فرمولاسیون رایگان تولید لوسیون بدن و صورت

امتیاز کاربران
ضعیفعالی 

 

_ فرمولاسیون رایگان تولید لوسیون بدن | _ فرمول رایگان لوسیون و کرم ها | آموزش رایگان تولید لوسیون | تولید‌ لوسیون مرحله به مرحله |

فرمول لوسیون بدن

 

 

_ فرمول لوسیون  |

 

_  پترولاتوم

_ پلی اتیلن گلیکول

_ فنوکسی اتانول

_ کلروایزوتیازولینون

_  سدیم پیروگلوتامیک اسید

 

جهت دریافت فرمولاسیون اقتصادی و با کیفیت با ما در تماس باشید.

 

 

     ************************

 

 

« شرکت ویلاتوس با افتخار اعلام مینماید آماده ارائه ی فرمولاسیون تولید انواع محصولات آرایشی و بهداشتی با بالاترین کیفیت و قابل رقابت با محصولات موجود در بازار به شما عزیزان می‌باشد.ما با مهندسین مجرب و زبده به شما آموزش میدهیم چگونه محصولی با کیفیت عالی و باصرفه اقتصادی بالا  را تولید نمایید.

محصولاتی نظیر [ انواع لوسیون بدن و صورت _ انواع رنگ مو _ پودر دکلره _ عطر مو _ میست مو _ بادی اسپلش _ انواع رژ گونه ( پودری _ ژل _ مایع _ براق _ مات ) _انواع کرم پودر _ مرطوب کننده _ ضد آفتاب _ رژ لب های مایع ، جامد ، مدادی _ ریمل _ خط چشم _ تافت ( اسپری و لاک مو ] و........ده ها محصول دیگر.

 پس از کیفیت عالی محصول مهم‌ترین عامل برای تولید‌ کننده قیمت تمام شده محصول است ؛ پس با کیفیت ترین فرمول و با صرفه اقتصادی بالا را تنها از ما بخواهید.

 

* ما با پشتیبانی یکساله به عنوان مشاور در کنار شما خواهیم بود. 

جهت دریافت فرمولاسیون و مشاوره با در تماس باشید.»

 

       ****************************

 

 

_لوسیون بدن |

 

_ لوسیون‌ها، کرم‌ها، کره‌های بدن و مرطوب‌کننده‌ها همگی امولسیون هستند و به روشی مشابه و عمدتاً با مواد مشابه ساخته می‌شوند.

لوسیون ها و مرطوب کننده ها نسبت به کرم ها یا کره های بدن مایع تر هستند، بنابراین ممکن است حاوی روغن کمتر، امولسیفایر کمتر و غلیظ کننده کمتری باشند.  مرطوب‌کننده‌ها و کرم‌ها معمولاً برای صورت استفاده می‌شوند و احتمال بیشتری وجود دارد که مواد خاصی به نام اکتیو در آن وجود داشته باشد.  همچنین روغن های "سنگین" کمتری استفاده می شود.

_ اکثریت قریب به اتفاق کره‌های بدن که در فروشگاه‌ها یافت می‌شوند، امولسیون‌ها هستند، با این حال، گرایشی در بین صنایع خانگی وجود دارد که محصولاتی را بدون آب (بی آب) تولید می‌کنند و روی آن‌ها برچسب «کره‌های بدن» می‌زنند.  این ما را به پاراگراف بعدی هدایت می کند.

 

_چرا امولسیون ایجاد کنیم؟

یک شکایت رایج از محصولاتی که حاوی آب نیستند، مانند کره های بدن و مومیایی ها، چرب، سنگین و می توانند دانه دانه باشند.  این شکایات را می توان با ایجاد امولسیون حل کرد.  امولسیون‌ها به روغن‌ها و کره‌ها اجازه می‌دهند که از نظر زیبایی شناختی بر روی پوست اعمال شوند و به فرمول‌ساز درجه بالایی از انعطاف‌پذیری فرمولاسیون و اصلاح آسان ویژگی‌هایی مانند ویسکوزیته، احساس و ظاهر را ارائه می‌دهند.

 امولسیون ها اجازه می دهند که مواد ناسازگار مانند روغن ها، گلیسیرین و مواد فعال در یک محصول با هم ترکیب شوند.

               ***************************

 

 _تجهیزات مورد نیاز |

 

 1. مقیاس - دو نوع - یکی برای مقادیر زیاد و دیگری برای مقادیر کم

 2. دماسنج آزمایشگاهی شیشه ای غیر جیوه ای (حداقل 2 عدد بخرید زیرا ممکن است به مرور زمان خراب شود)

 

 3. MIXER - از پیوست کوچک برای لوسیون های کمتر از 300 گرم و یک مخلوط کن چوب معمولی برای اندازه های دسته ای بالای 300 گرم استفاده کنید - برای نسخه پیوست کوچک.

4. دو BAIN MARIES / دیگ بخار دوبل / حمام آب اینها را می توان به راحتی ایجاد کرد.  برای ساختن یک دیگ دوبل، دو حلقه/حلقه فلزی بخرید (برای قرار دادن بشر در بالای آن به طوری که بشر به کف قابلمه برخورد نکند).  _تریوت ها انواع مختلفی دارند - حلقه یا قفسه خنک کننده، به عنوان مثال این یکی یا می توانید از قوطی خالی ماهی تن یا ساردین یا حتی یک کاتر شیرینی استفاده کنید.

(اگر از اجاق گاز القایی استفاده می‌کنید، لطفاً از اجاقی که از آلومینیوم ساخته شده است استفاده کنید، در غیر این صورت تریوت می‌تواند تا بیش از 100 درجه سانتیگراد/212 درجه فارنهایت گرم شود).  

 

_ برای استفاده از دیگ دوبل برای گرم کردن فاز آب و فاز روغن طبق دستورالعمل این آموزش، تقریباً یک چهارم/سوم قابلمه را با آب داغ پر کنید. 

بشقاب را روی یک قوطی ماهی تن یا کاسه ماهی خالی که در کف قابلمه قرار داده شده است بنشینید تا ظرف در تماس مستقیم با قابلمه نباشد.

 5. دو لیوان آزمایشگاهی شیشه ای یا پلی پروپیلنی مقاوم در برابر مواد شیمیایی قابل حمل خودکار.  

 6. ظروف برای نگه داشتن اجزای فاز خنک شما

 7. ضدعفونی کننده – ایزوپروپیل الکل 70% (فروشگاه های آمازون، ای بی، والگرینز و والمارت).  70% موثرتر از 100% است زیرا آب موجود در محلول باعث دناتوره کردن پروتئین های میکروارگانیسم ها می شود.

 8. نوارهای pH و کاغذهای pH در کل بسیار نادرست هستند.  بنابراین یک PH متر مانند این مورد توصیه می شود.  با این حال، اگر باید از نوارهای pH استفاده شود، آنهایی که ما دقیق‌ترین آنها را یافتیم (0.5 واحد، سه رنگ) تا حد زیادی این است.  

 

              *********************************

 _چه نوع آبی مناسب است؟ 

 

از آب مقطر استفاده کنید.  از آب لوله کشی یا آب بطری شده یا آب معدنی استفاده نکنید زیرا حاوی مواد شیمیایی است که می تواند عمر مفید را کاهش دهد.

 – چگونه محاسبه کنیم که چقدر آب مصرف کنیم؟ 

مقداری که باید در فرمول خود بگنجانید، هر چیزی است که شما نیاز دارید تا فرمول خود را در مجموع 100 درصد کنید.  اگر همه مواد شما به استثنای آب تا 40 درصد اضافه شوند، درصد آب شما 60 درصد خواهد بود زیرا 60 درصد برای افزودن فرمول به 100 درصد لازم است.  اگر همه مواد شما به استثنای آب 20 درصد اضافه شوند، درصد آب شما 80 درصد خواهد بود.

 

 _از دست دادن آب در اثر تبخیر در اثر گرم شدن امولسیون چطور؟  وقتی آب را گرم می کنید، مقداری از آن به صورت بخار تبخیر می شود.  ما فاز آب خود را به مدت 20 دقیقه گرم می کنیم و نگه می داریم.  این باعث از بین رفتن برخی از باکتری های غیر تشکیل دهنده آندوسپور می شود. 

 ما معمولاً متوجه می شویم که حداقل 10٪ آب تبخیر می شود.  لطفاً آب تبخیر شده را جبران کنید، در غیر این صورت درصد مواد تشکیل دهنده شما نادرست خواهد بود، به عنوان مثال، ماده نگهدارنده ای که باید با 0.5٪ اضافه می شد، در نهایت 0.8٪ می شود.  می توانید این کار را با اضافه کردن 10 درصد آب اضافی در شروع لوسیون سازی انجام دهید و سپس در پایان (تبخیر در هنگام خنک شدن نیز اتفاق می افتد)، لوسیون را وزن کنید تا ببینید چه مقدار آب بالاتر از 10 درصد تبخیر شده است و آن را اضافه کنید.

 هر بار که یک لوسیون ساخته می شود مقدار متفاوتی آب تبخیر می شود.  اگر در مورد این موضوع سوالی دارید، پس از پیوستن به گروه فیسبوک ما، می‌توانید سوال خود را در انتهای این پست بپرسید.

 

_مواد نگهدارنده

 _ضروری است، نه اختیاری. 

"بدون مواد نگهدارنده" یک افسانه است!  محصولاتی که ادعا می‌کنند فاقد مواد نگهدارنده هستند یا به درستی نگهداری نمی‌شوند، مواد نگهدارنده را روی برچسب فهرست نمی‌کنند یا از آنجایی که نگهدارنده‌های مورد استفاده دارای هدف دوگانه هستند، فروشنده به عنوان کارکرد آنها بر هدف دیگر تکیه می‌کند.  [ ویتامین E، بنزوئین، عصاره رزماری، عصاره گریپ فروت آنتی اکسیدان ] هستند نه مواد نگهدارنده - آنها فقط به اکسیداسیون روغن ها کمک می کنند و هیچ کمکی به جلوگیری از باکتری ها و قارچ های گرم مثبت و منفی که در هر چیزی حاوی آب رشد می کنند، نمی کنند.

_ اگر لوسیون شما نگهداری نشده باشد تا 5 روز در یخچال ماندگاری دارد.  ما نمی توانیم برای بررسی اینکه آیا لوسیون ما به درستی حفظ شده است یا خیر به بینایی خود اعتماد کنیم زیرا باکتری ها و هاگ ها میکروسکوپی هستند و با چشم انسان قابل مشاهده نیستند.  کیت های تست خانگی بسیار غیر قابل اعتماد هستند.  نگهدارنده ایده آل طیف وسیعی دارد به این معنی که از باکتری ها محافظت می کند - هم گرم منفی و هم گرم مثبت و قارچ ها.

 

 - مهم‌ *

گنجاندن چای، شیر بز، عسل، هیدروسول ها، آب های گل، آلوئه ورا، عصاره ها، پروتئین، پودرها، نشاسته و مواردی از این قبیل در فرمول شما واقعا نگهدارنده را به چالش می کشد.

 با این حال، ممکن است برای مثال، 50٪ آلوئه ورا یا هیدروسول در یک فرمول گنجانده شود و همچنان تست های نگهدارنده را پشت سر بگذارد، اگر فرمول به دقت با در نظر گرفتن آن فرموله شده باشد و کپی تهیه کننده از تست میکرو برای دسته آلوئه/  هیدروسول‌های موجود در فرمول (ممکن است در گواهی آنالیز باشد) نشان می‌دهد که این ماده کمتر از 100 cfu/gram یا ml است و [ استافیلوکوکوس اورئوس، کاندیدا آلبیکنس یا باکتری گرم منفی ] ندارد!

 شما فقط باید محصولاتی را که حاوی آب یا ترکیبات فاز آب هستند حفظ کنید - این شامل [ شیر بز، آلوئه ورا، هیدروسول ها، آب گل [ است زیرا عمدتاً حاوی آب هستند.

 

 _چه نوع اندازه گیری هایی باید استفاده شود؟

 - وزن:

وزن با سنگینی یا جرم یک مورد خاص تعیین می شود و با استفاده از یک ترازو، به عنوان مثال گرم، اونس (وزن)، پوند اندازه گیری می شود.  حجم: حجم مقدار فضایی است که آیتمی که در حال اندازه گیری آن هستید را اشغال می کند.  این یک اندازه گیری رایج در دستور العمل ها و دستور العمل های غذایی است که در آن نسبت ها مهم تر از دقت هستند، به عنوان مثال اونس مایع، قاشق چای خوری، قطره، فنجان، میلی لیتر. 

_ منمنکته مهمی که باید به آن توجه کنید این است که برخی از روغن‌ها سنگین‌تر از بقیه هستند، به عنوان مثال، وزن یک فنجان روغن آفتابگردان با یک فنجان روغن زیتون متفاوت است.  پرها و نخ های آب نباتی فضای (حجم) زیادی را اشغال می کنند اما نسبت به اندازه خود وزن بسیار کمی دارند.

– اندازه‌گیری‌های وزن دقیق‌تر هستند و این بدان معناست که از یک ترازو برای وزن کردن همه مواد استفاده می‌شود.  با این حال، همه دستور العمل ها با درصد شروع می شوند، بنابراین ما به راحتی می توانیم نسبت مواد تشکیل دهنده و بنابراین خواص آن - احساس، بافت و عملکرد را تعیین و تنظیم کنیم.  همچنین، استفاده از درصد به این معنی است که می‌توانیم هر اندازه دسته‌ای را که دوست داریم از خیلی کوچک به یک دسته بزرگ بسازیم.

 

 - تمام درصد ها از درصد کل اندازه دسته است.  بنابراین اگر 3٪ گلیسیرین اضافه می کنید که 3٪ از اندازه کل دسته ای است نه 3٪ از فاز آب.  اگر امولسیفایر را با 6 درصد اضافه کنید، 6 درصد از کل اندازه دسته خواهد بود.

 

_ ماندگاری

 مدت زمان ماندگاری محصول شما در نهایت با یک تست پایداری تعیین می شود.  با این حال، برای داشتن ایده ای از ماندگاری مواد خود، مدت زمان ماندگاری هر یک از مواد تشکیل دهنده خود را بررسی کنید و هر کدام از مواد اولیه منقضی شود، عمر مفید لوسیون شما را تحت تاثیر قرار می دهد.

اگر محصول خود را می فروشید، یک تست پایداری سه ماهه باید انجام شود.  از آنجایی که هرگونه تغییر در لوسیون در دماهای بالاتر سریعتر انجام می شود، نمونه ها در شرایط محیطی مختلف قرار می گیرند که شامل طیف وسیعی از دماها از دمای اتاق، 4 درجه سانتیگراد / 39 درجه فارنهایت (دمای معمول یخچال) تا 40-45 درجه سانتیگراد است.  104 درجه فارنهایت تا 113 درجه فارنهایت).  نمونه ها هر 2، 4، 8، 12 و 24 هفته بررسی می شوند تا ببینند در طول زمان تغییر می کنند یا خیر.  اگر پس از 3 ماه تغییر بسیار کمی ایجاد شود، در صورت گذراندن آزمایشات دیگر، مانند مواد نگهدارنده، ممکن است محصول تا دو سال دوام بیاورد.  برای انجام بررسی دمای 40-45 درجه سانتی گراد (104 درجه فارنهایت تا 113 درجه فارنهایت) می توانید یک دستگاه جوجه کشی تخم خزندگان خریداری کنید.

 

_ امولسیفایرها

 مقاله ما درباره امولسیون‌ها و پایداری امولسیون‌کننده‌های طبیعی را توصیه می‌کند (حداقل باید از دو امولسیون‌کننده مؤثر استفاده شود)، جزئیاتی در مورد نحوه ایجاد یک امولسیون پایدار و غلظت‌های مورد استفاده ارائه می‌دهد.  فراموش نکنید که دو تثبیت کننده اضافه کنید تا لوسیون شما امولسیون بماند!  لازم به ذکر است که ستیل/سیتریل الکل و موم زنبور عسل امولسیون کننده نیستند و برخی از موم های امولسیون کننده امولسیون نمی شوند!  

 

 

         ************************************

_ فرآیند برای صنایع خانگی و شیمیدانان |

 

1. ظروف، کانترها، تجهیزات را ضدعفونی کنید.  در صورتی که بعداً به آن نیاز داشتید، مقداری آب مقطر را بجوشانید تا آب تبخیر شده را جبران کنید (اگر بیش از 10 درصد آب تبخیر شده باشد).

 

 2. فاز آب خود را در ظرف خود وزن کنید.

 

 _فاز آب را با استفاده از یک صفحه داغ یا بن ماری/دیگ دوبل/حمام آب (به بخش تجهیزات بالا مراجعه کنید)، تا حدود 75 درجه سانتیگراد/165 درجه فارنهایت گرم کنید و آن را در حدود 20 دقیقه در آن دما نگه دارید.

 

 توجه: 75 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه را نمی توان برای استریل کردن محصول حساب کرد.  احتمالاً با از بین بردن برخی از باکتری های غیر تشکیل دهنده آندوسپور، سطوح میکروبی را کاهش می دهد، اما احتمالاً همه آنها را از بین نخواهد برد.

 

 3. در حالی که فاز آب شما در حال گرم شدن است، فاز روغن خود را در ظرف دیگر خود وزن کنید.

 

 فاز روغن را با استفاده از یک صفحه داغ یا بن ماری/دیگ بخار/حمام آب تقریباً تا همان دمای فاز آب گرم کنید (به بخش تجهیزات بالا مراجعه کنید).  نیازی نیست که فاز روغن را به مدت 20 دقیقه نگه دارید، با این حال، زمانی که فازها را برای یک امولسیون مناسب ترکیب می کنید، باید فاز روغن را تا همان دمای فاز آب گرم کنیم.

 

4. بعد از اینکه فاز آب 20 دقیقه در حدود 75 درجه سانتیگراد / 165 درجه فارنهایت بود و فاز روغن نیز در آن دما بود مراحل زیر را دنبال کنید.

 

 • یکی از فازها را به آرامی داخل فاز دیگر بریزید و به مدت 2 تا 5 دقیقه با هموژنایزر یا برای هوم کرافترها، یک میکسر استیک/میکسر مخلوط کنید.  از کف کننده شیر/قهوه یا همزن یا قاشق/چنگال استفاده نکنید زیرا امولسیون ها به برش زیاد نیاز دارند.

 

 • همانطور که لوسیون خنک می شود، مخلوط کنید.  (شیمیدانان از یک همزن بالای سر برای هم زدن فاز خنک کننده استفاده می کنند و کارآفرینان خانگی از مخلوط کن چوبی استفاده می کنند که به طور متناوب روشن می شود.)

 

 5. مواد فاز سرد خود را در ظرفی جداگانه وزن کنید.  وقتی لوسیون به دمای 45 درجه سانتیگراد/110 درجه فارنهایت خنک شد، مواد فاز خنک خود را اضافه کنید و خیلی خوب مخلوط کنید.

 

 • متوجه خواهید شد که لوسیون شما به سرعت شروع به غلیظ شدن می کند در حالی که لوسیون خنک می شود و در طول یک ساعت آینده یا بیشتر غلیظ می شود.

 6. اجازه دهید تا لوسیون به دمای اتاق خنک شود.

 • لوسیون را وزن کنید تا ببینید آیا بیش از 10 درصد آب تبخیر شده است یا خیر..

ؤ در صورت وجود، مقداری از آب را که از قبل جوشانده اید، اضافه کنید تا اختلاف را جبران کند و خوب مخلوط کنید.  (تبخیر همچنین در طول دوره خنک شدن رخ می دهد و هر بار که لوسیون ساخته می شود مقدار متفاوتی آب تبخیر می شود).

7. لوسیون خود را فقط زمانی در شیشه ها/بطری ها بریزید که تا دمای اتاق خنک شد، در غیر این صورت در داخل ظرف متراکم می شود.  تراکم حاوی مواد نگهدارنده نخواهد بود...

 

 

       ***********************

 

_ فرمولاسیون تولید‌ لوسیون بدن و صورت با کیفیت عالی

_ فرمول ساخت لوسیون و کرم با درصد دقیق ترکیب

_ آموزش تولید لوسیون بدن و صورت به صورت آنلاین

_ ارائه فرمولاسیون بدن به صورت آنلاین و حضوری

_ چه نگهدارنده ای برای تولید لوسیون مناسب است ؟

_ انواع روغن های معدنی مورد استفاده در لوسیون کدام اند ؟

‌_ آیا سختی آب در کیفیت لوسیون تاثیری دارد ؟

_ آب مقطر بهتر است یا آب آشامیدنی

_ تجهیزات لازم جهت تولید لوسیون چیست ؟

_ حداقل فضا و سرمایه جهت تولید لوسیون چقدر است

_ مواد اولیه مورد نیاز کدامند ؟

_مشاوره تولید | مشاوره تأمین مواد اولیه | خرید و فروش|

پشتیبانی یکساله|

_ راه اندازی خط تولید لوسیون بدن و صورت.

شماره تلفن شرکت ویلا توس

آدرس سیاوش نظرعلیزاده عظار

مقاله شرکت ویلا توس

100 مقاله برتر دکتر سیاوش نظرعلیزاده عطار

ایمیل شرکت ویلا توس

بزرگترین آنالیزور ایران

شرکت آنالیز بیژن