فرمولاسیون رايگان تولید بالم لب /فرمول تضمینی مرطوب کننده لب

امتیاز کاربران
ضعیفعالی 

 فرمول رايگان تولید بالم لب | 

 

 

_ موم‌های طبیعی

_ روغن‌های استر

_  روغن‌های مبتنی بر فلوئور 

_ پارافین

 _ اسکوالان

_  پترولاتوم

_ موم سرزین

_  لانولین

_ دی ایزو استئاریل مالات

_ اتیل استئارات

 

فرمول بالم لب

 

_ فرمولاسیون رایگان تولید بالم لب | آموزش رايگان ساخت لابی لو | ارائه فرمولاسیون رایگان بالم لب | آموزش رايگان تولید بالم لب |

روش ساخت بالم لب

 

 

   ______________________________

 

 

« شرکت ویلاتوس با افتخار اعلام مینماید آماده ارائه ی فرمولاسیون تولید انواع

 *  محصولات آرایشی نظیر [ بالم لب | برق لب | پودر دکلره | روشن کننده مو / افتر شیو/  کرم ضد آفتاب / مرطوب کننده/ آبرسان ژل مو _ چسب مژه _ چسب‌ پروتز _ انواع رنگ مو _ پودر دکلره _ عطر مو _ میست مو _ بادی اسپلش _ انواع رژ گونه ( پودری _ ژل _ مایع _ براق _ مات ) _انواع کرم پودر _ مرطوب کننده _ ضد آفتاب _ رژ لب های مایع ، جامد ، مدادی _ ریمل _ خط چشم _ تافت ( اسپری و لاک مو ] و........ده ها محصول دیگر.

تولید بالم لب

 

 

* محصولات شیمیایی  و پتروشیمی مانند 《 انواع تینر / روغنی/ فوری و ...../ بی بو سازی گازوئیل  / رنگ نیم پلاستیک / تمام پلاستیک و..... / حلال ها 》

 

* چسب ها اعم از 《 چسب m / ممبران/ چسب چوب / چسب نساجی / چسب صحافي/ چسب کاغذ دیواری/ چسب سلفون و ........ده ها نوع چسب دیگر 

فرموللاسیون برق لب

 

* محصولات خودرویی /اسید باتری/ پودر آتش‌نشانی/ مواد اولیه تولید شوینده ( اسید سولفونیک/ تگزاپون ) / اسید باتری  / شیمیایی / رزین ها / پتروشیمی / وارنیش/ ژل آتش زا/ تینر ها ضد زنگ و......صدها محصول دیگر 

آموزش ساخت لابم لب

 

* محصولات شوینده نظیر [قرص بوگیر دستشویی/ مایع گاز پاکن/ انواع شامپو/ مایع ظرفشویی و دستشویی/ سفید کننده و....... محصولات شوینده صنعتی مانند : شامپو کارواش/ دوراکلین / واکس داشبورد و بدنه و......ده ها محصول دیگر]

 

 

* انواع مواد غذایی ( بیکینگ پودر / انواع کنسرو / رب / مربا / و.....خوراک دام و طیور ) محصولات آرایشی و بهداشتی با بالاترین کیفیت و قابل رقابت با محصولات موجود در بازار به شما عزیزان می‌باشد.ما با مهندسین مجرب و زبده به شما آموزش میدهیم چگونه محصولی با کیفیت عالی و باصرفه اقتصادی بالا  را تولید نمایید.

 

 

 پس از کیفیت عالی محصول مهم‌ترین عامل برای تولید‌ کننده قیمت تمام شده محصول است ؛ پس با کیفیت ترین فرمول و با صرفه اقتصادی بالا را تنها از ما بخواهید.

 

 

* ما با پشتیبانی یکساله به عنوان مشاور در کنار شما خواهیم بود. 

 

جهت دریافت فرمولاسیون و مشاوره با در تماس باشید.»

 

 

 ______________________________

 

 

_  بالم لب |

 

 

حتما در بین محصولات آرایشی و بهداشتی اسم بالم لب به گوش شما آشناست و احتمالا با نام لابی لو آن را می‌شناسیم..حال می‌خواهیم کمی بیشتر با آن و ترکیباتش آشنا شویم ؛

_این محصول برای طراوت بخشیدن به  لب ها ساخته شده است که اکنون انواع متنوعی از آن در بازار موجود است ، ساده / فانتزی 

_ تهیه یک ماده آرایشی روغنی که حاوی ترکیب کوپلیمری ترکیب پپتید-سیلان سیلیله است و در آن بوی عجیب اکسید ناشی از ترکیب کوپلیمر ترکیب سیلیله پپتید-سیلان کاهش می یابد.  

 بوی عجیب اکسید ناشی از ترکیب کوپلیمر ترکیب پپتید-سیلان سیلیله با افزودن 3-[(2-اتیل هگزیل) اکسی]-1،2-پروپاندیول به مواد آرایشی روغنی حاوی ترکیب پپتید-سیلان سیلیله کاهش می یابد.  

ترکیب کوپلیمری  ترجیحاً، محتوای ترکیب کوپلیمر ترکیب سیلیله پپتید-سیلان در لوازم آرایشی روغنی است....

 

 

_ یک ماده آرایشی روغنی شامل ؛

 فرمولاسیون حاضر به لوازم آرایشی روغنی مانند رژ لب، براق کننده لب، کانسیلرها، مایعات آرایشی روغنی، فونداسیون پودری، چوب مو و موارد مشابه، و به طور خاص، به لوازم آرایشی روغنی حاوی ترکیب کوپلیمر ترکیب سیلیله پپتید-سیلان مربوط می شود.  

این مربوط به لوازم آرایشی مبتنی بر روغن است که بوسیله آن بوی اکسید حاصل از ترکیب کوپلیمر ترکیب سیلیله پپتید-سیلان با حاوی (2-اتیل هگزیل) اکسی] -1،2-پروپاندیول سرکوب می شود.

 برای لوازم آرایشی روغنی، رژ لب، مومیایی کردن لب، کانسیلرها، لوازم آرایشی روغنی و پودرهایی که حاوی ترکیبات روغنی مایع و استرهای موم مانند موم کندلیلا و موم کارناوبا به عنوان اشکال دارویی با خواص انسداد عالی پوست و لب هستند.  

 

_ فونداسیون، چوب موهای چرب و غیره وجود دارد و سیلیکون ها اغلب به منظور ایجاد حس خوب و چسبندگی و کاهش احساس چربی ترکیب می شوند .  

علاوه بر این، یک سیلیکون اصلاح شده با پلی اتر نیز به منظور حفظ رطوبت به لوازم آرایشی روغنی ترکیب می شود .

 با این حال، اگرچه مقداری کاهش چربی با ترکیب سیلیکون ها تشخیص داده شد، اما از نظر چسبندگی به پوست و احساس کاملاً رضایت بخش نبود.  

به همین دلیل، مخترعان حاضر پیشنهاد کرده‌اند که یک ترکیب کوپلیمر ترکیب سیلیله پپتید-سیلان که از کوپلیمریزاسیون یک پپتید سیلیله و یک ترکیب سیلانی به دست می‌آید، در لوازم آرایشی ترکیب شود .  علاوه بر این، با توجه به ایجاد احساس مرطوب کنندگی به لوازم آرایشی روغنی، ترکیب کوپلیمر ترکیب پپتید-سیلان سیلیله دارای زنجیره پپتیدی است، بنابراین با مو و پوست به خوبی آشنا است و نسبت به سیلیکون اصلاح شده با پلی اتر رطوبت بیشتری را حفظ می کند.  

 

 

_ این ماده در لوازم آرایشی آرایشی مانند رژ لب به منظور ارائه یک پوشش با طراوت و اعمال اثر حفظ رطوبت استفاده شده است .

با این حال، ترکیب کوپلیمر ترکیب پپتید-سیلان سیلیله در اثر چسبندگی به پوست، قابلیت انبساط، احساس رطوبت، انعطاف پذیری و حفظ رطوبت عالی است، اما دارای بوی اکسید منحصر به فرد و اثرات کافی است.  

مشکلی وجود داشت که مخلوط کردن مقداری که قرار بود به نمایش گذاشته شود مشکل بود.

 

 این اختراع یک ماده آرایشی روغنی ارائه می دهد که [ میل ترکیبی، کشش و چسبندگی عالی به پوست، لب ها، مژه ها و موها دارد، نرمی، انعطاف پذیری و اثر مرطوب کنندگی ] دارد و بوی اکسید کمی دارد.  

هدف انجام دادن است.  در نظر گرفته می شود که این بوی اکسید ناشی از شرایط شدیدی مانند گرم شدن و اسیدیته قوی هنگام پلیمریزه شدن پپتید و سیلان است.

_  در نتیجه مطالعات فشرده برای حل مشکلات فوق، مخترعان حاضر دریافته اند که لوازم آرایشی روغنی و 3-[(2-اتیل هگزیل) اکسی] -1،2- همراه با یک ترکیب کوپلیمر ترکیب سیلیله پپتید-سیلان.  

با داشتن پروپاندیول، یک ماده آرایشی روغنی که میل ترکیبی، کشش و چسبندگی عالی به پوست و مو نشان می دهد، نرمی، انعطاف پذیری، احساس مرطوب کنندگی و بوی کم اکسیدی دارد.  معلوم شد که به دست آمد و اختراع حاضر تکمیل شد.

 

 به این معنا که اختراع حاضر یک ماده آرایشی روغنی شامل ترکیب کوپلیمر ترکیب پپتید-سیلان سیلیله و 3-[(2-اتیل هگزیل) اکسی] -1،2-پروپاندیول را در یک لوازم آرایشی که عمدتاً شامل یک ماده روغنی است ارائه می کند.

 لوازم آرایشی روغنی اختراع حاضر با استفاده از یک ماده روغنی به عنوان ماده اصلی، یک ترکیب کوپلیمر ترکیبی پپتید سیلان سیلیله، و 3-[(2-اتیل هگزیل) اکسی] -1،2-پروپاندیول به عنوان اجزای ضروری تولید می شود.  ترکیب کوپلیمر ترکیب پپتید سیلان سیلیله مورد استفاده در اختراع حاضر کوپلیمری از یک پپتید سیلیله و یک ترکیب سیلان است.  

به عنوان مثال می توان از 3-[(2-اتیل هگزیل) اکسی] -1،2-پروپاندیول موجود در بازار استفاده کرد.  علاوه بر این، ماده روغنی به عنوان عامل اصلی تا زمانی که در لوازم آرایشی استفاده می شود محدود نیست.

 

 علاوه بر این، برای حل موضوع مذکور، محتوای یک ترکیب کوپلیمری ترکیب سیلیله پپتید-سیلان 0.01-20 درصد جرمی در همه ترکیبات و 3-[(2-اتیل هگزیل) اکسی] لوازم آرایشی مبتنی بر روغن با محتوای  -1،2-پروپاندیول 0.02 تا 20 درصد جرمی در ترکیب کل، میل ترکیبی، کشش و چسبندگی عالی به پوست و مو دارد و صاف است، علاوه بر این، از آنجایی که مواد آرایشی روغنی در اثر انعطاف پذیری و حفظ رطوبت عالی است.  و دارای بوی کمی اکسید است، این اختراع طبق ادعای 2 است.

 

  _______________________________________

 

_  اگر محتوای ترکیب کوپلیمر ترکیب پپتید-سیلان سیلیله در لوازم آرایشی روغنی کمتر از محدوده فوق باشد، ممکن است اثر صافی، انعطاف پذیری و مرطوب کنندگی پوست و مو نشان داده نشود.  

حتی اگر محتوای ترکیب کوپلیمر ترکیب پپتید-سیلان کونژوگه بیشتر از محدوده فوق باشد، این احتمال وجود دارد که اثری متناسب با مقدار ترکیب را نتوان انتظار داشت.  علاوه بر این، هنگامی که محتوای 3-[(2-اتیل هگزیل) اکسی] -پروپاندیول کمتر از محدوده فوق باشد، اثر سرکوب بوی اکسید کم می شود و 3-[(2-اتیل هگزیل) اکسی  ] حتی اگر محتوای -1،2-پروپاندیول بزرگتر از محدوده فوق باشد، این احتمال وجود دارد که اثری متناسب با مقدار ترکیب را نتوان انتظار داشت.  

_ بنابراین، محتوای ترکیب کوپلیمر ترکیب پپتید سیلان سیلیله ترجیحاً 0.01 تا 20 درصد جرمی در لوازم آرایشی روغنی و 3-[(2-اتیل هگزیل) اکسی] -1،2-پروپاندیول است.  محتوای آن ترجیحاً 0.02 تا 20 درصد جرمی در لوازم آرایشی روغنی است.

ترکیب آرایشی روغنی اختراع حاضر شامل یک ترکیب کوپلیمر ترکیب پپتید-سیلان سیلیله و 3-[(2-اتیل هگزیل) اکسی] -1،2-پروپاندیول است که در نتیجه حاوی یک کوپلیمر ترکیب پپتید-سیلان سیلیله است.  

بوی اکسید منحصر به فرد حاصل از این ترکیب سرکوب می شود و ترکیب کوپلیمر ترکیب پپتید-سیلان سیلیله به اندازه کافی میل ترکیبی به پوست و مو، کشش، چسبندگی و حفظ رطوبت را نشان می دهد و به موها نرمی، انعطاف پذیری و احساس مرطوب کنندگی می بخشد.

 

_  در ادامه، تجسمی از اختراع حاضر شرح داده خواهد شد.  ماده روغنی که جزء اصلی لوازم آرایشی روغنی این اختراع است شامل [ هیدروکربن‌ها، موم‌های طبیعی، روغن‌های استر، چربی‌ها و روغن‌ها، اسیدهای چرب بالاتر، الکل‌های بالاتر، روغن‌های مبتنی بر فلوئور ] و مواردی از این دست است که می‌توان از آن‌ها در حالت عادی استفاده کرد.  لوازم آرایشی.  هیچ محدودیتی وجود ندارد  محدود کننده، این مواد روغنی به صورت جداگانه یا مخلوط از 2 یا چند نوع استفاده می شوند.

 

 نمونه هایی از هیدروکربن عبارتند از ؛

_  پارافین / ایزوپارافین / اسکوالان / پترولاتوم / موم سرزین / موم پارافین / موم میکروکریستالی / موم پلی اتیلن‌ / اوزوکریت / پلی بوتن / آلفا الفین الیگومر و موم های طبیعی مانند ؛ 《 کندلیلا 》...

_ به عنوان مثال می توان به [ موم، موم کارنائوبا، موم زنبور عسل، لانولین، گیرو، مولی برنج، موم سبوس برنج، موم شلاک، روغن لوفی پرتقال، روغن جوجوبا، روغن جوجوبا هیدروژنه، روغن کرچک هیدروژنه، موم مونتان، موم خرما، موم نیشکر و چربی پشم ] اشاره کرد.

_ نمونه هایی از روغن های استر عبارتند از ؛ 

] دی ایزو استئاریل مالات، ایزوپروپیل میریستات، نئوپنتیل گلیکول دیکاپرات، گلیسریل تری-2-اتیل هگزانوات، گلیسریل تری (اسید کاپریک / اسید کاپریلیک)، (کلوفون هیدروژنه / اسید دی ایزو استئاریک) گلیسریل، اتیل اولئاتات، ایزوپروپیل میروپیل.  اتیل استئارات، بوتیل استئارات، اتیل لینولئات، ایزوپروپیل لینولئات، ستیل کاپریلات، هگزیل لورات، دسیل میریستات، ستیل میریستات، ستیل پالمیتات، میریستیل میریستات، استئاریل استئارات، دسیل اولئات، اولیل ریولته ایزولیت، اولیل ریستیل ایزورتیل، میریستیل..... 

 

_  استئاریل 2-اتیل هگزانوات، هگزیل ایزواستئارات، پروپیلن گلیکول دیکاپرات، گلیسریل تریاندسیلات، ایزوستیل ایزو  ترآرات، اکتیلدودسیل دی متیل اوکتانوات، میریستیل لاکتات، ستیل لاکتات، تری اکتیلدودسیل سیترات، گلیسریل تری ایزو استئارات، اسید تورائوکوتان پنتا اریتریتول، دی ایزوبوتیل آدیپات، دی اتیل سبکات، کلستریل اسید، پلی تریل اسید پروکسیل استرات، هیدروکسی پروکسیل استرات ....

 

*  نمونه هایی از روغن ها و چربی ها عبارتند از: 

روغن زیتون، روغن ماکادمیا، روغن سویا، روغن کرچک، روغن کوکوی، روغن جوانه گندم، روغن جوانه برنج، کره شی، روغن آووکادو، روغن کنجد، روغن سبوس برنج، روغن گلرنگ، روغن ذرت،  روغن کلزا، روغن پرسیک، روغن هسته خرما، روغن آفتابگردان، روغن هسته انگور، روغن پنبه دانه، روغن نخل، روغن ایمو، روغن هیدروژنه، روغن اسب، روغن راسو، روغن چربی زرده تخم مرغ، روغن گل مغربی، کره انبه، روغن گل سرخ.

نمونه هایی از اسیدهای چرب عبارتند از اسید اولئیک، اسید بهنیک، اسید ایزو استئاریک، اسید لوریک، اسید میریستیک، اسید پالمیتیک، اسید استئاریک، اسید 12-هیدروکسی استئاریک، و اسید آندسیلنیک.  

نمونه هایی از الکل های بالاتر عبارتند از اولیل الکل، بهنیل الکل، استئاریل الکل، ایزواستئاریل الکل، اکتیلدودکانول، الکل کیمیل، کلسترول، سیتوسترول، ستانول، ستوستئاریل الکل، سرالکیل الکل، دسیل تترادکانول، باتیل.  الکل، فیتواسترول، هگزیل دکانول، لوریل الکل، لانولین الکل، لانولین الکل هیدروژنه، میریستیل الکل و مانند آن را می توان نام برد.  نمونه هایی از روغن فلوئور شامل پرفلوئوروپلی اتر و پرفلوئورواکتان است.

علاوه بر این، روغن های سیلیکونی مانند دی متیل پلی سیلوکسان بسیار پلیمریزه، دی متیل پلی سیلوکسان با پلیمریزاسیون کم، متیل فنیل پلی سیلوکسان، پلی سیلوکسان حلقوی، سیلیکون اصلاح شده با الکل، روغن سیلیکون اصلاح شده با آلکیل و سیلیکون اصلاح شده با آمینو نیز می توانند استفاده شوند.

 

 ترکیب کوپلیمر ترکیب پپتید-سیلان سیلیله مورد استفاده در ترکیب آرایشی روغنی اختراع حاضر را می توان با روش های بیان شده در JP-A-2001-48732 و JP-A-2001-48775 سنتز کرد.  یک پپتید سیلیله که جزء تشکیل دهنده ترکیب کوپلیمر ترکیب است را می توان با روش هایی که در JP-A-8-59424 و JP-A-8-67608 بیان شده است، سنتز کرد.

 

_ نمونه هایی از بخش پپتیدی پپتید سیلیله شامل پپتیدهای طبیعی، پپتیدهای مصنوعی و هیدرولیزهای پروتئینی است.  با این حال، هیدرولیزهای پروتئینی به دلیل سهولت در دسترس بودن و سهولت کنترل تعداد متوسط وزن مولکولی بخش های پپتیدی مورد استفاده قرار می گیرند.

 

  ______________________________________

 

 

_  هیدرولیز پروتئین از هیدرولیز جزئی یک پروتئین با اسید، قلیایی، آنزیم یا ترکیبی از آنها به دست می آید.  نمونه هایی از منبع پروتئین عبارتند از [ پروتئین حیوانی، پروتئین گیاهی و پروتئین مشتق شده از میکروارگانیسم ها انجام شده است.  نمونه‌هایی از پروتئین‌های حیوانی عبارتند از کلاژن (از جمله ژلاتین، که یک محصول اصلاح‌شده آن است)، کراتین، فیبروئین، سریسین، کازئین، کنشیولین، الاستین، پروتامین، و پروتئین‌های زرده تخم‌مرغ و پروتئین‌های سفیده تخم مرغ مانند مرغ.  

نمونه هایی از آن شامل پروتئین های موجود در سویا، گندم، برنج (سبوس برنج)، کنجد، نخود، ذرت، سیب زمینی و مانند آن است.  علاوه بر این، پروتئین های مشتق شده از میکروارگانیسم ها شامل مخمرهای متعلق به جنس ساکارومایسس، کاندیدا و اندومیکوپسیس، پروتئین های مخمر جدا شده از مخمرهایی به نام مخمر آبجو و مخمر ساک، پروتئین های جدا شده از قارچ ها (بازیدیومیست ها) و کلرلا و پروتئین اسپیرولینا مشتق شده از جلبک دریایی است.

 

_  ترکیب کوپلیمر ترکیب پپتید سیلان سیلیله شامل پپتید سیلیله و فرمول کلی زیر (I) است:

 R1 n SiX (4-n) (I)

 [که در آن، n یک عدد صحیح از 0 تا 2 است، R1 یک گروه آلی است که در آن یک اتم کربن به طور مستقیم به یک اتم سیلیکون متصل است، و n R1 ممکن است یکسان یا متفاوت باشد.  (4-n) X حداقل یک گروه است که از یک گروه هیدروکسیل، یک گروه آلکوکسی و یک گروه هالوژن انتخاب شده است] که با هیدرولیز در محلول آب فرمول کلی زیر بدست می آید..

 [که در آن، m یک عدد صحیح از 0 تا 2 است، p یک عدد صحیح از 2 تا 4، m + p ≦ 4، R1 یک گروه آلی است که در آن یک اتم کربن به طور مستقیم به یک اتم سیلیکون متصل است، و m R1s ممکن است  همان  ، ممکن است متفاوت باشد.  (4-p-n) گروه های آلکوکسی Y یا اتم های هیدروژن] یک محصول چند تراکمی از هیدرولیز یک ترکیب سیلان است که توسط

می توان به نمونه هایی از ترکیب کوپلیمر ترکیب سیلیله پپتید سیلان بهینه موجود در ترکیب آرایشی روغنی اختراع حاضر اشاره کرد: PROTESIL FN، PROTESIL F، PROTESIL LH، PROTESIL GLH (همه نام های تجاری) ساخت شرکت Seiwa Kasei، Ltd. 

 

 3-[(2-اتیل هگزیل) اکسی] -1،2-پروپاندیول [همچنین به عنوان 1- (2-اتیل هگزیل) گلیسرول اتر نیز شناخته می شود] موجود در لوازم آرایشی روغنی این اختراع با فرمول زیر نشان داده می شود (III)  :

 به عنوان یک محصول تجاری، SENSIVA SC 50JP (نام تجاری) ساخت Suhulke & Mayr را می توان نام برد.

 

 

_  لوازم آرایشی روغنی اختراع حاضر شامل رژ لب، رژ لب مایع، مومیایی کردن لب، براق کننده لب، کت رژ لب، کانسیلر، ریمل روغنی، کت ریمل، پایه ریمل، زیرسازی پودری، زیرسازی روغنی، فناوری مو، مایع آرایشی روغنی، خط چشم، سایه چشم،  رژگونه، رنگ صورت، ابرو، کرم دست، پایه آرایش، رنگ کنترل، امولسیون ضد آفتاب، امولسیون، کرم، کرم دور چشم، کرم مو، موم مو و غیره.  3-[(2-اتیل هگزیل) اکسی] -1،2-پروپاندیول.

 

 و محتوای ترکیب کوپلیمر ترکیب سیلیله پپتید-سیلان و 3-[(2-اتیل هگزیل) اکسی] -1،2-پروپاندیول در لوازم آرایشی روغنی اختراع حاضر (مقداری که باید به لوازم آرایشی روغنی اضافه شود)  اگرچه بسته به استفاده از لوازم آرایشی تفاوت هایی وجود دارد، اما به طور کلی ترکیب کوپلیمر ترکیب پپتید سیلان سیلیله 0.01 تا 20 درصد جرمی در لوازم آرایشی روغنی و 3- [(2-اتیل هگزیل) اکسی] -1،2- است.  پروپاندیول ترجیحاً 02/0 تا 20 درصد جرمی است، ترکیب کوپلیمر ترکیب سیلیله پپتید-سیلان 1/0 تا 10 درصد جرمی است و 3- ترجیحاً [(2-اتیل هگزیل) اکسی] -1,2-پروپاندیول 2/0 باشد.  تا 15 درصد جرمی

 

 اگر محتوای ترکیب کوپلیمر ترکیب پپتید-سیلان سیلیله در لوازم آرایشی روغنی کمتر از محدوده فوق باشد، اثر ایجاد نرمی، انعطاف پذیری، اثر مرطوب کنندگی به پوست و مو ممکن است نشان داده نشود، حتی اگر محتوای سیلیله شده باشد.  ترکیب کوپلیمر ترکیب پپتید-سیلان بیشتر از محدوده فوق است، ممکن است اثری متناسب با مقدار مخلوط شدن انتظار نباشد.  

علاوه بر این، هنگامی که محتوای 3-[(2-اتیل هگزیل) اکسی] -1،2-پروپاندیول کمتر از محدوده فوق باشد، اثر سرکوب بوی اکسید ضعیف می شود و 3-[(2-اتیل هگزیل) اکسی  ] حتی اگر محتوای -1،2-پروپاندیول بزرگتر از محدوده فوق باشد، این احتمال وجود دارد که اثری متناسب با مقدار ترکیب را نتوان انتظار داشت.  

بنابراین، محتوای ترکیب کوپلیمر ترکیب پپتید سیلان سیلیله و 3-[(2-اتیل هگزیل) اکسی] -1،2-پروپاندیول در لوازم آرایشی روغنی ترجیحاً در محدوده فوق است.

 

 لوازم آرایشی روغنی اختراع حاضر حاوی ترکیب کوپلیمری ترکیب پپتید-سیلان سیلیله و 3-[(2-اتیل هگزیل) اکسی] -1،2-پروپاندیول در انواع لوازم آرایشی روغنی معمولی است که در بالا توضیح داده شد.  

به طور کلی، یک ماده روغنی، یک ترکیب کوپلیمر ترکیب پپتید سیلان سیلیله و سایر اجزاء اضافه شده و با حرارت دادن مخلوط می شوند.  

پس از اختلاط یکنواخت، 3-[(2-اتیل هگزیل) اکسی] -1،2-پروپاندیول را می توان اضافه کرد، حرارت داد و مخلوط کرد و سرد کرد.

 

 ترکیب آرایشی روغنی اختراع حاضر شامل یک ماده روغنی ضروری، یک ترکیب کوپلیمر ترکیب پپتید سیلان سیلیله و 3-[(2-اتیل هگزیل) اکسی] -1،2-پروپاندیول به عنوان اجزای ضروری است.  بر این اساس، اجزای دیگر را می توان به طور مناسب در محدوده ای ترکیب کرد که تأثیرات اختراع حاضر را مختل نمی کند.  

نمونه‌هایی از این ترکیبات عبارتند از سورفکتانت‌ها، مرطوب‌کننده‌ها، مواد سفیدکننده، عوامل ضدالتهابی، غلیظ‌کننده‌ها، ترکیبات پلیمری، پلیمرهای محلول در آب، آنتی‌اکسیدان‌ها، رنگدانه‌های آلی، رنگدانه‌های معدنی، نمونه‌هایی از جمله رنگ‌ها، مواد نگهدارنده، عطرها، الکل‌ها، اجزای آبی مانند آب جاذب اشعه ماوراء بنفش، مواد آرایشی، ترکیبات دارویی، مواد طراوت‌بخش و رنگدانه‌ها.

 

 مثال ها در مرحله بعد، اگرچه یک مثال ارائه شده و این اختراع به طور ملموس نشان داده شده است، این اختراع به این مثال ها محدود نمی شود.  بعلاوه، تمام درصد توصیف شده در یک مثال، جرم است.  

همچنین در جداول نشان‌دهنده نسخه‌های مثال‌های زیر و نمونه‌های مقایسه‌ای، مقدار هر جزء بر اساس قطعات به جرم تعیین شده است.  غلظت نشان داده شده است.

مثال‌های 1-3 و مثال‌های مقایسه‌ای 1-2: رژلب‌ها رژ لب‌هایی که ترکیب نشان‌داده‌شده در جدول 1 را دارند با روش‌های آماده‌سازی زیر تهیه شدند، از نظر حس استفاده از فرآورده‌ها ارزیابی شدند و بلافاصله پس از آماده‌سازی و پس از ذخیره‌سازی به مدت 1 ماه بو داده شدند.  50 درجه سانتیگراد. ارزیابی شده است.  

مثال مقایسه ای 2 یک محصول کنترلی است که نه ترکیب کوپلیمر ترکیب پپتید-سیلان سیلیله و نه 3-[(2-اتیل هگزیل) اکسی] -1،2-پروپاندیول را ندارد.  

مقدار کل هر فرآورده 100 عدد است و مقدار کل به دلیل تفاوت در مقدار ترکیبی ترکیب کوپلیمر ترکیب پپتید سیلان سیلیله و 3-[(2-اتیل هگزیل) اکسی] -1،2-پروپاندیول است.  با دی ایزو استئاریل مالات تنظیم می شود تا مقدار کل 100 شود.

 

_  پراکندگی 《 دی ایزو استئاریل مالات اکسید تیتانیوم 》 (غلظت 50 درصد برای هر پراکندگی رنگدانه) با نسبت (نسبت جرمی) 14: 50: 1: 30 مخلوط شده و با سه غلتک کاملاً ورز داده می شود.  علاوه بر این، * 3 SENSIVA SC 50JP (نام تجاری) تولید شده توسط Suhulke & Mayr است.

 

 

  ________________________________________

 

 _ روش تهیه |

 

 قسمت A را در ظرف همزن ریخته و در دمای 90 درجه سانتیگراد هم زده و مخلوط می کنند و سپس قسمت C را شارژ می کنند و مخلوط کردن و هم زدن را تکرار می کنند تا رنگ یکنواخت شود.  حباب های ایجاد شده در آن زمان تحت فشار کاهش یافته حذف شدند.  

سپس قسمت B را اضافه کرده و پس از تایید حل شدن، قسمت D را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.  مخلوط را از کتری همزن خارج کرده، داخل یک قالب رژ لب پر کرده و خنک می شود.

 

 همانطور که گفته شده است، با توجه به رژ لب مثال مقایسه ای 2 که حاوی ترکیب کوپلیمر ترکیب پپتید-سیلان سیلیله نیست، اکثر افراد تشخیص دادند که احساس مرطوب، چسبندگی و احساس استفاده از رنگ بد بود.

با این حال، با توجه به رژ لب‌های مثال‌های متنوع و مثال مقایسه‌ای حاوی ترکیب کوپلیمر ترکیب پپتید-سیلان سیلیله، ترکیب 3-[(2-اتیل هگزیل) اکسی] -1،2-پروپاندیول تفاوتی نداشت.  به تفاوت در مقدار و مقدار، و نتایج ارزیابی در تمام موارد ارزیابی عالی بود.  از این نتیجه، واضح بود که رژ لب حاوی 1.0٪ از ترکیب کوپلیمر ترکیب سیلیله پپتید-سیلان دارای حس استفاده عالی مانند احساس رطوبت، احساس چسبندگی و توسعه رنگ است.

 

 

_ روش ارزیابی بو | 

 

 برای رژ لب تهیه شده به شرح بالا، بلافاصله پس از آماده سازی و پس از نگهداری در دمای 50 درجه سانتی گراد به مدت 1 ماه، پس از بازگشت به دمای اتاق، اجازه دهید 10 نفر رژ لب را به پایه شست پشت دست بزنند و احساس قوی کنند. 

 بو بر اساس معیارهای ارزیابی زیر بر اساس تعداد افرادی که به قوی بودن بو پاسخ دادند ارزیابی شد.

 _ همانطور که در جدول 3 نشان داده شده است، رژ لب مثال مقایسه ای 1 حاوی ترکیب کوپلیمر ترکیبی پپتید سیلان سیلیله و بدون 3-[(2-اتیل هگزیل) اکسی] -1،2-پروپاندیول بزرگ بود.  

بسیاری از افراد تشخیص دادند که بوی قوی است، اما همانطور که از نتایج مثال های 1 تا 3 مشاهده می شود، هنگامی که 3-[(2-اتیل هگزیل) اکسی] -1،2-پروپاندیول اضافه شد، پپتید سیلیله- واضح است که  بوی اکسیداسیون حاصل از ترکیب کوپلیمری ترکیب سیلان سرکوب می‌شود و با افزایش غلظت 3-[(2-اتیل هگزیل) اکسی] -1،2-پروپاندیول، اثر سرکوب بو افزایش می‌یابد.  وجود داشت.  از این نتایج، رژ لب حاوی 1.0٪ از ترکیب کوپلیمر ترکیب سیلیله پپتید-سیلان زمانی که 2.0٪ از 3-[(2-اتیل هگزیل) اکسی] -1،2-پروپاندیول موجود باشد، بو دارد.  مشخص شد که رژ لب را می توان سرکوب کرد.

 

 _ مثال های 4 تا 5 و مثال های مقایسه ای 3 تا 4: براق کننده مایع مایع براق کننده با ترکیب نشان داده شده در جدول 4 با روش های آماده سازی زیر تهیه شد، از نظر احساس آماده سازی ارزیابی شد و بلافاصله پس از آماده سازی و در دمای 50 درجه سانتی گراد برای  یک ماه.  بو پس از ذخیره سازی مورد ارزیابی قرار گرفت.  

مثال مقایسه ای 4 یک محصول کنترلی است که نه ترکیب کوپلیمر ترکیب سیلیله پپتید-سیلان و نه 3-[(2-اتیل هگزیل) اکسی] -1،2-پروپاندیول را ندارد. 

مقدار کل هر فرآورده 100 است و مقدار کل به دلیل تفاوت در مقدار ترکیبی ترکیب کوپلیمر ترکیب پپتید سیلان سیلیله و 3-[(2-اتیل هگزیل) اکسی] -1،2-پروپاندیول است.  با روغن معدنی تنظیم شد به طوری که مقدار کل 100 شد.

 

    _____________________________________

 

_چگونه  در منزل بالم لب درست کنیم ؟

 

_ ساخت بالم لب طبیعی سرگرم کننده و آسان است.  این فقط به چند ماده تشکیل دهنده نیاز دارد و به شما کمک می‌کند تا پوست لب شما لطیف و بدون خشکی و پوسته پوسته باشد....

بالم لب خانگی نیز یک هدیه عالی و مفید برای به اشتراک گذاشتن با دوستان، همکاران یا عزیزان برای یک موقعیت خاص است. 

به علاوه پاسخ به سؤالات متداول در مورد مواد تشکیل دهنده، جایگزینی، عیب یابی و موارد دیگر را دریافت کنید.

 

_لوازم مورد نیاز | 

 

*  دیگ دوبل

  یا، با قرار دادن یک کاسه فولادی ضد زنگ، کاسه شیشه ای مقاوم در برابر حرارت، یا گلدان کوچکتر در داخل یک دیگ بزرگتر، یک دیگ بخار دوتایی موقت ایجاد کنید.

 

 * ظروف کوچک برای نگهداری از آخرین بالم لب خانگی شما.  گزینه‌هایی مانند این قوطی‌های ۱/۲ اونسی، قوطی‌های ۱ اونسی، لوله‌های پلاستیکی حتی کوچک‌تر ۱۵ اونس یا لوله‌های چوبی مقوایی، شیشه‌های کوچک شیشه‌ای یا موارد مشابه را در نظر بگیرید.

 * اختیاری: یک فنجان اندازه‌گیری شیشه‌ای یا کاسه/پارچ کوچک‌تر مشابه با دهانه ریزش.

 

 

 _مواد اولیه جهت تولید بالم لب |

● 1 قسمت موم زنبور عسل  توصیه می‌کنم از پاستیل‌های موم زنبور عسل استفاده کنید، زیرا کار کردن با آن‌ها راحت‌تر است. 

به یادداشت های جایگزینی موم زنبور عسل توجه کنید.

● 1 قسمت کره کاکائو.  ویفرهای کره کاکائو انتخابی محبوب هستند و کار کردن با آنها نیز آسان است.  همچنین می توانید از کره شی یا کره انبه استفاده کنید. می‌توان از  نت های خامه ای و شکلاتی هستیم که کره کاکائو به بالم لب های طبیعی اضافه کرد...!

 

● 2 قسمت روغن خوراکی با کیفیت بالا.  در صورت تمایل می توانید چند روغن مختلف را با هم ترکیب کنید.  اگر مجبور شدم فقط یکی را انتخاب کنم، 《 روغن بادام شیرین 》ارگانیک را توصیه می‌کنم.  بسیار مرطوب کننده، سرشار از مواد مغذی و دارای طعم و بوی بسیار ملایمی است.  

برای راهنمایی بیشتر در مورد انتخاب بهترین روغن برای تهیه بالم لب، به یادداشت های روغن زیر مراجعه کنید.

 

* اختیاری: روغن‌های ضروری |

 

 موادی را در "قطعات" (بر حسب حجم) فهرست کردیم تا بتوانید به راحتی دستور العمل مومیایی لب طبیعی را به میزان دلخواه خود افزایش یا کاهش دهید.

 به عنوان مثال، از 1/2 فنجان موم زنبور عسل، ½ فنجان کره کاکائو و 1 فنجان روغن استفاده کنید.  

این همان اندازه‌ای است که ما برای عکس‌ها در این آموزش نشان داده‌ایم، و تقریباً 12 اونس مومیایی کننده لب تولید می‌کند.

 برای یک دسته بسیار کوچکتر، 1 قاشق غذاخوری موم زنبور عسل و 1 قاشق غذاخوری کره کاکائو را با 2 قاشق غذاخوری روغن ترکیب کنید.

 از دستور العمل قابل چاپ در انتهای این مقاله استفاده کنید تا "سرویس ها" را بالا و پایین کنید.

 

 نکته: برای اندازه گیری وزن به جای حجم، از 1 قسمت موم زنبور عسل، 1 قسمت کره کاکائو و 4 قسمت روغن استفاده کنید (مثلاً 60 گرم موم زنبور عسل، 60 گرم کره کاکائو و 240 گرم روغن).

_طعم دهنده طبیعی بالم لب با روغن های ضروری

 

 به راحتی می توانید روغن های ضروری را به دستور تهیه بالم لب خانگی خود اضافه کنید، اما فقط از روغن های "خوراکی" با کیفیت بالا استفاده کنید.  ارگانیک بهتر است!  ما عاشق استفاده از روغن های ارگانیک تایید شده از گیاه درمانی هستیم.  

_ برخی از محبوب‌ترین اسانس‌ها برای طعم دادن به مومیایی لب طبیعی عبارتند از نعناع، نعناع، نعناع، پرتقال شیرین، گریپ فروت صورتی، وانیل، بابونه، اسطوخودوس، و یاس.  لطفاً توجه داشته باشید که برخی از روغن‌های ضروری مرکبات به عنوان «فتوتوکسیک» در نظر گرفته می‌شوند، به این معنی که می‌توانند خطر آفتاب سوختگی را در هنگام قرار گرفتن در معرض آفتاب افزایش دهند - مانند لیمو، لیموترش و ترنج.  

با این حال، زمانی که غلظت های بسیار بالا یا رقیق نشده روغن مرکبات به طور مستقیم روی پوست اعمال شود، این موضوع بیشتر نگران کننده است.  پرتقال شیرین گیاه سمی نیست.

 

 برای یک مومیایی لب با رایحه نسبتاً قوی، از حداکثر ۹۶ قطره (۱ قاشق چایخوری) روغن ضروری به ازای هر ۱ فنجان روغن حداکثر استفاده شده استفاده کنید.  

این مقدار به ازای هر 2 قاشق غذاخوری روغن معمولی 12 قطره اسانس خواهد بود.  برای درست کردن مومیایی لب با رایحه ملایم تر، از نصف مقدار استفاده کنید.

 

 

* برای تهیه مومیایی لب خانگی از چه روغنی استفاده کنیم؟

 

 می توانید با هر روغن خوراکی باکیفیت مانند روغن بادام شیرین، روغن زیتون، روغن نارگیل تکه تکه شده (مایع)، روغن آفتابگردان، روغن آووکادو، روغن دانه کنف یا موارد مشابه، مومیایی لب درست کنید.  

روغن نارگیل که در دمای اتاق جامد است، می تواند برای کامل شدن مشکل تر باشد، زیرا بافت آن به شدت با دما متفاوت است.  توجه داشته باشید که روغن هایی با طعم های متمایز یا قوی (مانند زیتون، نارگیل) بر طعم و عطر کلی بالم لب خانگی شما تأثیر می گذارد.

 

 در حالی که بالم لب ممکن است یک "آرایشی" در نظر گرفته شود، من شخصاً از استفاده از روغن هایی که فقط برای "استفاده آرایشی" اختصاص داده شده اند (مانند روغن آرگان یا روغن دانه گل رز) اجتناب می کنم زیرا محصول نهایی در دهان شما می چرخد....

 

______________________________

 

_طرز تهیه بالم لب خانگی

 

 قبل از شروع، تمام لوازم و مواد تشکیل دهنده خود را آماده و آماده کنید.

 روغن، موم، و کاکائو یا کره شی را اندازه بگیرید و/یا وزن کنید و به قسمت بالایی دیگ بخار اضافه کنید.  حتما آب را در قسمت پایین دیگ دوبل قرار دهید.  به اندازه ای که کف تابه بالایی در آب قرار بگیرد.  

اندازه گیری ویفرهای کاکائو در فنجان کمی سخت است، اما کار می کند!  به عنوان مثال، ما دریافتیم که 1/2 فنجان موم زنبور عسل و 1/2 فنجان ویفر کره کاکائو هر دو حدود 60 گرم وزن دارند.

 

 مواد را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید تا همه مواد کاملا ذوب شوند و ترکیب شوند.  هر از گاهی هم بزنید.  هنگام گرم کردن قابلمه را نپوشانید.  

معرفی تراکم (آب) می تواند تأثیر منفی بر بالم لب شما بگذارد.

 

 قبل از افزودن روغن‌های ضروری، قابلمه را خاموش کرده و از روی حرارت بردارید.  

اسانس ها ذاتاً بسیار فرار هستند و بنابراین در حرارت زیاد به سرعت از بین می روند.

 در حالی که هنوز گرم است، مایع را با احتیاط در ظروف بالم لب دلخواه خود بریزید.  

اگر یک مورد مفید دارید، به نظر ما آسان‌ترین کار این است که مخلوط ذوب شده را از دیگ دوبل ابتدا به یک پیمانه شیشه‌ای (در صورت نیاز به صورت دسته‌ای) منتقل کنید و سپس آن را در ظرف‌های کوچک بالم لب بریزید.  

برای جلوگیری از سرد شدن خیلی سریع یا چسبیدن مخلوط در تماس با لیوان خنک، ابتدا لیوان را به مدت 30 ثانیه در مایکروویو قرار دهید.  

اگر مخلوط قبل از اتمام ریختن شروع به سفت شدن کرد، به سادگی روی حرارت برگردانید تا دوباره ذوب شود.

       ____________________________________

 هنگامی که بالم لب کاملاً سرد و سفت شد، درپوش یا کلاهک و برچسب‌ها را اضافه کنید.

 

 از لب های نرم، لطیف و مرطوب لذت ببرید - و با دوستان خود به اشتراک بگذارید!  (مومیایی که ... لب شما نیست.)

 

 _نکته تمیز کردن:

 برای تمیز کردن راحت‌تر، فوراً ظرف را با دستمال کاغذی پاک کنید.  اگر باقیمانده بالم لب در داخل شروع به سفت شدن کرد، ظرف را دوباره به آرامی گرم کنید تا یک بار دیگر آب شود.

 

_طرز تهیه بالم لب خانگی بدون موم زنبور عسل

 

《 موم》 یکی از اجزای اصلی بالم لب است.  این به سفت شدن مومیایی در ظرف آن و همچنین نگه داشتن مومیایی کردنو (و رطوبت) روی لب ها به مرور زمان کمک می کند.  موم زنبور انتخاب رایجی از موم است که برای تهیه مومیایی لب طبیعی استفاده می شود.  

این غیر سمی است، به راحتی در دسترس است، کار با آن آسان است و در مرطوب کردن و التیام لب های ترک خورده بسیار خوب عمل می کند.  با این حال، برخی از افراد ممکن است بخواهند از موم زنبور عسل خودداری کنند و به جای آن از مومیایی لب 100٪ گیاهی درست کنند.

 

 انواع مختلفی از موم های گیاهی گیاهی وجود دارد - نخل، نارگیل، کارنائوبا و غیره.  

با این حال، موم سویا یا موم کندلیا معمولاً به عنوان بهترین جایگزین برای تهیه مومیایی لب بدون موم زنبور عسل توصیه می‌شود، زیرا مشابه‌ترین بافت و نتایج را ارائه می‌دهند.  

با این حال، ممکن است برخی آزمایش‌های شخصی و تغییر دستور العمل مومیایی لب مورد نیاز باشد تا دقیقاً همانطور که دوست دارید دریافت کنید.

 

_آیا بالم لب خانگی به مواد نگهدارنده نیاز دارد؟

 

 بالم لب های تجاری که در فروشگاه پیدا می کنید معمولاً حاوی مواد شیمیایی و نگهدارنده های اضافه شده هستند.  با این حال، نیازی به افزودن مواد نگهدارنده به این دستور العمل بالم لب طبیعی ندارید.  

موم زنبور عسل به عنوان یک نگهدارنده طبیعی عمل می کند و عمر مفید روغن، کره و به طور کلی بالم لب را افزایش می دهد.  موم زنبور همچنین ضد قارچ، ضد باکتری و ضد میکروبی است!  

به همین دلیل است که بسته بندی مواد غذایی موم زنبور عسل بسیار مؤثر و محبوب است. 

 ماندگاری بالم لب خانگی چقدر است؟  آیا می تواند منقضی شود؟

 

 به عنوان یک قاعده کلی، بالم لب خانگی را تا زمانی که ظاهر، بو و احساس طبیعی داشته باشد، «خوب» و ایمن برای استفاده در نظر بگیرید – معمولاً برای چندین ماه یا حداکثر یک سال.  

علائمی که نشان می دهد بالم لب خانگی منقضی شده یا بد شده است عبارتند از: بوها، طعم ها یا کپک های قابل مشاهده روی سطح لبو یا داخل ظرف آن.

 

 تعدادی از عوامل بر ماندگاری بالم لب خانگی تأثیر می گذارد، از جمله مواد تشکیل دهنده مورد استفاده و نحوه نگهداری یا استفاده از آن.  

به عنوان مثال، برخی از روغن‌ها سریع‌تر از سایر روغن‌ها در معرض فاسد شدن هستند (اگرچه موم زنبور عسل به عنوان یک نگهدارنده طبیعی عمل می‌کند و به افزایش عمر مفید آنها کمک می‌کند).  

علاوه بر این، استفاده از اپلیکاتور لوله‌ای یا فرو بردن انگشتان تمیز داخل قوطی بالم لب به ماندگاری آن کمک می‌کند تا بالم لب را از یک قوطی با انگشتان آلوده استفاده کنید... بچه‌ها دارم به شما نگاه می‌کنم!

_اگر بالم لب خانگی من خیلی سفت (یا خیلی نرم) باشد چه؟

 

 اگر بالم لب خانگی شما خیلی نرم به نظر می رسد، ساده ترین راه حل این است که آن را دوباره ذوب کنید و کمی موم بیشتر به آن اضافه کنید.  از طرف دیگر، اگر بالم لب خیلی سفت است، می توانید آن را دوباره ذوب کنید و به جای آن روغن بیشتری اضافه کنید.  

با این حال، اگر از دستور العمل مومیایی لب طبیعی که در بالا ارائه کردیم پیروی کنید، این نباید مشکلی ایجاد کند.

 

 

   ____________________________________

 

_چگونه از ترک خوردن بالم لب خانگی جلوگیری کنیم؟

 

 چند دلیل وجود دارد که بالم لب خانگی ممکن است هنگام خشک شدن در ظرفش ترک بخورد که در زیر توضیح داده شده است.

 

*_مواد تشکیل دهنده و نسبت |

 

 دریافت نسبت عالی از موم  زنبور عسل، روغن و کره (کاکائو، شیا، و غیره) چیزی است که از ترک خوردن بالم لب خانگی جلوگیری می کند.  

به طور کلی، مصرف بیش از حد موم زنبور عسل (یا روغن کافی) باعث ترک خوردن بالم لب خانگی می شود.  مقدار زیاد موم همچنین باعث ایجاد یک مومیایی لب بسیار سفت می شود. 

موم ها و کره های مختلف نقطه ذوب متفاوتی دارند و می توانند به نتایج متفاوتی منجر شوند.  با این اوصاف، ممکن است برای یافتن نقطه شیرین مورد نظرتان، به آزمون و خطا نیاز باشد.

به عنوان مثال، ما سعی کرده ایم مقدار کره کاکائو را در دستور غذای خود افزایش دهیم، اما متوجه شدیم که منجر به ترک خوردن بیشتر می شود.

 

 

* _زمان و دما

 

 یکی دیگر از دلایلی که ممکن است بالم لب خانگی ترک بخورد این است که خیلی سریع سرد و سفت شود و/یا زمانی که قالب ها یا ظرف ها خیلی سرد هستند.  ما متوجه شدیم که این مشکل فقط در روزهای سرد زمستانی است که داخل خانه نیز کمی سرد است.  

برای رفع این مشکل، سعی کنید یک ورقه کوکی فلزی یا ظرف پخت را در نزدیکی یا روی اجاق گاز قرار دهید (اما نه مستقیماً روی حرارت) در حالی که مومیایی کردن لب را گرم می کنید.  ظروف بالم لب را روی ورقه بیسکویت گذاشته و در آنجا بریزید.  

فلز گرمای اجاق گاز را هدایت می کند و روند گیرش را کند می کند.  همچنین ظروف بالم لب را در کنار هم قرار دهید تا یکدیگر را گرم نگه دارند.

 

* _چرا بالم لب خانگی دانه دانه است؟

 

 برخی از روغن ها و کره ها از ترکیب چند اسید چرب ساخته شده اند که همگی نقطه ذوب متفاوتی دارند.  --[ کره شی، کره انبه، کره کاکائو و روغن نارگیل ] نمونه های اصلی هستند.  

از آنجایی که اسیدهای چرب (چربی های اشباع شده) در این کره ها ذوب و سرد می شوند یا در معرض نوسانات دما قرار می گیرند، ممکن است برخی از چربی ها متبلور شوند و باعث ایجاد بافت شنی یا دانه ای در بالم لب شوند.  

این ممکن است در حین تولید یا بعداً در طول نگهداری (مثلاً نگهداری از بالم لب در ماشین داغ) اتفاق بیفتد.  کریستالیزاسیونی که رخ می دهد به عنوان «شکوفه دادن» نامیده می شود، حتی در محصولات تجاری بالم لب نیز بسیار رایج است و کاملاً بی ضرر است!  با این حال، بیشتر مردم خواهان یک بالم لب خانگی نرم و خامه‌ای هستند.

 

_  برای جلوگیری از بالم لب دانه دار، کره خود را تا ۱۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید و اجازه دهید حدود ۲۰ دقیقه در آن دما بماند.  در صورت لزوم از یک دماسنج پروب برای تأیید استفاده کنید.  

شاید بهتر باشد ابتدا کره خود را به دیگ دوبل اضافه کنید، اجازه دهید تا کاملا ذوب شود و همانطور که توصیه می شود گرم شود و سپس سایر مواد بالم لب را به قابلمه اضافه کنید.  سپس کره باید در اسرع وقت خنک شود.  

هر چه مدت زمان بیشتری ذوب شود، احتمال کریستالی شدن آن بیشتر می شود.  برخی از افراد حتی توصیه می کنند محصول نهایی را به یخچال منتقل کنید تا خنک شدن سریعتر انجام شود.  

با این حال، توجه داشته باشید که این برخلاف نکاتی است که برای جلوگیری از ترک خوردن بالم لب (برای خنک شدن آرام آن) توصیه می شود.  

همچنین می توانید از نوع دیگری از محصول کره در بالم لب خانگی خود استفاده کنید.

 

 ما هرگز متوجه نمی‌شویم که این مشکل در دستور پخت بالم لب طبیعی ما باشد.  با این حال، اگر بالم لب دانه دانه ای را تجربه می کنید، امیدواریم این نکات به شما کمک کند!

 

____________________________

 

_مواد اولیه جهت تولید بالم لب |

● 1 قسمت موم زنبور عسل  توصیه می‌کنم از پاستیل‌های موم زنبور عسل استفاده کنید، زیرا کار کردن با آن‌ها راحت‌تر است. 

به یادداشت های جایگزینی موم زنبور عسل توجه کنید.

● 1 قسمت کره کاکائو.  ویفرهای کره کاکائو انتخابی محبوب هستند و کار کردن با آنها نیز آسان است.  همچنین می توانید از کره شی یا کره انبه استفاده کنید. می‌توان از  نت های خامه ای و شکلاتی هستیم که کره کاکائو به بالم لب های طبیعی اضافه کرد...!

 

● 2 قسمت روغن خوراکی با کیفیت بالا.  در صورت تمایل می توانید چند روغن مختلف را با هم ترکیب کنید.  اگر مجبور شدم فقط یکی را انتخاب کنم، 《 روغن بادام شیرین 》ارگانیک را توصیه می‌کنم.  بسیار مرطوب کننده، سرشار از مواد مغذی و دارای طعم و بوی بسیار ملایمی است.  

برای راهنمایی بیشتر در مورد انتخاب بهترین روغن برای تهیه بالم لب، به یادداشت های روغن زیر مراجعه کنید.

 

* اختیاری: روغن‌های ضروری |

 

 موادی را در "قطعات" (بر حسب حجم) فهرست کردیم تا بتوانید به راحتی دستور العمل مومیایی لب طبیعی را به میزان دلخواه خود افزایش یا کاهش دهید.

 به عنوان مثال، از 1/2 فنجان موم زنبور عسل، ½ فنجان کره کاکائو و 1 فنجان روغن استفاده کنید.  

این همان اندازه‌ای است که ما برای عکس‌ها در این آموزش نشان داده‌ایم، و تقریباً 12 اونس مومیایی کننده لب تولید می‌کند.

 برای یک دسته بسیار کوچکتر، 1 قاشق غذاخوری موم زنبور عسل و 1 قاشق غذاخوری کره کاکائو را با 2 قاشق غذاخوری روغن ترکیب کنید.

 از دستور العمل قابل چاپ در انتهای این مقاله استفاده کنید تا "سرویس ها" را بالا و پایین کنید.

 

 نکته: برای اندازه گیری وزن به جای حجم، از 1 قسمت موم زنبور عسل، 1 قسمت کره کاکائو و 4 قسمت روغن استفاده کنید (مثلاً 60 گرم موم زنبور عسل، 60 گرم کره کاکائو و 240 گرم روغن).

_طعم دهنده طبیعی بالم لب با روغن های ضروری

 

 به راحتی می توانید روغن های ضروری را به دستور تهیه بالم لب خانگی خود اضافه کنید، اما فقط از روغن های "خوراکی" با کیفیت بالا استفاده کنید.  ارگانیک بهتر است!  ما عاشق استفاده از روغن های ارگانیک تایید شده از گیاه درمانی هستیم.  

_ برخی از محبوب‌ترین اسانس‌ها برای طعم دادن به مومیایی لب طبیعی عبارتند از نعناع، نعناع، نعناع، پرتقال شیرین، گریپ فروت صورتی، وانیل، بابونه، اسطوخودوس، و یاس.  لطفاً توجه داشته باشید که برخی از روغن‌های ضروری مرکبات به عنوان «فتوتوکسیک» در نظر گرفته می‌شوند، به این معنی که می‌توانند خطر آفتاب سوختگی را در هنگام قرار گرفتن در معرض آفتاب افزایش دهند - مانند لیمو، لیموترش و ترنج.  

با این حال، زمانی که غلظت های بسیار بالا یا رقیق نشده روغن مرکبات به طور مستقیم روی پوست اعمال شود، این موضوع بیشتر نگران کننده است.  پرتقال شیرین گیاه سمی نیست.

 

 برای یک مومیایی لب با رایحه نسبتاً قوی، از حداکثر ۹۶ قطره (۱ قاشق چایخوری) روغن ضروری به ازای هر ۱ فنجان روغن حداکثر استفاده شده استفاده کنید.  

این مقدار به ازای هر 2 قاشق غذاخوری روغن معمولی 12 قطره اسانس خواهد بود.  برای درست کردن مومیایی لب با رایحه ملایم تر، از نصف مقدار استفاده کنید.

 

 _____________________________

 

نمونه هایی از هیدروکربن عبارتند از ؛

_  پارافین / ایزوپارافین / اسکوالان / پترولاتوم / موم سرزین / موم پارافین / موم میکروکریستالی / موم پلی اتیلن‌ / اوزوکریت / پلی بوتن / آلفا الفین الیگومر و موم های طبیعی مانند ؛ 《 کندلیلا 》...

_ به عنوان مثال می توان به [ موم، موم کارنائوبا، موم زنبور عسل، لانولین، گیرو، مولی برنج، موم سبوس برنج، موم شلاک، روغن لوفی پرتقال، روغن جوجوبا، روغن جوجوبا هیدروژنه، روغن کرچک هیدروژنه، موم مونتان، موم خرما، موم نیشکر و چربی پشم ] اشاره کرد.

_ نمونه هایی از روغن های استر عبارتند از ؛ 

] دی ایزو استئاریل مالات، ایزوپروپیل میریستات، نئوپنتیل گلیکول دیکاپرات، گلیسریل تری-2-اتیل هگزانوات، گلیسریل تری (اسید کاپریک / اسید کاپریلیک)، (کلوفون هیدروژنه / اسید دی ایزو استئاریک) گلیسریل، اتیل اولئاتات، ایزوپروپیل میروپیل.  اتیل استئارات، بوتیل استئارات، اتیل لینولئات، ایزوپروپیل لینولئات، ستیل کاپریلات، هگزیل لورات، دسیل میریستات، ستیل میریستات، ستیل پالمیتات، میریستیل میریستات، استئاریل استئارات، دسیل اولئات، اولیل ریولته ایزولیت، اولیل ریستیل ایزورتیل، میریستیل..... 

 

_  استئاریل 2-اتیل هگزانوات، هگزیل ایزواستئارات، پروپیلن گلیکول دیکاپرات، گلیسریل تریاندسیلات، ایزوستیل ایزو  ترآرات، اکتیلدودسیل دی متیل اوکتانوات، میریستیل لاکتات، ستیل لاکتات، تری اکتیلدودسیل سیترات، گلیسریل تری ایزو استئارات، اسید تورائوکوتان پنتا اریتریتول، دی ایزوبوتیل آدیپات، دی اتیل سبکات، کلستریل اسید، پلی تریل اسید پروکسیل استرات، هیدروکسی پروکسیل استرات ....

 

*  نمونه هایی از روغن ها و چربی ها عبارتند از: 

روغن زیتون، روغن ماکادمیا، روغن سویا، روغن کرچک، روغن کوکوی، روغن جوانه گندم، روغن جوانه برنج، کره شی، روغن آووکادو، روغن کنجد، روغن سبوس برنج، روغن گلرنگ، روغن ذرت،  روغن کلزا، روغن پرسیک، روغن هسته خرما، روغن آفتابگردان، روغن هسته انگور، روغن پنبه دانه، روغن نخل، روغن ایمو، روغن هیدروژنه، روغن اسب، روغن راسو، روغن چربی زرده تخم مرغ، روغن گل مغربی، کره انبه، روغن گل سرخ.

نمونه هایی از اسیدهای چرب عبارتند از اسید اولئیک، اسید بهنیک، اسید ایزو استئاریک، اسید لوریک، اسید میریستیک، اسید پالمیتیک، اسید استئاریک، اسید 12-هیدروکسی استئاریک، و اسید آندسیلنیک.  

نمونه هایی از الکل های بالاتر عبارتند از اولیل الکل، بهنیل الکل، استئاریل الکل، ایزواستئاریل الکل، اکتیلدودکانول، الکل کیمیل، کلسترول، سیتوسترول، ستانول، ستوستئاریل الکل، سرالکیل الکل، دسیل تترادکانول، باتیل.  الکل، فیتواسترول، هگزیل دکانول، لوریل الکل، لانولین الکل، لانولین الکل هیدروژنه، میریستیل الکل و مانند آن را می توان نام برد.  نمونه هایی از روغن فلوئور شامل پرفلوئوروپلی اتر و پرفلوئورواکتان است.

علاوه بر این، روغن های سیلیکونی مانند دی متیل پلی سیلوکسان بسیار پلیمریزه، دی متیل پلی سیلوکسان با پلیمریزاسیون کم، متیل فنیل پلی سیلوکسان، پلی سیلوکسان حلقوی، سیلیکون اصلاح شده با الکل، روغن سیلیکون اصلاح شده با آلکیل و سیلیکون اصلاح شده با آمینو نیز می توانند استفاده شوند.

 

 ترکیب کوپلیمر ترکیب پپتید-سیلان سیلیله مورد استفاده در ترکیب آرایشی روغنی اختراع حاضر را می توان با روش های بیان شده در JP-A-2001-48732 و JP-A-2001-48775 سنتز کرد.  یک پپتید سیلیله که جزء تشکیل دهنده ترکیب کوپلیمر ترکیب است را می توان با روش هایی که در JP-A-8-59424 و JP-A-8-67608 بیان شده است، سنتز کرد.

 

_ نمونه هایی از بخش پپتیدی پپتید سیلیله شامل پپتیدهای طبیعی، پپتیدهای مصنوعی و هیدرولیزهای پروتئینی است.  با این حال، هیدرولیزهای پروتئینی به دلیل سهولت در دسترس بودن و سهولت کنترل تعداد متوسط وزن مولکولی بخش های پپتیدی مورد استفاده قرار می گیرند.

 

 

امیدوارم که این آموزش به شما کمک کند که برای ساختن بالم لب طبیعی خود نیز احساس اعتماد به نفس و هیجان داشته باشید.....

 

______________________________

 

 

_ فرمولاسیون رایگان تولید بالم لب 

_ ارائه فرمول بالم لب و روش تولید مرحله به مرحله 

_ چگونه‌ بالم لب با کیفیت تولید کنیم؟

_ نحوه تولید بالم لب و مراحل تولید 

_ راه اندازی خط تولید بالم لب 

_ تجهيزات لازم جهت تولید بالم لب لابی لو

_ آموزش تولید بالم لب بدون دستگاه و به روش ساده

_ قیمت تمام شده هر کیلو بالم لب چقدر است 

_ تهیه مواد اولیه جهت تولید بالم لب  

_ آموزش آنلاين  / مجوز تولید/ اداره صنایع / استاندارد / پشتیبانی / حداقل فضا / فضای لازم / تولید در منزل /

_ تولید محصولات آرايشي و بهداشتی با کیفیت بالا و صرفه اقتصادی 

_ فرمول تولید بالم لب صفر تا صد 

_ روش تولید صنعتی بالم لب

_ ارائه‌ فرمولاسیون بالم لب 

_ نحوه استفاده از بالم لب و عملکرد آن 

_ تولید بالم لب با کیفیت عالی

_ نحوه ترکیب مواد اولیه و درصد دقیق 

_ نحوه سفارش مواد اوليه جهت‌ تولید بالم لب

_ تفاوت بالم لب با برق لب چیست 

_ فرمول رایگان تولید بالم لب / برق لب 

_ خاصیت هر کدام از مواد اولیه بالم لب چيست؟

_ چگونگي تولید بالم لب با کيفيت بالا 

_ آیا می‌توان بالم لب را در منزل تولید کرد ؟

_ کسب و کار خانگی/ سود زیاد / بازار کار / فروش /

آموزش رایگان رژ لب مایع و جامد+فرمول تولید رژ لب

فرمول رایگان رژ گونه+روش ساخت رژ گونه+آموزش رایگان

فرمول ساخت رژ لب+فرمولاسیون رژ مایع+تولید رژ

الم لب یا مرهم لب ماده ای موم مانند است که به صورت موضعی روی لب ها برای مرطوب کردن و تسکین ترک خوردگی یا خشکی لب ها ، التهاب گوشه دار ، استوماتیت یا زخم های سرد استفاده می شود . بالم لب اغلب حاوی موم زنبور عسل یا موم کارنائوبا ، کافور ، الکل ستیل ، لانولین ، پارافین و پترولاتوم و سایر مواد است. برخی از گونه ها حاوی رنگ، طعم، عطر، فنل ، اسید سالیسیلیک و ضد آفتاب هستند.

هدف اصلی بالم لب، ایجاد یک لایه انسدادی بر روی سطح لب است تا رطوبت لب ها را ببندد و از آنها در برابر قرار گرفتن در معرض خارجی محافظت کند. هوای خشک، دمای سرد و باد با دور کردن رطوبت از بدن، اثر خشکی روی پوست دارند. لب ها به خصوص آسیب پذیر هستند زیرا پوست بسیار نازک است و بنابراین اغلب اولین کسانی هستند که علائم خشکی را نشان می دهند. مواد انسدادی مانند موم ها و ژل نفتی از از دست دادن رطوبت جلوگیری می کنند و راحتی لب را حفظ می کنند، در حالی که طعم دهنده ها، رنگ ها، ضد آفتاب ها و داروهای مختلف می توانند مزایای اضافی و خاصی را ارائه دهند. بالم لب از موم زنبور عسل و موم طبیعی کندلیلا و کارنوبا تولید می شود. [1]

بالم لب را می توان با انگشت روی لب ها یا در لوله ای به سبک رژ لب که از آن می توان مستقیماً اعمال کرد.

بالم لب اولین بار در دهه 1880 توسط چارلز براون فلیت ، [2] [ منبع غیر قابل اعتماد؟ ] اگرچه منشأ آن را می توان در جرم گوش ردیابی کرد . [3] بیش از 40 سال قبل از معرفی تجاری بالم لب توسط فلیت ، لیدیا ماریا چایلد در کتاب بسیار محبوب خود، خانه دار مقتصد آمریکایی ، موم گوش را به عنوان درمانی برای لب های ترک خورده توصیه کرد . چایلد مشاهده کرد که "کسانی که با ترک لب‌ها مشکل دارند، این داروی جرم گوش را زمانی موفق می‌دانند که دیگران شکست خورده‌اند. این یکی از آن نوع درمان‌هایی است که احتمال خنده‌ای وجود دارد؛ اما من می‌دانم که بسیار مفید بوده است. نتایج." [4]

در سال 2019، ارزش بازار جهانی مومیایی لب 660 میلیون دلار بود. پیش‌بینی می‌شود که این بازار طی پنج سال آینده با نرخ 7.3 درصد رشد کند و احتمالاً تا سال 2024 به 1010 میلیون دلار خواهد رسید. [5]

انواع بالم

بالم لب ها بر اساس مواد تشکیل دهنده به انواع مختلفی تقسیم می شوند: [6]

  • بالم لب فیلتر UV. این نوع بالم لب را می توان در تمام طول سال، به خصوص در تابستان یا زمانی که در مکانی با فعالیت خورشیدی افزایش یافته (مثلا پیست های اسکی کوهستان) اقامت دارید، استفاده کرد.
  • بالم لب مغذی. این نوع در زمستان بهترین عملکرد را دارد.
  • بالم لب مرطوب کننده. اگر این بالم لب را در زمستان استفاده کنید، ممکن است لب های شما ترک بخورد زیرا این بالم لب خیلی سریع جذب می شود. این نوع بالم لب برای خشکی لب ها مناسب است. بالم لب مرطوب کننده را می توان در تمام سال استفاده کرد.
  • بالم لب دارویی. باید با دقت اعمال شود. به عنوان یک داروی نرم کننده و ضد عفونی کننده عمل می کند.
  • بالم لب رنگی. می توانید در تمام سال از بالم لب رنگی استفاده کنید.

فن آوری

تکنولوژی تولید بالم لب شامل مراحل زیر است: [7]

  • مواد اولیه برای کیفیت آن بررسی می شود (محصولات آرایشی باید با استانداردهای ایمنی دقیق مطابقت داشته باشند)
  • مواد تشکیل دهنده دوز، ذوب، مخلوط می شوند (این مرحله شامل تجهیزات و امکانات ویژه است)
  • این مخلوط در خلاء درمان می شود (این مرحله ای است که حباب ها از رژ لب پاک می شوند)
  • مخلوط کریستالیزه می شود (حدود 48 ساعت طول می کشد)
  • مخلوط ذوب شده است
  • مخلوط شکل گرفته است (به تکه هایی بریده می شود که به صورت دلخواه در می آیند)
  • بسته بندی شده است (رژ لب در یک محفظه بسته بندی شده است)

 تولید چسب چوب شفاف*فرمول چسب چوب*فرمولاسیون چسب چوب*آموزش تولید چسب چوب

فرمول رایگان چسب چوب,فرمولاسیون چسب چوب,روش تولید چسب چوب,فروش راهکار ساخت چسب چوب

فرمولاسیون چسب چوب شمال+فرمول چسب چوب مشهد+تولید چسب چوب ساروج+ساخت چسب 3000(همگی مشابه)

فرمولاسیون انواع چسب+فرمول چسب کراپ+روش تولید چسب چوب+ساخت چسب صنعتی+آموزش چسب پی یو+فرمول چسب همه کاره+تولید چسب اپوکسی+فرمول چسب تفنگی+روش تولید چسب آهن+فرمول چسب دو قلو+فرمولاسیون چسب قرمز+طریقه ی ساخت چسب M+فرمولاسیون چسب آکواریوم+فرمول چسب موکت+تولید

فرمول رایگان چسب سنگ دو جزئی+فرمولاسیون چسب سنگ تک جزعی+روش ساخت چسب سنگ

فرمول رایگان چسب سنگ/آموزش تولید چسب سنگ دو جزئی و تک جزئی

فرمول رایگان ساخت ریمل|فرمولاسیون تولید اکسیدان|روش تولید مجانی اکسیدان|راهکار رایگان ساخت پودر دکلره|

فرمول رایگان پودر دکلره+فرمولاسیون مجانی دکلره+روش ساخت پودر سفید دکلره

ساخت پودر دکلره کاملا تصمینی&فرمول *رایگان* پودر دکلره&فرمولاسیون ساخت دکلره مجانی

فرمول رژلب براق

تفاوت رژ لب با بالم لب

 روش ساخت بالم لب در منزل با ساده ترین لوازم آشپزخانه

فرمولاسیون رايگان تولید بالم لب