیه کننده تنباکو با طعم معطر و شیرین است. فناوری زمینه همراه با بهبود مرتب سطح زندگی مردم ، مصرف کننده انسان به میزان احساس سیگار و سبک دهان و دندان به طور مداوم افزایش می یابد. ذرت دخانیات دودکش دار دارای عطر و طعم دخانیات است که مدیون پدیده خالص ، خالص و ملایم محصول دخانیات است ، و به راحتی احساس خشک و قابض احساس دهان را برای مصرف کننده انسان حفظ می کند ، و عطر و طعم باقیمانده توهین آمیز ترتیب می یابد. ماده معطر طعم دهنده برای تنباکو توسط ادویه های متعدد دوباره جابجا می شود ، دارای نوع بوی خاصی است ، می تواند مستقیماً در مخلوط طعم دهنده های توتون استفاده شود. طبقه بندی اسانس طعم دهنده برای توتون و تنباکو: (یک) ، جوهر توسط توتون دودکش شده توسط طبقه بندی نوع 1 ، ذرت طعم دهنده نوع توتون و تنباکو برای سیگار تنباکو سیگار تهیه می شود یا محصول توتون و تنباکو تهیه شده از تهویه تنباکو یک مقدار کمی از رایحه تنباکو تقریبی توسط اکثر تنباکوهای دودکش شده. برگ تنباکو به جز کیفیت برگ برگ تنباکو با اقدامات ویژه ای مانند پیری تخمیر و حسادت معطر سیگار خود به خود ، به طور جداگانه ماده ای را برای اصلاح ، تقویت و برجسته سازی می کند. طعم سیگار از ویژگی های دخانیات با کیفیت بالا ، برای رسیدن به هدفی که نوع خاصی از بوی خاص سیگار را با مارک تجاری نشان می دهد. دخانیات دودکش شده در حال حاضر در چین می تواند باشد.

 

تقسیم به جوهر: توتون دودکش درجه یک با جوهر ، توتون دودکش درجه دو با جوهر و جوهر توتون دودکش کلی. علاوه بر این ، خاصیت اصلی که سیگارهای مارک معروف مختلفی نیز دارد. سیگارهای کم مصرف به طور کلی استفاده از عطر سازی عطر عمومی است. اغلب از آنها در نسبت مناسب با ذرات چندین معاملات مختلف در برخی از تولیدکنندگان مخلوط می شود یا چندین عطر مونومر اضافه می شود دوباره ، ذات را با سبک و کاربرد خاص خود تقسیم می کند. 2 ، اسانس طعم دهنده نوع مخلوط برای سیگار مخلوط توتون و تنباکو استفاده از نوع برگ توتون متفاوت از سیگار نوع ویرجینیا در فرمول است. نوع مخلوط برگ توتون است که به طور عمودی در فشار سیگار و توتون و تنباکو استفاده می شود. به دلیل تفاوت مورد خاص کشورهای مختلف ، سیگارهای مخلوط شده سه نوع عمده را تشکیل می دهند: نوع مخلوط آمریکایی ، نوع مخلوط فرمول اروپای غربی آلمان را به عنوان نماینده ، نوع سینو مخلوط می کند. علاوه بر این ، همچنین را می توان به یک نوع مخلوط مشخصه کلاس تقسیم کرد. بنابراین ، ماده مخلوط طعم دهنده نوع مخلوط به دو دسته تقسیم می شود.

 

                « انواع توتون»

 

 

تنباکو نام مشترک چندین گیاه از تیره نیکوتینا و خانواده Solanaceae (شب بو) است و اصطلاح عمومی برای هر محصولی است که از برگهای درمان شده گیاه توتون تهیه می شود. بیش از 70 گونه تنباکو شناخته شده است ، اما محصول اصلی تجاری N. tabacum است. از نوع قوی تر N. rustica نیز در سراسر جهان استفاده می شود.

توتون و تنباکو حاوی آلکالوئید نیکوتین و همچنین آلکالوئیدهای هارمالا محرک بسیار اعتیاد آور است. [3] برگهای خشک توتون و تنباکو عمدتاً برای سیگار کشیدن در سیگار و سیگار و همچنین لوله و شیشه استفاده می شود. آنها همچنین می توانند به عنوان تنبل ، تنباکوهای جویدنی ، تنباکوی غوطه وری و اسنوس مصرف شوند. استعمال دخانیات یک علت یا عامل خطر برای بسیاری از بیماری ها است. به خصوص مواردی که بر روی قلب ، کبد و ریه ها تأثیر می گذارند و همچنین بسیاری از سرطان ها. در سال 2008 ، سازمان بهداشت جهانی استفاده از دخانیات را به عنوان بزرگترین دلیل پیشگیری از مرگ در جهان اعلام کرد. 

 

              « تاریخچه توتون»

 

مدت زیادی است که توتون و تنباکو در قاره آمریکا استفاده می شود و برخی از مکان های کشت در مکزیک به 1400-1000 سال قبل از میلاد مسیح باز می گردد. بسیاری از قبایل بومی آمریکا به طور سنتی توتون و تنباکو می کارند و استفاده می کنند. از لحاظ تاریخی ، مردم از فرهنگ شمال شرقی وودلندز توتون و تنباکو را به عنوان یک کالای تجاری که به راحتی پذیرفته می شود ، در کیسه حمل می کردند. این سیگار از نظر اجتماعی و تشریفاتی دود می شد ، مانند اینکه یک پیمان صلح یا یک توافق نامه تجاری را مهر و موم می کرد.  در برخی از فرهنگهای بومی ، توتون و تنباکو به عنوان هدیه ای از جانب خالق تلقی می شود ، دود تشریفاتی توتون و تنباکو افکار و دعاهای شخص را به خالق حمل می کند.

پس از ورود اروپایی ها به قاره آمریکا ، توتون به عنوان یک کالای تجاری محبوبیت بیشتری پیدا کرد. هرناندز دو بونكالو ، وقایع نگار اسپانیایی هند ، اولین اروپایی بود كه در پی دستور شاه فیلیپ دوم پادشاه اسپانیا ، بذر تنباكو را در سال 1559 به دنیای قدیم آورد. این دانه ها در حومه تولدو ، به ویژه در منطقه ای معروف به "Los Cigarrales" به نام آفت های مداوم سیکادا (سیگار برگ به اسپانیایی) کاشته شد. قبل از تولید ویرجینای سبک تر و سویه های برلی سفید توتون ، دود بسیار سخت بود و نمی توان آن را استنشاق کرد. با استفاده از لوله ای مانند میدواخ یا کیسرو یا لوله های آب تازه اختراعی مانند بونگ یا قلیان ، مقادیر کمی همزمان دود می شد. تنباکو چنان محبوب شد که مستعمره انگلیس Jamestown از آن به عنوان ارز استفاده کرد و صادرات آن را به عنوان محصول نقدی آغاز کرد. تنباکو اغلب به عنوان صادراتی شناخته می شود که ویرجینیا را از نابودی نجات داد.مزایای ادعایی تنباکو نیز به موفقیت آن کمک کرد. منجم توماس هریوت ، كه همراه با سر ریچارد گرنویل در سفر 1585 خود به جزیره Roanoke بود ، به اشتباه توضیح داد كه گیاه "تمام منافذ و مجاری بدن را باز می كند" به طوری كه بدن "بومیان" به طور قابل توجهی در سلامتی حفظ می شود ، و نمی داند كه بسیاری از بیماری های سخت ، که ما در انگلیس اغلب اوقات گرفتار می شویم. تولید توتون و تنباکو برای استعمال دخانیات ، جویدن و استنشاق تا سال 1700 به یک صنعت بزرگ در اروپا و مستعمرات آن تبدیل شد. تنباکو از قرن هجدهم میلادی یکی از محصولات عمده نقدی در کوبا و سایر مناطق کارائیب بوده است. سیگارهای کوبایی شهرت جهانی دارند.در اواخر قرن نوزدهم ، سیگار محبوب شد. جیمز بونساک ماشینی اختراع کرد تا تولید سیگار را به صورت خودکار انجام دهد. این افزایش تولید باعث رشد چشمگیر صنعت دخانیات تا زمان افشاگری های بهداشتی در اواخر قرن بیستم شد.

درخت آمریکای جنوبی S. mauritianum به آفریقا ، استرالیا ، هند و جزایر اقیانوس اطلس ، هند و اقیانوس آرام معرفی شده است. در سراسر جهان ، بدترین آلودگی ها در مناطق پر باران آفریقای جنوبی رخ می دهد ، جایی که علف های هرز به جنگل های طبیعی ، مزارع جنگلداری ، مناطق ساحلی ، فضای باز شهری و مناطق مختلف آشفته حمله می کنند. تهاجمی بودن علف های هرز با سطح وسیعی از باردهی و توزیع ثانویه گیاه از طریق پراکندگی بذر توسط پرندگان گیاه خوار ، تشدید می شود. ویژگیهای منفی شامل جابجایی پوشش گیاهی بومی ، جلوگیری از فعالیتهای تجاری جنگلداری ، پناه دادن به آفات کشاورزی ، مسمومیت دامها و تأمین خطرات بهداشتی برای انسان است. این گیاه در چندین کشور به عنوان علف هرز مضر اعلام شده است. S. mauritianum در جزایر کوک به میزان متوسط تهاجمی در نظر گرفته می شود ، اما در استرالیا ، نیوزیلند و تونگا بطور قابل توجهی بیشتر است و در آفریقای جنوبی علف هرز اعلام شده (دسته 1) و در نیوزیلند علف هرز مضر کلاس B است..

چکیده Solanaceae شامل گونه های زیادی از اهمیت کشاورزی است. تعداد زیادی از اینها برای میوه های خود کشت می شوند ، مانند گوجه فرنگی ، فلفل و بادمجان. خانواده از نظر نوع میوه با کپسول ، درختچه ، پیرنس ، توت و انواع مختلف میوه های غیر کپسولی deihcent که در جنس های 90+ وجود دارند بسیار متنوع است. در این مقاله ، کارهای اخیر در مورد تکامل نوع میوه در آنژیوسپرم ها در رابطه با عوامل پراکندگی و زیست محیط زیست بررسی شده است. تعیین انواع میوه ها در Solanaceae در یک سیستم پنج حالته ساده ، سپس نقشه برداری آنها بر روی فیلوژنی مولکولی که قبلاً منتشر شده و بر اساس DNA کلروپلاست انجام شده است ، امکان بحث در مورد تکامل این نوع میوه ها را در یک چارچوب فیلوژنتیک فراهم می کند. کپسول ها در خانواده پلزیومورفیک هستند و اگرچه توت ها یک سیناپومورفی (یک شخصیت مشتق شده مشترک) برای یک کلاد بزرگ از جمله تیره Solanum (گوجه فرنگی و بادمجان) هستند ، اما در کل خانواده چندین بار بوجود آمده است. مشکلات مربوط به همسانی drupes و pyrenes مورد بحث قرار گرفته است ، و زمینه هایی برای تحقیق در آینده از همسانی ساختار میوه مشخص شده است. توزیع انواع میوه ها در جنس بزرگ و متنوع Solanum نیز در پرتو گروه های مونوفیلیتی مشخص شده با استفاده از توالی ژن کلروپلاست بحث شده است. این تنوع مربوط به پیشرفت های اخیر در درک زیست شناسی مولکولی رشد میوه است. سرانجام ، چندین زمینه اصلی در تحقیقات مقایسه ای ، فیلوژنتیکی مقایسه ای در مورد تکامل نوع میوه در خانواده برجسته شده است.

http://formol.blog.ir/

https://shimis.blogsky.com/

http://4mul.com/

http://shimis.blogsky.com/

 

 

 

 

فرمول تولید تنباکو میوه ای+فرمول ساخت تنباکو میوه ای+روش تولید تنباکو میوه ای+روش ساخت تنباکو میوه ای+نحوه‌ تولید‌ تنباکو میوه ای+نحوه ساخت تنراه اندازی تولیدی تنباکو میوه ای

راه اندازی خط تولید تنباکو میوه ای

روش تولید تنباکو میوه ای

طرز تولید تنباکو دو سیب

طرز تولید تنباکو میوه ای

فرمولاسیون تنباکو معسل

فرمولاسیون تولید تنباکو معسل

فروش روش تولید تنباکو میوه ایباکو میوه ای+لید تنباکو میوه ای+چگونگی ساخت تنباکو میوه ای+مراحل تولید تنباکو میوه ای+تولید بدون دستگاه تولید‌ آسان+تولید‌ در منزلآموزش تولید تنباکو میوه ای+آموزش ساخت تنباکو میوه ای+شیوه تولید تنباکو میوه ای+شیوه ساخت تنباکو میوه ای+چگونگی تو+تجهیزات جهت تولید+حداقل سرمایه+مقرون به صرفه+ترکیبات تنباکو میوه ای+مواد اولیه+تهیه مواد اولیه+آموزش آنلاین+قیمت تمام شده+فرمول تنباکو دوسیب+فرمول تنباکو بلوبری+فرمول تنباکو نعناع+فرمول تنباکو آلبالو+الفاخر+فاخر+نخل+مزایا+انواع توتون+پف دادن توتون+پشتیبانی+انواع تنباکو

اطلاعات تولید رایگان تنباکو میوه ای معسل فاخر

 

نحوه درست کردن توتون دو سیب نعنا/فرمول تنباکو معسل