فرمول (رایگان) واکس براق کننده برگ گل گیاه/تولید افشانه گل های خانگی

امتیاز کاربران
ضعیفعالی 

فرمول رایگان تولید اسپری براق کننده گل و گیاه |

_ وازلین

_  اتانول

_  پارافین مایع

- آب مقطر

-

واکس گل و گیاه

تمیز کردن گیاهان و روش های آن کار سختی نیست و تمیز کردن گل و گیاه برای سلامتی آنها ضروری است. گل ها و درخشش آنها باعث شادابی خانه می شود. از آنجایی که از گل و گیاه به عنوان دکوری در خانه استفاده می شود، باید به تمیزی آن ها توجه کنیم. توجه زیاد به گل ها و گیاهان سبز می تواند به سرعت بیماری ها را تشخیص دهد. نگهداری از گل ها و گیاهان آپارتمانی افراد زیادی از خانواده را درگیر جذب انرژی های منفی و منفی و همچنین دریافت هوا از خانه می کند.

برق گل

مزایای استفاده از اسپری پولیش گل و گیاه:
برای داشتن گیاهانی سالم و با طراوت باید از آنها به خوبی مراقبت کرد. یکی از مواردی که در نگهداری از گیاهان باید به آن توجه کنید تمیزی آن است زیرا اگر گرد و غبار روی سطح گیاه و برگ بنشیند باعث کاهش آن می شود. نور خورشید و فتوسنتز را جذب خواهد کرد و استفاده از اسپری پاک کننده و صیقل دهنده گل و گیاه این مشکل را برطرف کرده است. اسپری روشن کننده گل و گیاه منافذ روی گیاه را مسدود نمی کند و همچنین بویی ندارد که برای اعضای خانواده حساسیت ایجاد نکند.در فرمول اسپری براق کننده گل و گیاه از روغن های معدنی استفاده می شود و فرمول این محصول بر پایه آب می باشد. زمانی که می بینید گیاه پژمرده یا کثیف شده است باید از اسپری براق کننده گل و گیاه استفاده کنید. از آن برای طراوت بخشیدن به گیاه استفاده کنید. یکی دیگر از مزایای استفاده از اسپری های براق کننده گل و گیاه این است که تعریق گل و گیاه را کاهش می دهد زیرا آب موجود در آن با تعریق گیاه از بین می رود.

فواید تمیز نگه داشتن گل ها و گیاهان:

شفافیت و درخشندگی
نشاط و سلامت آنها
از بین بردن آفات و حشرات زیر و روی برگها
افزایش تامین اکسیژن
جذب بیشتر نور و بهبود تنفس گیاه
بهبود فتوسنتز

 

فواید تمیز نگه داشتن گل ها و گیاهان:

شفافیت و درخشندگی
نشاط و سلامت آنها
آفات و حشرات زیر و روی برگ ها را از بین ببرید
تامین اکسیژن را افزایش دهید
جذب بیشتر نور و بهبود تنفس گیاه
بهبود فتوسنتز

نحوه استفاده از اسپری های براق کننده گل و گیاه:
همانطور که می دانید برگ ها نقش بسیار مهمی در گیاه دارند و این برگ ها هستند که باعث رشد گیاه می شوند، بنابراین مراقبت از برگ های گیاه و از این رو استفاده از گل مناسب بسیار مهم است. و اسپری های براق کننده گیاهی. بهترین و بهترین روش برای تمیز نگه داشتن برگ های گیاه این است که فرمولاسیون این محصول بر پایه روغن های گیاهی است، قبل از استفاده از اسپری براق کننده گل و گیاه آن را خوب تکان دهید و سپس با فاصله حدود 35 سانتی متر از بالا اسپری کنید. روی گیاه اسپری کنید. می توانید ماهی یکبار از اسپری پولیش گل و گیاه استفاده کنید.

 

 

فتوسنتز فرآیندی است که توسط گیاهان و سایر موجودات برای تبدیل انرژی نور به انرژی شیمیایی استفاده می‌شود که از طریق تنفس سلولی می‌تواند بعداً آزاد شود تا به فعالیت‌های موجودات زنده کمک کند. مقداری از این انرژی شیمیایی در مولکول های کربوهیدرات مانند قندها و نشاسته ها ذخیره می شود که از دی اکسید کربن و آب سنتز می شوند - از این رو فتوسنتز نامیده می شود ، از یونانی phōs ( φῶς )، "نور" و سنتز ( σύθεσις ).)، "در کنار هم قرار دادن". [1] [2] [3] بیشتر گیاهان ، جلبک‌ها و سیانوباکتری‌ها فتوسنتز را انجام می‌دهند. چنین موجوداتی فتواتوتروف نامیده می شوند . فتوسنتز تا حد زیادی مسئول تولید و حفظ محتوای اکسیژن جو زمین است و بیشتر انرژی لازم برای حیات روی زمین را تامین می کند. [4]

 

شماتیک فتوسنتز در گیاهان. کربوهیدرات های تولید شده در گیاه ذخیره می شود یا توسط آن استفاده می شود.

 

تصویر ترکیبی توزیع جهانی فتوسنتز، از جمله فیتوپلانکتون های اقیانوسی و پوشش گیاهی زمینی را نشان می دهد. قرمز تیره و سبز آبی به ترتیب مناطقی از فعالیت فتوسنتزی بالا در اقیانوس و خشکی را نشان می دهد.

اگرچه فتوسنتز توسط گونه‌های مختلف به طور متفاوتی انجام می‌شود، اما این فرآیند همیشه زمانی آغاز می‌شود که انرژی نور توسط پروتئین‌هایی به نام مراکز واکنش جذب می‌شود که حاوی کلروفیل سبز (و سایر رنگدانه‌ها/کروموفورهای رنگی) هستند. در گیاهان، این پروتئین‌ها درون اندامک‌هایی به نام کلروپلاست نگهداری می‌شوند که در سلول‌های برگ بیشترین فراوانی را دارند، در حالی که در باکتری‌ها در غشای پلاسمایی جاسازی می‌شوند . در این واکنش های وابسته به نور، مقداری انرژی برای جداسازی الکترون ها استفاده می شوداز مواد مناسبی مانند آب که گاز اکسیژن تولید می کند. هیدروژن آزاد شده در اثر تقسیم آب در ایجاد دو ترکیب دیگر استفاده می شود که به عنوان ذخیره کوتاه مدت انرژی عمل می کنند و انتقال آن را قادر می سازند تا واکنش های دیگر را هدایت کند: این ترکیبات عبارتند از نیکوتین آمید آدنین دی نوکلئوتید فسفات (NADPH) و آدنوزین تری فسفات . ATP)، "ارز انرژی" سلول ها.

در گیاهان، جلبک‌ها و سیانوباکتری‌ها، قندها با دنباله‌ای از واکنش‌های مستقل از نور به نام چرخه کالوین سنتز می‌شوند . در چرخه کالوین، دی اکسید کربن اتمسفر به ترکیبات کربن آلی موجود، مانند ریبولوز بیس فسفات (RuBP) وارد می شود. [5] با استفاده از ATP و NADPH تولید شده توسط واکنش‌های وابسته به نور، ترکیبات حاصل کاهش یافته و حذف می‌شوند تا کربوهیدرات‌های بیشتری مانند گلوکز تشکیل شود . در سایر باکتری ها، مکانیسم های مختلفی مانند چرخه معکوس کربس برای رسیدن به یک هدف مورد استفاده قرار می گیرد.

اولین موجودات فتوسنتزی احتمالاً در اوایل تاریخ تکاملی زندگی تکامل یافته اند و به احتمال زیاد از عوامل کاهنده مانند هیدروژن یا سولفید هیدروژن به جای آب به عنوان منبع الکترون استفاده می کردند. [6] سیانوباکتری ها بعدها ظاهر شدند. اکسیژن اضافی که آنها تولید می‌کردند مستقیماً به اکسیژن‌رسانی زمین کمک می‌کرد ، [7] که تکامل حیات پیچیده را ممکن کرد. امروزه، متوسط نرخ جذب انرژی توسط فتوسنتز در سطح جهان تقریباً 130  تراوات است، [8] [9] [10]که حدود هشت برابر مصرف برق فعلی تمدن بشری است . [11] موجودات فتوسنتزی همچنین سالانه حدود 100 تا 115 میلیارد تن (91 تا 104 Pg پتاگرم یا میلیارد تن متریک) کربن را به زیست توده تبدیل می کنند. [12] [13] اینکه گیاهان مقداری انرژی از نور دریافت می کنند - علاوه بر هوا، خاک و آب - اولین بار در سال 1779 توسط Jan Ingenhousz کشف شد .

فتوسنتز برای فرآیندهای آب و هوایی حیاتی است، زیرا دی اکسید کربن را از هوا می گیرد و سپس کربن را در گیاهان و بیشتر در خاک و محصولات برداشت شده متصل می کند. تخمین زده می شود که غلات به تنهایی 3825 Tg (تراگرم) یا 3.825 Pg (پتاگرم) دی اکسید کربن را در هر سال، یعنی 3.825 میلیارد متریک تن، جذب

بیشتر ارگانیسم‌های فتوسنتزی فتواتوتروف هستند ، به این معنی که می‌توانند غذا را مستقیماً از دی اکسید کربن و آب با استفاده از انرژی نور سنتز کنند. با این حال، همه موجودات زنده از دی اکسید کربن به عنوان منبع اتم های کربن برای انجام فتوسنتز استفاده نمی کنند. فوتو هتروتروف ها از ترکیبات آلی به جای دی اکسید کربن به عنوان منبع کربن استفاده می کنند. [4] در گیاهان، جلبک ها و سیانوباکتری ها، فتوسنتز اکسیژن آزاد می کند. این فتوسنتز اکسیژنی تا حد زیادی رایج ترین نوع فتوسنتز مورد استفاده موجودات زنده است. اگرچه بین فتوسنتز اکسیژنی در گیاهان ، جلبک ها و سیانوباکتری ها تفاوت هایی وجود دارد.، روند کلی در این موجودات کاملاً مشابه است. همچنین انواع مختلفی از فتوسنتز بدون اکسیژن وجود دارد که بیشتر توسط باکتری ها استفاده می شود که دی اکسید کربن را مصرف می کنند اما اکسیژن آزاد نمی کنند.

دی اکسید کربن در فرآیندی به نام تثبیت کربن به قند تبدیل می شود . فتوسنتز انرژی نور خورشید را برای تبدیل دی اکسید کربن به کربوهیدرات جذب می کند. تثبیت کربن یک واکنش ردوکس گرماگیر است. به طور کلی، فتوسنتز برعکس تنفس سلولی است: در حالی که فتوسنتز فرآیند کاهش دی اکسید کربن به کربوهیدرات است، تنفس سلولی اکسیداسیون کربوهیدرات ها یا سایر مواد مغذی به دی اکسید کربن است. مواد مغذی مورد استفاده در تنفس سلولی شامل کربوهیدرات ها، اسیدهای آمینه و اسیدهای چرب است. این مواد مغذی برای تولید دی اکسید کربن و آب اکسید می شوند و انرژی شیمیایی آزاد می کنند تا متابولیسم ارگانیسم را هدایت کنند.. فتوسنتز و تنفس سلولی فرآیندهای مجزایی هستند، زیرا از طریق توالی‌های مختلف واکنش‌های شیمیایی و در بخش‌های مختلف سلولی انجام می‌شوند .

 

 

سوالات برتر

چرا فتوسنتز مهم است؟

فرمول اصلی فتوسنتز چیست؟

کدام موجودات می توانند فتوسنتز کنند؟

خلاصه

خلاصه ای از این موضوع را بخوانید

 

فتوسنتز ، فرآیندی که در آن سبز می شودگیاهان و برخی موجودات دیگر تبدیل می شوندانرژی نور به انرژی شیمیایی در طی فتوسنتز در گیاهان سبز، انرژی نور جذب شده و برای تبدیل استفاده می شودآب ،دی اکسید کربن و مواد معدنی بهاکسیژن و ترکیبات آلی غنی از انرژی

 

غیرممکن است که اهمیت فتوسنتز در حفظ حیات روی زمین را بیش از حد برآورد کنیم . اگر فتوسنتز متوقف شود، به زودی غذا یا سایر مواد آلی کمی روی زمین وجود خواهد داشت. بیشتر موجودات ناپدید می شوند و به مرور زمان جو زمین تقریباً فاقد اکسیژن گازی می شود. تنها موجوداتی که در چنین شرایطی می توانند وجود داشته باشند ، باکتری های شیمیایی هستند که می توانند از انرژی شیمیایی برخی ترکیبات معدنی استفاده کنند و بنابراین به تبدیل انرژی نور وابسته نیستند.

انرژی تولید شده توسط فتوسنتز انجام شده توسط گیاهان در میلیون ها سال پیش مسئول این استسوخت‌های فسیلی (یعنی زغال‌سنگ ، نفت و گاز ) که جامعه صنعتی را نیرو می‌دهند . در اعصار گذشته، گیاهان سبز و موجودات کوچکی که از گیاهان تغذیه می‌کردند، سریع‌تر از آنچه مصرف می‌شد، افزایش می‌یافتند و بقایای آن‌ها با رسوب‌گذاری و سایر فرآیندهای زمین‌شناسی در پوسته زمین رسوب می‌کردند. در آنجا، محافظت از اکسیداسیون ، این بقایای آلی به آرامی به سوخت‌های فسیلی تبدیل شدند. این سوخت‌ها نه تنها بخش زیادی از انرژی مورد استفاده در کارخانه‌ها، خانه‌ها و حمل‌ونقل را تأمین می‌کنند، بلکه به‌عنوان ماده خام برای پلاستیک‌ها و سایر مواد مصنوعی نیز عمل می‌کنند.محصولات متأسفانه، تمدن مدرن در طی چند قرن از مازاد تولید فتوسنتز انباشته شده در طی میلیون ها سال استفاده می کند. در نتیجه، دی اکسید کربنی که طی میلیون‌ها سال از هوا برای ساخت کربوهیدرات‌ها در فتوسنتز حذف شده است، با سرعت فوق‌العاده‌ای بازگردانده می‌شود. غلظت دی اکسید کربن در جو زمین با سریع ترین سرعتی که در تاریخ زمین داشته در حال افزایش است و انتظار می رود این پدیده پیامدهای عمده ای بر آب و هوای زمین داشته باشد.

نیاز به غذا، مواد و انرژی در دنیایی که جمعیت انسان به سرعت در حال رشد است، نیاز به افزایش میزان فتوسنتز و کارایی تبدیل خروجی فتوسنتزی به محصولات مفید برای مردم را ایجاد کرده است. یک پاسخ به آن نیازها - به اصطلاحانقلاب سبز ، که در اواسط قرن بیستم آغاز شد، از طریق استفاده از کودهای شیمیایی ، کنترل آفات و بیماری‌های گیاهی ، اصلاح نباتات ، و شخم‌زنی مکانیزه، برداشت و فرآوری محصولات کشاورزی، به پیشرفت‌های عظیمی در عملکرد کشاورزی دست یافت. این تلاش علیرغم رشد سریع جمعیت، قحطی های شدید را در چند منطقه از جهان محدود کرد ، اما سوءتغذیه گسترده را برطرف نکرد . علاوه بر این، از اوایل دهه 1990، نرخ افزایش عملکرد محصولات عمده شروع به کاهش کرد. این به ویژه در مورد برنج صادق بوددر آسیا. افزایش هزینه‌های مرتبط با حفظ نرخ بالای تولید کشاورزی، که نیازمند نهاده‌های فزاینده کودها و آفت‌کش‌ها و توسعه مداوم گونه‌های گیاهی جدید بود، برای کشاورزان در بسیاری از کشورها نیز مشکل‌ساز شد

دومین انقلاب کشاورزی ، مبتنی بر گیاهپیش‌بینی می‌شد که مهندسی ژنتیک منجر به افزایش بهره‌وری گیاه شود و در نتیجه تا حدی سوءتغذیه را کاهش دهد . از دهه 1970، زیست شناسان مولکولی ابزارهایی را برای تغییر ماده ژنتیکی گیاه (اسید دی اکسی ریبونوکلئیک یا DNA ) با هدف دستیابی به بهبود در مقاومت در برابر بیماری و خشکی ، عملکرد و کیفیت محصول، سرمازدگی در اختیار داشتند.سختی و سایر خواص مطلوب. با این حال، چنین ویژگی‌هایی ذاتاً پیچیده هستند و فرآیند ایجاد تغییرات در گیاهان زراعی از طریق مهندسی ژنتیک پیچیده‌تر از حد انتظار شده است. در آینده، چنین مهندسی ژنتیکی ممکن است منجر به بهبود فرآیند فتوسنتز شود، اما در دهه های اول قرن بیست و یکم، هنوز نشان نداده بود که می تواند به طور چشمگیری بازده محصولات را افزایش دهد.

یکی دیگر از زمینه های جذاب در مطالعه فتوسنتز، کشف این موضوع است که حیوانات خاصی قادر به تبدیل انرژی نور به انرژی شیمیایی هستند. حلزون دریایی سبز زمردی (به عنوان مثال، Elysia chlorotica، ژن ها و کلروپلاست ها را از Vaucheria litorea ، جلبکیکه مصرف می کند، به دست می آورد و به آن توانایی محدودی برای تولید کلروفیل می دهد. هنگامی که کلروپلاست به اندازه کافی جذب شود ، حلزون ممکن است از خوردن غذا صرف نظر کند. اینشته نخود ( Acyrthosiphon pisum ) می تواند نور را برای تولید ترکیب غنی از انرژی آدنوزین تری فسفات (ATP) مهار کند. این توانایی با تولید رنگدانه های کاروتنوئیدی توسط شته ها مرتبط است.

اشتراک Britannica Premium را دریافت کنید و به محتوای انحصاری دسترسی پیدا کنید.اکنون مشترک شوید

 

خصوصیات عمومی

توسعه ایده

مطالعه فتوسنتز در سال 1771 با مشاهدات انجام شده توسط روحانی و دانشمند انگلیسی آغاز شد.جوزف پریستلی پریستلی یک شمع را در یک ظرف دربسته سوزانده بود تا زمانی که هوای داخل ظرف دیگر قادر به احتراق نباشد . او سپس یک شاخه گیاه نعناع را در ظرف قرار داد و متوجه شد که نعناع پس از چند روز ماده ای تولید کرده است (که بعداً به عنوان اکسیژن شناخته شد) که باعث می شود هوای محدود دوباره احتراق را پشتیبانی کند. در سال 1779 پزشک هلندییان اینگنهوس کار پریستلی را گسترش داد و نشان داد که اگر قرار بود ماده قابل احتراق (یعنی اکسیژن) بازسازی شود، گیاه باید در معرض نور قرار گیرد. او همچنین نشان داد که این فرآیند مستلزم حضور بافت سبز گیاه است.

در سال 1782 نشان داده شد که گاز پشتیبان احتراق (اکسیژن) به قیمت گاز دیگری یا "هوای ثابت" که سال قبل به عنوان دی اکسید کربن شناخته شده بود، تشکیل شده است. آزمایشات مبادله گاز در سال 1804 نشان داد که افزایش وزن گیاهی که در گلدانی با دقت وزن شده رشد می کند، ناشی از جذب کربن است که به طور کامل از دی اکسید کربن جذب شده و آب جذب شده توسط ریشه گیاه حاصل می شود. تعادل اکسیژن است که به جو باز می گردد. تقریباً نیم قرن گذشت تا مفهوم انرژی شیمیایی به اندازه کافی توسعه یابد تا کشف شود (در سال 1845) که انرژی نور از خورشید به عنوان انرژی شیمیایی در محصولات تشکیل شده در طول فتوسنتز ذخیره می شود.

 

واکنش کلی فتوسنتز

از نظر شیمیایی، فتوسنتز انرژی نوری استفرآیند اکسیداسیون- کاهش (اکسیداسیون به حذف الکترون از یک مولکول اشاره دارد، کاهش به جذب الکترون توسط یک مولکول اشاره دارد.) در فتوسنتز گیاهان، انرژی نور برای هدایت اکسیداسیون آب ( H2O ) و تولید گاز اکسیژن استفاده می شود . O 2 )یون های هیدروژن (H + )، والکترون ها . بیشتر الکترون ها و یون های هیدروژن حذف شده در نهایت به دی اکسید کربن (CO 2 ) منتقل می شوند که به محصولات آلی کاهش می یابد. سایر الکترون ها و یون های هیدروژن برای کاهش استفاده می شوندنیترات وسولفات به گروه های آمینو و سولفیدریل دراسیدهای آمینه که بلوک های سازنده پروتئین ها هستند . در اکثر سلول های سبز ،کربوهیدرات ها - به ویژه نشاسته و قند ساکارز - عمده ترین محصولات آلی مستقیم فتوسنتز هستند. واکنش کلی که در آن کربوهیدرات ها - که با فرمول کلی (CH 2 O) نشان داده می شوند - در طی فتوسنتز گیاهان تشکیل می شوند را می توان با معادله زیر نشان داد:

 

فرمول واکس براق کننده گیاهان

فرمولاسیون واکس پولیش گیاهان

 

 

موم اپیکوتیکولار

موم اپیکوتیکولار پوششی از موم است که سطح خارجی کوتیکول گیاه را در گیاهان زمینی می پوشاند . ممکن است یک لایه سفید تشکیل دهد یا روی برگ ها، میوه ها و سایر اندام های گیاهی شکوفا شود. از نظر شیمیایی، از ترکیبات آلی آبگریز، عمدتاً هیدروکربن های آلیفاتیک با زنجیره مستقیم با یا بدون انواع گروه های عاملی جایگزین تشکیل شده است. عملکرد اصلی موم اپیکوتیکول کاهش خیس شدن سطح و از دست دادن رطوبت است. عملکردهای دیگر عبارتند از انعکاس نور ماوراء بنفش، کمک به تشکیل یک سطح فوق آبگریز و خود تمیز شونده و عمل به عنوان یک

 

ترکیبات رایج موم اپی کوتیکولار هیدروکربن های آلیفاتیک عمدتاً با زنجیره مستقیم هستند که ممکن است اشباع یا غیر اشباع باشند و دارای گروه های عملکردی مختلفی باشند. پارافین ها در برگ های نخود و کلم ، آلکیل استرها در برگ های نخل کارنائوبا و موز ، الکل ثانویه نامتقارن 10-nonacosanol در اکثر اسپرم ها مانند جینکو بیلوبا و صنوبر سیتکا ، بسیاری از Ranunculaceae و Moseses Papaveracea وجود دارد .الکل‌های ثانویه متقارن در Brassicaceae از جمله Arabidopsis thaliana ، الکل‌های اولیه (بیشتر octacosan -1-ol ) در بیشتر علف‌های Poaceae ، اکالیپتوس و حبوبات در میان بسیاری از گروه‌های گیاهی دیگر، β- دیکتون‌ها در بسیاری از علف‌ها ، اکالیپتوس ، Erica Buxudeceaedes و در برگ های جوان راش ، کلم های نیشکر و میوه لیمو و تری ترپن ها در موم های میوه سیب ،آلو و انگور . [1] [2] اجزای چرخه‌ای اغلب در موم‌های اپیکوتیکولی ثبت می‌شوند، اما عموماً اجزای جزئی هستند. آنها ممکن است شامل فیتواسترول هایی مانند β- سیتوسترول و تری ترپنوئیدهای پنج حلقه ای مانند اسید اورسولیک و اسید اولئانولیک و پیش سازهای مربوطه آنها، α-آمیرین و β-آمیرین باشند. [1]فریناویرایش کنید

 

بسیاری از گونه‌های جنس Primula و سرخس‌ها مانند Cheilanthes ، Pityrogramma و Notholaena ترشح غده‌ای آردآلود، سفید تا زرد کم‌رنگ به نام farina تولید می‌کنند که موم اپیکوتیکولی نیست، بلکه عمدتاً از کریستال‌هایی از کلاس متفاوتی از ترکیبات پلی فنولی به نام فلاونوئید تشکیل شده است. . [3] برخلاف موم اپی کوتیکولار، فارینا به جای کوتیکول کل اپیدرم، توسط موهای غدد مخصوص ترشح می شود. [3]

 

کریستال‌های موم اپیکوتیکولار حفره روزنه‌ای در سطح پایینی برگ رز را احاطه کرده‌اند.

 

موم های اپیکوتیکولار عمدتاً در دمای محیط جامد هستند و نقطه ذوب آنها بالاتر از حدود 40 درجه سانتیگراد (100 درجه فارنهایت) است. آنها در حلال های آلی مانند کلروفرم و هگزان محلول هستند و برای تجزیه و تحلیل شیمیایی قابل دسترس هستند، اما در برخی گونه ها استری شدن اسیدها و الکل ها به استولیدها یا پلیمریزاسیون آلدئیدها ممکن است باعث ایجاد ترکیبات نامحلول شود. عصاره های حلال موم های کوتیکول حاوی موم های اپی کوتیکولی و کوتیکولی هستند که اغلب با لیپیدهای غشای سلولی سلول های زیرین آلوده هستند. موم اپی کوتیکولار را اکنون می توان با روش های مکانیکی نیز جدا کرد که موم اپی کوتیکولار را در خارج از کوتیکول گیاه از موم کوتیکولی تعبیه شده در پلیمر کوتیکول متمایز می کند. [4]در نتیجه، اکنون این دو از نظر شیمیایی متمایز هستند، [5] اگرچه مکانیسمی که گونه های مولکولی را به دو لایه جدا می کند ناشناخته است. میکروسکوپ الکترونی روبشی اخیر (SEM)، میکروسکوپ نیروی اتمی (AFM) و مطالعات بازتاب سنجی نوترونی بر روی فیلم‌های مومی بازسازی‌شده موم‌های epicuticular گندم را پیدا کرده‌اند. [6] از کریستال‌های اپیکوتیکولار سطحی و یک لایه لایه زیرین و متخلخل پس‌زمینه تشکیل شده است که در تماس با آب متورم می‌شود، که نشان می‌دهد فیلم پس‌زمینه نفوذپذیر و حساس به انتقال آب است.

موم اپیکوتیکولار می تواند نور ماوراء بنفش را منعکس کند، مانند پوشش مومی سفید، گچی و گچی Dudleya brittonii که دارای بالاترین بازتاب نور فرابنفش (UV) نسبت به هر ماده بیولوژیکی طبیعی شناخته شده است. [7]

اصطلاح "گلوکوس" برای اشاره به هر شاخ و برگ استفاده می شود، مانند شاخ و برگ خانواده Crassulaceae ، که به دلیل پوشش مومی مایل به سفید به نظر می رسد. پوشش‌های فلاونوئیدهای اپی‌کوتیکولی را می‌توان «فارین» نامید که خود گیاهان به‌عنوان «فارینوز» یا «فریناسه» توصیف می‌شوند . [8] : 51 

موم اپیکوتیکولار برآمدگی های کریستالی را از سطح گیاه تشکیل می دهد، که آب گریزی آنها را افزایش می دهد، [9] خاصیت خود تمیز شوندگی به نام اثر نیلوفر آبی را ایجاد می کند و تابش UV را منعکس می کند. شکل کریستال ها به ترکیبات مومی موجود در آنها بستگی دارد. الکل های ثانویه نامتقارن و β-دیکتون ها نانولوله های مومی توخالی را تشکیل می دهند ، در حالی که الکل های اولیه و الکل های ثانویه متقارن صفحات تخت را تشکیل می دهند [11] [12] اگرچه اینها با استفاده از میکروسکوپ الکترونی عبوری [11] [13] و مشاهده شده اند.میکروسکوپ الکترونی روبشی [14] روند رشد کریستال ها هرگز به طور مستقیم مشاهده نشده بود تا زمانی که کوخ و همکاران [15] [16] رشد کریستال های موم را روی برگ های گل برف ( Galanthus nivalis ) و گونه های دیگر با استفاده از میکروسکوپ نیروی اتمی مطالعه کردند. این مطالعات نشان می‌دهد که کریستال‌ها از نوک خود رشد می‌کنند و سؤالات جالبی در مورد مکانیسم انتقال مولکول‌ها ایجاد می‌کننچندین گونه ازهویا معمولاً به عنوان گیاهان آپارتمانی پرورش داده می شود و گاهی اوقات به عنوان گیاهان شناخته می شودانگورهای مومی گل چینی ( Hoya carnosa ) دارای چندین گونه کشت شده با گلهای سفید تا صورتی مایل به صورتی است. یکی از این گونه ها، تاک طناب هندو، دارای برگ های پیچ خورده است که ممکن است کرم، زرد و صورتی رنگارنگ باشد. راگیاه موم مینیاتوری (H. lanceolata bella ) فشرده تر است و دارای برگ های کوچکتر و گل های سفید ارغوانی است. گل موم معمولی ( H. australis ) بومی استرالیا است و گلهای معطری دارد. گونه دیگر، H. bilobata ، بومی فیلیپین است و دارای برخی از کوچکترین گلها در بین هر عضوی از جنس است.

گیاهان غیر مرتبط

 

بگونیا مومی

 

نام "گیاه مومی" همچنین برای هر یک از تعدادی از گیاهان نامرتبط که از برخی جهات مومی هستند استفاده می شود. اینبگونیا مومی ( نگاه کنید به بگونیا ) یک گیاه بستر و گلدانی با برگ مومی است . رابرگ مومی یا سفیددرخت موم، یک گیاه چشم انداز است که در آب و هوای گرم استفاده می شود. درخت مومی ( Toxicodendron succedaneum ) یک درخت ژاپنی است که به خاطر میوه‌های مومی شکل و آب ساقه‌هایش که لاک طبیعی تولید می‌کنند، رشد می‌کند. انگور مومی یا پیچک شنل ( Senecio macroglossus ) که دارای برگ های شاداب مومی ضخیم است، به عنوان پوشش زمین در مناطق گرم و به عنوان گیاه سبد در داخل خانه، به ویژه در شکل متنوع آن استفاده می شود. یک ساکولنت،روزت مومی ( Echeveria× gilva )، به خاطر خوشه‌ای از برگ‌های مومی شکل خود مورد توجه قرار گرفته است.

اینگیاه مومی جرالدتون (Chamelaucium uncinatum ) ، از خانواده میرتی ( Myrtaceae )، از استرالیا، درختچه‌ای است شبیه به گل با گل‌های سفید مومی، صورتی یا بنفش. گیاهانی که گاهی اوقات گل مومی نامیده می شوند شامل آنتوریوم و استفانوتیس هستند.

 تعدیل قیمت واکس داشبرد با حفظ کیفیت

تولید واکس داشبرد غلیظ

ساخت واکس غلیظ لاستیک و داشبرد/تولید واکس ژله ای/فرمول واکس لاستیک و داشبرد/فرمولاسیون واکس داشبرد

ساخت واکس چوب/فرمول براق کننده چوب/فرمولاسیون جلا دهنده چوب

فرمول رایگان واکس داشبرد/فرمولاسیون واکس داشبرد غلیظ/روش تولید واکس داشبرد/ساخت واکس داشبرد

فرمولاسیون رایگان واکس لاستیک+روش تولید واکس تایر+فرمول ساخت انواع واکس

فرمول رایگان تولید اسپری براق کننده گل و گیاه |فرمولاسیون براق کننده گل های آپارتمانی