فرمول رایگان خمیر دندان

امتیاز کاربران
ضعیفعالی 

« ارائه رایگان فرمولاسیون تولید خمیر دندان »

 

مواد اولیه مورد نیاز تولید‌ خمیر دندان/ 

 

_ هیدروکسید سدیم

_ زایلیتول

_ پلی فسفات سدیم

_دی اتیلن گلیکول

_طعم دهنده ها 

 _ مواد افزودنی

_ فلوراید

 

« شرکت ویلاتوس مفتخر است فرمولاسیون تولید انواع محصولات شوینده و بهداشتی را با عالیترین کیفیت و صرفه اقتصادی بالا به شما عزیزان ارائه نماید.

ما وظیفه خود می‌دانیم که در تمام مراحل تولید‌ به عنوان مشاور در کنار شما باشیم و شما را با خاصیت تک تک مواد اولیه آشنا سازیم و شما را در تولید به استادی برسانیم.

تمامی فرمولاسیون شرکت با محصولات موجود در بازار قابل رقابت و مورد تایید سازمان غذا و دارو می‌باشد.

 جهت دریافت فرمول و راهنمای تولید با ما در تماس باشید.» 

         

             ************

خمیر دندان/

 

 

خمیر دندان است که همراه با مسواک برای تمیز کردن و حفظ زیبایی و سلامت دندان استفاده می شود. از خمیر دندان برای تقویت بهداشت دهان و دندان استفاده می شود. ساینده ای است که به از بین بردن پلاک دندان و غذا از دندان کمک می کند .

همچنین در سرکوب هالیتوز کمک می کند و مواد فعال (معمولاً فلوراید) را برای جلوگیری از پوسیدگی دندان و بیماری های لثه ارائه می دهد. 

_ نمک و بی کربنات سدیم (جوش شیرین) از جمله موادی هستند که می توانند جایگزین خمیر دندانهای تجاری شوند. مقدار زیادی خمیر دندان بلعیده شده می تواند سمی باشد.

 

خمیر دندان ها به طور کلی برای حفظ سلامت دندان و جلوگیری از بیماری های دندانی مانند حفره ها مفید هستند. همچنین به کنترل و از بین بردن تجمع پلاک کمک می کند. همچنین به جلوگیری و از بین بردن تجمع میکروب در دندان ها و حفظ سلامت لثه کمک می کند. 

با این حال ، یک بررسی سیستماتیک در سال 2016 نشان می دهد که استفاده از خمیر دندان هنگام مسواک زدن بر میزان برداشتن پلاک تأثیر نمی گذارد. 

 

مواد لازم

غیر از آب که حدوداً42٪  مواد اولیه را تشکیل می‌دهد ،خمیر دندان ها از اجزای مختلف  بدست می آیند ، سه ماده اصلی ساینده ، فلوراید و مواد شوینده هستند. ساینده ویرایش مواد ساینده حداقل 50٪ از خمیردندانهای معمولی را تشکیل می دهند.

 این ذرات نامحلول برای کمک به از بین بردن پلاک از دندان طراحی شده اند. حذف پلاک و حساب از تجمع گز جلوگیری می کند و به طور گسترده ای ادعا می شود که به به حداقل رساندن حفره ها و بیماری پریودنتال کمک می کند ، اگرچه اهمیت بالینی این مزیت مورد بحث است. 

ساینده های نماینده شامل [ ذرات هیدروکسید آلومینیوم (Al (OH) 3) ، کربنات کلسیم (CaCO3) ، انواع فسفات هیدروژن کلسیم ، سیلیس و زئولیت های مختلف و هیدروکسی آپاتیت (Ca5 (PO4) 3OH) ] هستند.

 

ساینده ها ، مانند مواد صیقل دهنده دندان که در مطب دندانپزشکان استفاده می شوند ، مقدار کمی فرسایش مینای دندان را نیز ایجاد می کنند که اصطلاحاً به آن عمل "صیقل" می گویند.

 برخی مارک ها حاوی میکا سفید پودری هستند که به عنوان ساینده ملایم عمل می کند و همچنین یک براق کننده براق براق کننده زیبایی به خمیر اضافه می کند. جلا دادن دندان ها لکه های سطح دندان را از بین می برد ، اما اثبات نشده است که سلامت دندان را بیش از اثرات از بین بردن پلاک و حساب بهبود می بخشد. 

اثر ساینده خمیردندان با مقدار RDA آن نشان داده می شود. مقادیر بیش از حد RDA مضر است. بعضی از دندانپزشکان خمیر دندان با مقدار RDA بالاتر از 50 را برای استفاده روزانه توصیه می کنند. 

                        *************** 

خاصیت مواد تشکیل دهنده /

 

_ فلوراید /

فلوراید به اشکال مختلف محبوب ترین ماده فعال در خمیر دندان برای جلوگیری از ایجاد حفره است. فلوراید در گیاهان ، حیوانات و برخی منابع طبیعی آب به مقدار کم وجود دارد. فلوراید اضافی موجود در خمیر دندان اثرات مفیدی در تشکیل مینای دندان و استخوان دارد. 

«سدیم فلوراید (NaF) »متداول ترین منبع فلوراید است ، اما فلوراید استنوس (SnF2) ، اولافلور (یک نمک آلی فلوراید) و مونوفلوئوروفسفات سدیم (Na2PO3F) نیز استفاده می شود.

 ثابت شده است که فلوراید استنوس در کاهش شیوع پوسیدگی دندان و کنترل التهاب لثه نسبت به سدیم فلوراید موثرتر است ، اما باعث ایجاد لکه های سطحی تا حدودی می شود.

 

بیشتر خمیر دندانهای فروخته شده در ایالات متحده دارای 1000 تا 1100 قسمت در هر میلیون فلوراید است. در کشورهای اروپایی ، مانند انگلستان یا یونان ، مقدار فلوراید اغلب بیشتر است. 

مقدار NaF 0.312٪ w / w (1450 ppm fluoride) معمول است. طبق بررسی سال 2019 كوكران ، احتمالاً همه این غلظت ها از پوسیدگی دندان جلوگیری می كنند.

 غلظت های کمتر از 1000 ppm احتمالاً پیشگیرانه نیستند و اثر پیشگیری با غلظت افزایش می یابد. آزمایشات بالینی از استفاده از ریزه های حاوی فلوراید بالا پشتیبانی می کند ، زیرا مشخص شد که مقدار پلاک جمع شده را کاهش می دهد .

تعداد استرپتوکوک های موتانس و لاکتوباسیل ها را کاهش می دهد و احتمالاً رسوبات فلوراید کلسیم را در درجه بالاتر از استفاده از فلوراید سنتی افزایش می دهد.

با این حال ، این اثرات باید با افزایش خطر آسیب در غلظت های بالاتر متعادل شود.

 

_  سورفاکتانت ها /

بسیاری از خمیردندان ها ، گرچه نه همه ، حاوی «سدیم لوریل سولفات (SLS)» یا سورفاکتانت های مرتبط (شوینده ها) هستند. SLS در بسیاری دیگر از محصولات مراقبت شخصی مانند شامپو نیز یافت می شود و عمدتا یک ماده کف کننده است که توزیع یکنواخت خمیر دندان را امکان پذیر می کند و قدرت پاک کنندگی آن را بهبود می بخشد.

 

_ عوامل ضد باکتری/

«تریکلوزان» ، یک ماده ضد باکتری ، یکی از مواد رایج خمیردندان در انگلستان است. تریکلوزان یا کلرید روی از التهاب لثه جلوگیری می کند و طبق انجمن دندانپزشکی آمریکا به کاهش گز دندان و بوی بد دهان کمک می کند.

 یک بررسی 2006 از تحقیقات بالینی نتیجه گرفت که شواهدی در مورد اثربخشی 30/0٪ تریکلوزان در کاهش پلاک و التهاب لثه وجود دارد. بررسی دیگر کاکرین در سال 2013 نشان داده است که تریکلوزان به کاهش 22 درصدی پلاک و در التهاب لثه ، به میزان 48 درصدی در کاهش خونریزی لثه دست یافته است.

 

 

با این حال ، شواهد کافی برای نشان دادن تفاوت در مبارزه با پریودنتیت وجود نداشت و هیچ اثری از اثرات مضر مرتبط با استفاده از خمیردندان های تریکلوزان برای بیش از 3 سال وجود نداشت. 

شواهد مربوط به پلاک و التهاب لثه با کیفیت متوسط در نظر گرفته شد ، در حالی که برای پریودنتیت با کیفیت پایین بود. 

«کلرهگزیدین » عامل ضد میکروبی دیگری است که در خمیر دندان استفاده می شود ، اما بیشتر در محصولات دهانشویه اضافه می شود. «سدیم لوریت سولفات» ، یک ماده کف کننده ، یک ماده رایج خمیردندان است که همچنین دارای برخی فعالیت های ضد میکروبی است.

 همچنین محصولات تجاری بسیاری در بازار موجود است که حاوی روغنهای اساسی مختلف ، مواد گیاهی (به عنوان مثال بابونه ، چریش ، کیتوزان ، آلوئه ورا) و عصاره های طبیعی یا گیاهی (به عنوان مثال هینوکیتیول) است.

 سازندگان ادعا می کنند که این مواد برای مقابله با پلاک ، بوی بد دهان و جلوگیری از بیماری لثه استفاده می کنند. در یک بررسی متقابل سیستماتیک سال 2020 مشخص شد که خمیردندان های گیاهی به اندازه خمیر دندان های غیر گیاهی در کاهش پلاک دندان در مدت زمان پیگیری کوتاه تر (4 هفته) موثر هستند.

با این حال ، این شواهد از مطالعات بی کیفیت حاصل می شود.

 

_طعم دهنده ها /

 خمیر دندان در رنگ ها و طعم های متنوعی وجود دارد که برای تشویق استفاده از محصول در نظر گرفته شده است. سه طعم دهنده رایج عبارتند از: 

[ نعناع ، نعناع هندی ، و گیاه سبز ]. خمیر دندان با طعم روغن نعناع فلفلی در منطقه مدیترانه محبوب است. این طعم دهنده ها توسط روغن های مربوطه تهیه می شوند ، به عنوان مثال روغن نعناع طعم های عجیب و غریب تر شامل [ انیسون آنتول ، زردآلو ، حباب ، دارچین ، رازیانه ، اسطوخودوس ، چریش ، زنجبیل ، وانیل ، لیمو ، پرتقال و کاج ] است. 

روش دیگر ، خمیر دندانهای بدون طعم است.

نانو کریستالهای هیدروکسی آپاتیت و انواع فسفات کلسیم در فرمولاسیون برای بازسازی مجدد ، یعنی اصلاح مینای دندان وجود دارد.

لوله خمیر دندان که هر لوله مارک منحصر به فردی دارد خمیر دندان در بسیاری از مارک ها به فروش می رسد.

 

 _ مواد افزودنی /

 برای سرکوب تمایل خمیر دندان به خشک شدن به پودر اضافه می شوند. از جمله الکلهای قندی مختلف ، مانند [ گلیسرول ، سوربیتول ، یا زایلیتول ، یا مشتقات مرتبط ، مانند : پروپیلن گلیکول و پلی اتیلن گلیکول] . 

 کلرید استرانسیم یا نیترات پتاسیم برای کاهش حساسیت در برخی از خمیردندان ها وجود دارد. دو بررسی متاآنالیز سیستمیک گزارش داد که آرژنین و کلسیم سدیم فسفوسیلیکات - CSPS حاوی خمیر دندان ها نیز به ترتیب در کاهش حساسیت عاجی موثر هستند.

یک کارآزمایی بالینی تصادفی دیگر هنگامی که هر دو فرمول با هم ترکیب شدند ، اثرات برتری را نشان داد.

 

پلی فسفات سدیم اضافه می شود تا تشکیل تارتار به حداقل برسد.

 

_  بیوتن/ 

 با توجه به نتایج تصادفی کارآزمایی بالینی دهانشویه کلرو هگزیدین به دلیل تأثیر مثبت آن در کنترل پلاک و التهاب لثه محبوب بوده است. ، که به عنوان یک عارضه جانبی منفی در نظر گرفته می شود و می تواند بر انطباق بیماران تأثیر بگذارد. 

 

_ هیدروکسید سدیم /

این ماده به عنوان سودا یا سود سوز آور شناخته می شود ، به عنوان یک ماده غیر فعال در برخی از خمیردندان ها ، به عنوان مثال Colgate Total ذکر شده است.

 

_ زایلیتول /

برخی مطالعات نشان داده است که خمیردندانها با ترکیبات زایلیتول در جلوگیری از پوسیدگی دندان در دندانهای دائمی کودکان موثرتر از خمیردندانهای حاوی فلوراید به تنهایی هستند. علاوه بر این ، مشخص نشده است که زایلیتول اثرات مضر دارد. تحقیقات بیشتر در مورد کارایی خمیر دندانهای حاوی این محصول لازم است زیرا مطالعات موجود در حال حاضر از کیفیت پایینی برخوردار هستند و بنابراین نتایج این مطالعات باید با دقت اعمال شود.

 

خمیر دندان حاوی فلوراید در صورت بلع زیاد می تواند کاملاً سمی باشد ، اما موارد بسیار نادر است و در نتیجه استفاده طولانی مدت و بیش از حد از خمیر دندان (به عنوان مثال چندین لوله در هفته) است. 

تقریباً 15 میلی گرم در کیلوگرم وزن بدن دوز حاد کشنده است ، حتی اگر مقدار کمی از 5 میلی گرم در کیلوگرم برای برخی از کودکان کشنده باشد. خطر استفاده از فلوراید به اندازه کافی کم است که استفاده از خمیردندان با تمام قدرت (1350-1500 ppm فلوراید) برای تمام سنین توصیه می شود. 

با این حال ، از حجم کمتری برای کودکان خردسال استفاده می شود ، به عنوان مثال ، لکه خمیر دندان تا سه سالگی. یک نگرانی عمده در مورد فلوروز دندان برای کودکان زیر 12 ماه است که مقدار زیادی فلوراید از طریق خمیر دندان مصرف می کنند. تهوع و استفراغ نیز مشکلاتی است که ممکن است با مصرف موضعی فلوراید بوجود آید.

 

 

_دی اتیلن گلیکول/

 گنجاندن دی اتیلن گلیکول با طعم شیرین اما سمی در خمیردندان های ساخته شده در چین منجر به فراخوانی در سال 2007 شامل چندین مارک خمیر دندان در چندین کشور شد. اعتراض جهانی باعث شد مقامات چینی استفاده از دی اتیلن گلیکول در خمیر دندان را ممنوع کنند. 

 

گزارش ها حاکی از آن است که تریکلوزان ، ماده موثره در بسیاری از انواع خمیر دندان ها ، می تواند با کلر موجود در آب لوله کشی ترکیب شده و باعث تشکیل کلروفرم شود ، که آژانس حفاظت از محیط زیست ایالات متحده آن را به عنوان ماده سرطان زای انسانی طبقه بندی می کند.

 یک مطالعه حیوانی نشان داد که این ماده شیمیایی ممکن است تنظیم هورمون را اصلاح کند و بسیاری از تحقیقات آزمایشگاهی دیگر ثابت کردند که باکتریها ممکن است به مقاومت در برابر تریکلوزان منجر شوند به گونه ای که به آن کمک کند در مقابل آنتی بیوتیک ها نیز مقاومت کنند. 

 پلی اتیلن گلیکول - PEG Edit PEG یک ماده رایج در برخی از فرمول های خمیر دندان است. این یک پلیمر آب دوست است که به عنوان ماده پخش کننده در خمیردندان عمل می کند. همچنین ، از آن در بسیاری از فرمول های آرایشی و دارویی استفاده می شود ، به عنوان مثال: 

[ پماد ، ملین های اسمزی ، برخی از داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی ، سایر داروها و محصولات خانگی] .  با این حال ، از سال 1977 ، 37 مورد حساسیت PEG (تأخیری و فوری) به مواد حاوی PEG گزارش شده است  که حاکی از آن است که آنها دارای توانایی آلرژی زا شناخته نشده هستند.

 

به استثنای خمیردندان که برای حیوانات خانگی مانند سگ و گربه و خمیردندان مورد استفاده فضانوردان استفاده می شود ، بیشتر خمیر دندان قورت داده نمی شود و انجام این کار باعث حالت تهوع یا اسهال می شود.

 در مورد خمیر دندانهای مبارزه با تارتار بحث شده است. 

 

_ سدیم لوریل سولفات (SLS) /

برای افزایش فراوانی زخمهای دهان در برخی افراد پیشنهاد شده است ، زیرا می تواند لایه محافظ بافتهای دهان را خشک کرده و باعث آسیب دیدن بافتهای زیرین شود. در مطالعات انجام شده توسط دانشگاه اسلو در مورد زخمهای آفتی مکرر ، مشخص شد که SLS دارای اثر غیر طبیعی بر روی لایه مخاط دهان است ، با میل زیاد به پروتئین ها ، در نتیجه نفوذپذیری اپیتلیال را افزایش می دهد. در یک مطالعه متقاطع دوسوکور ، هنگامی که بیماران با خمیردندان حاوی SLS در مقابل خمیر دندان شوینده مسواک می زدند ، یک فرکانس قابل توجهی بالاتر از زخم های آفتی نشان داده شد. 

همچنین بیماران مبتلا به دهان لیکن پلانوس که از خمیر دندانهای حاوی SLS اجتناب می کردند از این مزایا بهره مند شدند.

بعد از استفاده از خمیر دندان ، آب پرتقال و سایر آب میوه ها طعم نامطبوعی دارند. سدیم لوریل سولفات درک طعم را تغییر می دهد. این ماده می تواند فسفولیپیدهایی را که از گیرنده های چشایی برای شیرینی جلوگیری می کنند ، تجزیه کند و به غذا طعم تلخی بدهد. در مقابل ، شناخته شده است که سیب پس از استفاده از خمیر دندان ، طعم مطبوع تری دارد. 

تمایز بین این فرضیه ها که طعم تلخ آب پرتقال از فلوراید استان یا سدیم لوریل سولفات حاصل می شود هنوز یک مسئله حل نشده است و تصور می شود که منتول افزوده شده برای طعم ممکن است در تغییر درک طعم هنگام اتصال به سرماخوردگی زبان نیز نقش داشته باشد.

 

            *************

 

انواع خمیر دندان /

 

اگر تا به حال به این فکر کرده اید که چند نوع خمیر دندان وجود دارد ، شاید تعجب کنید که فقط پنج دسته اصلی وجود دارد که تقریباً همه خمیر دندان ها در آن قرار می گیرند. همانطور که گفته شد ، شرکت هایی که خمیر دندان درست می کنند اغلب با مخلوط کردن و مطابقت مواردی مانند عطر و طعم و بافت ، به نظر می رسد صدها انتخاب مختلف وجود دارد که ممکن است گیج کننده باشد.

 

انواع خمیر دندان خمیر دندان برای بزرگسالان اکثر خمیر دندان ها از پوسیدگی فلوراید با سایر عوامل برای کنترل پلاک ، تارتار و بیماری های لثه استفاده می کنند. این موارد می تواند به افراد کمک کند تا با قرار دادن عوامل ضد باکتری ، کنترل پلاک خود را بهبود بخشند.

بسیاری از آنها شامل Triclosan هستند و نشان داده شده است که افرادی که دارای پروانه تولید هستند از نظر بالینی می توانند در سلامت لثه مفید واقع شوند. سایر خمیرها به طور خاص "تارتار" را هدف قرار می دهند و از فیروسفسفات برای جلوگیری از کلسیفیکاسیون پلاک های دندانی و از این رو تجمع تارتار (حساب) استفاده می کنند.

آخرین روش ایجاد خمیر دندان "همه در یک" است که حاوی تعدادی از عوامل است. تشکیل تارتار را کاهش می دهد ، سلامت لثه را بهبود می بخشد و از پوسیدگی دندان جلوگیری می کند.

مهم است که بررسی کنیم این خمیردندان های جدید با جستجوی اطلاعات از پرسنل بهداشت عمومی دندان پزشکی با تخصص در این زمینه "از نظر بالینی" اثبات شده اند. خمیر دندان سیگاری ها افرادی که سیگار می کشند غالباً به دلیل رسوبات قطران دچار لک دندان می شوند. برخی از خمیر دندانهای افراد سیگاری از ساینده های قوی تری برای از بین بردن این لکه ها استفاده می کنند.

مسواک زدن شدید با خمیرهای ساینده بیشتر ممکن است به مرور زمان به مینای دندان آسیب برساند. خمیر دندان ویژه برای مبارزه با حساسیت زیاد یکی از پیامدهای پیری این است که ممکن است حاشیه لثه عقب برود و باعث ریشه دندان برخی از دندانها شود ، که در بعضی موارد منجر به حساسیت و درد می شود - به عنوان مثال ، هنگام خوردن بستنی یا نوشیدن نوشیدنی های سرد. خمیر دندان مخصوص دندانهای حساس می تواند در تسکین درد موثر باشد. این محصولات از نظر عملکرد متفاوت هستند.

 

 

انواع خمیر دندان /

 

خمیری دندانهای سفید کننده /

 بسیاری از خمیردندان ها ادعاهای سفید کنندگی دارند. برخی از این خمیردندان ها حاوی «پراکسید» هستند ، همان ماده ای که در ژل های سفید کننده دندان یافت می شود. ساینده موجود در این خمیردندان ها ، نه پراکسید ، لکه ها را از بین می برد. 

خمیردندان های سفید کننده نمی توانند با نفوذ به لکه های سطح یا پوسیدگی ، رنگ طبیعی دندان ها را تغییر دهند و یا تغییر رنگ دهند. برای از بین بردن لکه های سطحی ، خمیردندان های سفید کننده می توانند ساینده هایی باشند که به آرامی دندان ها را صیقل می دهند یا مواد افزودنی مانند« سدیم تری پلی فسفات »برای تجزیه یا حل لکه ها. وقتی دو بار در روز استفاده می شود ، سفیدتر شدن دندان ها به طور معمول دو تا چهار هفته طول می کشد. 

خمیر دندان سفید کننده به طور کلی برای استفاده روزانه بی خطر است ، اما استفاده زیاد از آن ممکن است به مینای دندان آسیب برساند. 

«ژل های سفید کننده »دندان یک گزینه جایگزین است. در یک بررسی سیستماتیک اخیر در سال 2017 نتیجه گیری شد که نشان داده شده است تقریباً تمام مواد دندانی که به طور خاص برای سفید کردن دندان ساخته شده اند ، صرف نظر از افزودن یا عدم تغییر ماده رنگی شیمیایی ، در کاهش لکه های خارجی اثر مفیدی دارند با این حال ، روند سفید کردن می تواند به طور دائمی قدرت دندان ها را کاهش دهد ، زیرا این فرآیند یک لایه محافظ خارجی مینا را از بین می برد.

خمیردندان های سفید کننده دقیقاً همان چیزی هستند که به نظر می رسد - آنها دندان های شما را سفید می کنند! این نوع خمیرها برای هر کسی که دچار پیری یا زردی دندان شده یا برای کسانی که قهوه و چای معمولی مصرف می کنند مناسب است.

آنها حاوی مواد ساینده بسیار ملایمی هستند که لکه های دندان شما را "تمیز" می کنند.

 

 _ خمیر دندانهای گیاهی و طبیعی/

 از جمله شرکت هایی مانند Tom's of Maine ، خمیردندان های طبیعی و گیاهی تولید می کنند و آنها را برای مشتریانی که مایل به اجتناب از مواد مصنوعی معمول در خمیردندان های معمولی هستند ، به بازار عرضه می کنند. بسیاری از خمیردندان های گیاهی حاوی« فلوراید یا سدیم لوریل سولفات» نیستند.

 مواد موجود در خمیردندان های طبیعی بسیار متفاوت است اما اغلب شامل [ جوش شیرین ، آلوئه ، روغن اکالیپتوس ، مرم ، بابونه ، گل همیشه بهار ، چریش ، درخت مسواک ، عصاره گیاه (عصاره توت فرنگی) و روغنهای اساسی]  است. یک بررسی سیستمیک در سال 2014 نشان داد که شواهد کافی برای تعیین اینکه آیا محلول گیاهی گیاه آلوئه ورا می تواند پلاک را کاهش دهد یا سلامت لثه را بهبود بخشد ، نشان داد ، زیرا مطالعات تصادفی دارای نقص بالایی از سوگیری است.

 

 

طبق مطالعه موسسه علوم و تحقیقات دارویی دهلی ، بسیاری از خمیردندان های گیاهی که در هند به فروش می رسند با نیکوتین تقلب می شدند. 

زغال چوب همچنین در فرمول های خمیر دندان گنجانده شده است. با این حال ، هیچ مدرکی برای تعیین ایمنی و اثربخشی آن وجود ندارد. 

بررسی متقابل سیستماتیک 2020 از 24 آزمایش مقایسه ای تصادفی کنترل شده ، که شامل 1597 بزرگسال 18 تا 65 ساله بود ، نشان داد خمیردندان های گیاهی نسبت به خمیردندان های غیر گیاهی برتر هستند ، اما خمیردندان های حاوی فلوراید نیستند.

 

_ خمیر دندان راه راه /

این بخش برای تأیید نیاز به نقل قول های اضافی دارد. ناحیه قرمز ماده ای است که برای راه راه استفاده می شود و بقیه ماده اصلی خمیردندان است. این دو ماده در محفظه های جداگانه ای نیستند. آنها به اندازه کافی چسبناک هستند که مخلوط نخواهند شد. وارد آمدن فشار به لوله باعث می شود مواد اصلی از طریق لوله خارج شوند. به طور همزمان ، مقداری از فشار به مواد راه راه منتقل می شود ، در نتیجه از طریق سوراخ های لوله به ماده اصلی فشار می یابد. 

خمیر دندان راه راه در سال 1955 توسط لئونارد مارافینو اختراع شد. پس از آن حق اختراع ثبت شده (حق ثبت اختراع ایالات متحده 2،789،731 ، صادر شده در سال 1957) به یونیلور فروخته شد ، وی در اوایل دهه 1960 این محصول جدید را با نام تجاری Stripe به بازار عرضه کرد. به دنبال آن معرفی برند سیگنال در اروپا در سال 1965 انجام شد (حق ثبت اختراع انگلیس 813،514). اگرچه Stripe در ابتدا بسیار موفق بود ، اما دیگر هرگز به 8٪ از سهم بازار خود در سال دوم خود نرسید.

 

طرح مارافینو که برای راه راههای تک رنگ همچنان استفاده می شود ، ساده است. ماده اصلی ، معمولاً سفید ، در انتهای چین دار لوله خمیردندان قرار می گیرد و قسمت عمده آن را تشکیل می دهد.

 یک لوله نازک ، که از طریق آن ماده حامل جریان می یابد ، از نازل به سمت آن پایین می آید. مواد راه راه (این رنگ به صورت Stripe قرمز بود) شکاف بین ماده حامل و بالای لوله را پر می کند. این دو ماده در محفظه های جداگانه ای نیستند ، اما به اندازه کافی چسبناک هستند که مخلوط نخواهند شد. وقتی فشار به لوله خمیر دندان وارد می شود ، ماده اصلی لوله نازک را به سمت نازل فشار می دهد. همزمان ، فشاری که به ماده اصلی وارد می شود باعث می شود فشار به ماده راه راه منتقل شود و در نتیجه هنگام عبور از آن سوراخ ها از سوراخ های کوچک (در کنار لوله) به ماده حامل اصلی وارد می شود. در سال 1990 ، به Colgate-Palmolive حق ثبت اختراع (USPTO 4،969،767) برای دو نوار با رنگ متفاوت اعطا شد. در این طرح ، لوله داخلی دارای یک محافظ پلاستیکی مخروطی شکل در اطراف خود است ، و تقریباً در نیمه راه است. بین محافظ و انتهای نازل لوله فضایی برای مواد برای یک رنگ وجود دارد که از سوراخ های لوله خارج می شود. در طرف دیگر محافظ فضایی برای مواد راه راه دوم قرار دارد که دارای سوراخ های خاص خود است.

 

_خمیر دندان کودک /

خمیر دندانهای کودکان دسته بندی خاص خود را دارد زیرا به طور کلی حاوی فلوراید یا مواد ساینده کمتری هستند. دندانهای کودکان به همان تمیز کاری دندانهای بزرگسال که کاملاً تشکیل شده اند ، نیاز ندارند و در واقع می توانند به دلیل خشن بودن محصولات آسیب ببینند.

کودکان همچنین در مورد مواردی مانند طعم ، بافت و سازگاری معمولاً بیشتر از بزرگسالان سرزنده تر هستند ، بنابراین شرکت ها معمولاً خمیردندان کودکان را با این موارد دوستانه می کنند. 

 

_خمیر دندانهای حاوی فلوراید/

 فلوراید به محافظت از دندان در برابر پوسیدگی ، حفره و غذاها و نوشیدنی های مضر کمک می کند. فلوراید حدود یک قرن پیش به خمیر دندان وارد شده و میزان عفونت و پوسیدگی دندان را در مطب دندانپزشکی به میزان قابل توجهی کاهش داده است. بیشتر خمیر دندان ها حداقل مقدار کمی فلوراید دارند ، اما برخی از آنها حاوی مقادیر بیشتری برای افرادی هستند که مینای دندان را ضعیف یا کاهش داده اند. کنترل تارتار تارتار پلاکی است که سفت یا کلسیفیه شده است.

هنگامی که هنگام مسواک زدن به طور مداوم لکه ها یا فضاهای خاصی را روی دندان های خود از دست می دهیم ، شروع به سفت شدن می کند و در نهایت باید توسط دندانپزشک خراشیده شود. خمیر دندان های کنترل تارتار حاوی ترکیبات خاصی هستند که برای حل شدن پلاک و تجمع و بازیابی بافت سالم لثه کار می کنند.

 

 

خمیر دندان برای دندان های حساس/

خمیر دندان های حساس برای کسانی است که به مواد گرم یا سرد حساسیت دارند. این خمیرها حاوی « نیترات پتاسیم » هستند که باعث کاهش احساسات دردناک مرتبط با این بیماری می شوند.

برای کسانی که تمایل به درمان طبیعی تری دارند یا به مواد موجود در خمیردندان های معمولی حساس هستند ، خمیر دندان های گیاهی نیز یک گزینه است. بیشتر این خمیردندان ها حاوی فلوراید نیستند که از دندان محافظت و تقویت می کند.

خمیر دندان و سفید کردن و سیگار کشیدن لکه های روی دندان نتیجه مشترک خوردن برخی غذاها یا سیگار کشیدن است. این نوع خمیردندان های سفید کننده حاوی پاک کننده ها و ساینده هایی هستند که برای سفیدتر نشان دادن دندان ها طراحی شده اند. 

خمیر دندانهای Smoker’s نیز به روشی مشابه کار می کنند. سیگار کشیدن همچنین می تواند باعث تغییر رنگ دندان ها شود و مواد تشکیل دهنده این خمیر دندان های "سیگاری" می توانند با ظهور این موارد مقابله کنند.

خمیر دندان کنترل تارتار خمیردندان های کنترل تارتار حاوی ماده ساینده ملایم و سورفاکتانت هایی هستند که به از بین بردن «رسوبات پلاک و تارتار» که لثه را ملتهب و تحریک می کنند ، کمک می کنند. اگر این لایه با مسواک زدن کامل برداشته نشود ، احتمال بیماری لثه بسیار افزایش می یابد. محافظت از تارتار به منظور پاک کردن هرچه بیشتر پلاک و جلوگیری از تشکیل تارتار جدید طراحی شده است.

 

خمیر دندان کنترل تارتار خمیردندان های کنترل تارتار حاوی ماده ساینده ملایم و سورفاکتانت هایی هستند که به از بین بردن رسوبات پلاک و تارتار که لثه را ملتهب و تحریک می کنند ، کمک می کنند. اگر این لایه با مسواک زدن کامل برداشته نشود ، احتمال بیماری لثه بسیار افزایش می یابد. محافظت از تارتار برای پاک کردن هرچه بیشتر پلاک و جلوگیری از تشکیل تارتار جدید طراحی شده است.

خمیر دندان های مختلفی وجود دارد که به شما کمک می کند سلامت دهان خود را حفظ کنید و هر کدام اهداف خاص خود را دارند.

 

خمیر دندان راه راه را نباید با خمیر دندان لایه ای اشتباه گرفت. خمیر دندان لایه ای به یک طرح چند محفظه ای نیاز دارد (به عنوان مثال USPTO 5،020،694) ، که در آن دو یا سه لایه از نازل خارج می شوند.

 این طرح ، همانند طرح های تلگراف پمپ (USPTO 4،461،403) نسبت به طرح مارافینو یا طرح کولگیت پیچیده تر است (و در نتیجه ساخت آن گران تر است). به تصویر کشیدن یک حباب موج شکل خمیردندان که روی مسواک نشسته است ، "نوردل" گفته می شود. 

 

                     ***************

تاریخچه/

خمیر دندانهای اولیه ویرایش از 5000 سال قبل از میلاد ، مصری ها پودر دندان درست کردند که شامل خاکستر پودر شده سم گاو ، مرم ، پوسته تخم مرغ پودر شده و سوخته و پوکه بود. یونانی ها و سپس رومی ها با افزودن ساینده هایی مانند استخوان های خرد شده و پوسته صدف ، دستور العمل ها را بهبود بخشیدند.

در قرن نهم ، زیریاب ، موسیقیدان و طراح مد عراقی ، نوعی خمیر دندان اختراع کرد که آن را در سراسر اسپانیا اسلامی رواج داد. ترکیبات دقیق این خمیردندان ناشناخته است ، اما گزارش شده است که هم "عملکردی داشته و هم مزه مطبوعی دارد". مشخص نیست که آیا این خمیردندان های اولیه به تنهایی مورد استفاده قرار گرفته اند ، یا باید با پارچه هایی بر روی دندان ها مالیده شوند ، یا اینکه باید با مسواک های اولیه مانند شاخه های درخت چریش و واژگون استفاده شود. 

در دوره ادو ژاپن ، مخترع Hiraga Gennai ، Hika rakuyo (1769) ، شامل تبلیغاتی برای Sosekiko ، "خمیردندان در یک جعبه" بود. خمیر دندان ها یا پودرها در قرن نوزدهم مورد استفاده عمومی قرار گرفتند.

 

پودرهای دندان برای استفاده با مسواک در قرن نوزدهم در انگلیس مورد استفاده عمومی قرار گرفت. بیشتر آنها خانگی بودند ، گچ ، آجر پودر شده یا نمک به عنوان مواد تشکیل دهنده بودند. یک دائرالمعارف خانگی 1866 زغال پودر شده را توصیه کرد و هشدار داد که بسیاری از پودرهای دندان ثبت شده که به صورت تجاری به بازار عرضه شده اند ، ضرری بیش از فایده داشتند.

تقریباً تا سال 2000 میلادی یک مارمودک مبتنی بر جوش شیرین را در ایالات متحده به بازار عرضه می کرد و در حال حاضر Colgate در هند و سایر کشورها به تولید مارسین های دندان در بازار می پردازد. 

خمیر دندان مدرن یک دستور خمیردندان های آمریکایی و انگلیسی قرن هجدهم خواستار تهیه نان سوخته بود. فرمول دیگری در این زمان خواستار خون اژدها (رزین) ، دارچین و آلوم سوخته بود. 

تا سال 1900 ، یک خمیر ساخته شده از « پراکسید هیدروژن و جوش شیرین » برای استفاده با مسواک توصیه می شد. خمیر دندانهای مخلوط شده برای اولین بار در قرن نوزدهم به بازار عرضه شدند ، اما از محبوبیت پودر دندان تا جنگ جهانی اول پیشی نگرفتند. 

نیوئل سیل جنکینز همراه با ویلوبی D. میلر ، یک خمیر دندان ایجاد کردند و نام آن را Kolynos گذاشتند ، اولین خمیردندان حاوی مواد ضد عفونی کننده.

اصل این نام از یونانی Kolyo nosos (κωλύω νόσος) به معنی "پیشگیری از بیماری" است. تلاش های متعدد برای تولید خمیر دندان توسط داروسازان در اروپا غیر اقتصادی بوده است. وی پس از بازگشت به ایالات متحده ، آزمایش با هری وارد فوت (1942-1875) ، استاد شیمی در آزمایشگاه شیمی شفیلد دانشگاه ییل را ادامه داد.

 پس از 17 سال توسعه كولینوس و آزمایشات بالینی ، جنكینز بازنشسته شد و تولید و توزیع آن را به پسرش لئونارد آ. جنكینز منتقل كرد ، وی كه اولین لوله های خمیردندان را در 13 آوریل 1908 به بازار آورد ، ظرف چند سال این شركت گسترش یافت آمریکای شمالی ، آمریکای لاتین ، اروپا و خاور دور. یک عملیات شعبه در سال 1909 در لندن افتتاح شد. در سال 1937 ، کولینوس در 22 کشور تولید شد و در 88 کشور به فروش رسید. کولینوس عمدتا در آمریکای جنوبی و مجارستان فروخته شده است. Colgate-Palmolive تولید محصولات خانگی آمریکایی را در سال 1995 با هزینه یک میلیارد دلار تحویل گرفت.

 

فلوراید برای اولین بار در دهه 1890 به خمیر دندان اضافه شد. تاناگرا ، حاوی فلوراید کلسیم به عنوان ماده موثره ، توسط کارل اف Toellner شرکت ، از برمن ، آلمان ، بر اساس کار اولیه شیمی دان آلبرت دنینجر فروخته شد. در ابتدا یک اختراع مشابه توسط Roy Cross ، از کانزاس سیتی ، میسوری ، در سال 1937 توسط انجمن دندانپزشکی آمریکا (ADA) مورد انتقاد قرار گرفت. 

خمیر دندانهای حاوی فلوراید که تأیید ADA را دریافت کردند. برای تولید اولین خمیر دندانهای حاوی فلوراید مورد تأیید ADA ، Procter & Gamble یک برنامه تحقیقاتی را در اوایل دهه 1940 آغاز کرد. 

در سال 1950 ، Procter & Gamble تیم تحقیقاتی مشترکی را به سرپرستی جوزف سی مولر در دانشگاه ایندیانا برای بررسی خمیردندان های جدید حاوی فلوراید ایجاد کرد. در سال 1955 ، اولین خمیر دندان حاوی فلوراید را که از نظر بالینی اثبات شده بود ، راه اندازی کرد. در 1 آگوست 1960 ، ADA گزارش داد كه "نشان داده شده است كه كرست يك دندانه ضد ضد پوسيدگي (پيشگيري از پوسيدگي) است كه در صورت استفاده با وجداني از برنامه بهداشت دهان و دندان و مراقبت هاي حرفه اي منظم ، مي تواند از ارزش قابل توجهي برخوردار باشد." در سال 1980 ، شرکت ژاپنی ، Sangi Co. ، Ltd. ، APADENT ، اولین خمیر دندان بازسازی کننده جهان با استفاده از فرم نانو هیدروکسی آپاتیت ، اصلی ترین ماده مینای دندان ، به جای فلوراید ، برای بازسازی مناطق از دست دادن مواد معدنی زیر سطح مینای دندان (ضایعات پوسیدگی اولیه). 

پس از سالها آزمایش آزمایشگاهی و آزمایشات میدانی ، ماده هیدروکسی آپاتیت آن به عنوان یک عامل ضد پوسیدگی فعال توسط وزارت بهداشت ژاپن در سال 1993 تأیید شد و نام آن را هیدروکسی آپاتیت پزشکی گذاشتند تا آن را از سایر اشکال هیدروکسی آپاتیت مورد استفاده قرار دهد. خمیر دندان ، مانند ساینده های دندان.

 در سال 2006 ، BioRepair با اولین خمیر دندان اروپایی حاوی هیدروکسیلاپاتیت مصنوعی به عنوان جایگزینی برای فلوراید برای بازسازی و ترمیم مینای دندان در اروپا ظاهر شد. "هیدروکسیلاپاتیت بیومتیمیک" برای ایجاد محافظت از دندانها با ایجاد لایه جدیدی از مینای دندان مصنوعی در اطراف دندان به جای سخت شدن لایه موجود با فلوراید که از نظر شیمیایی آن را به فلوراپاتیت تبدیل می کند ، در نظر گرفته شده است.

 

مصرف کنندگان فکر می کنند مسواک زدن با خمیر دندان یک روش بهداشتی ساده است ، آنها اشتباه می کنند. مراقبت از دهان یک استراتژی پیچیده است و لوازم آرایشی مدرن کارهای بسیار دیگری از صرف از بین بردن میکروب ها انجام می دهند.

 حفره دهان یک محیط خاص است ، موجوداتی را جمع می کند که شامل: [ بزاق ، یک مایع خیس کننده یونی با مقدار زیادی آنزیم. ساختارهای جامد معدنی جامد / آلی جامد ، یعنی. دندانها انتهای عصبی ؛ باکتریها و کلنیهای قالب که جمع می شوند و پلاک ] تشکیل می دهند. 

یک فاز گاز متحرک دو طرفه - نفس. تأمین منظم مواد مغذی از طریق غذا و نوشیدنی. ورود سایر گونه های باکتریایی از محیط و تماس نزدیک انسان ها ؛ و نوسانات بعدی دما. با توجه به همه این عوامل ، این مقاله به بررسی یکی از رایج ترین محصولات آرایشی با هدف بیمه مراقبت کافی از این قسمت جذاب بدن می پردازد. به طور کلی ، سلامت دهان و دندان در سراسر جهان در حال بهبود است.

متخصصان تغذیه دلیل این روند را تصفیه شدن روزافزون رژیم های غذایی از جمله قند کمتر می دانند ، در حالی که دندانپزشکان این بهبود را با پیشرفت در کیفیت و کمیت خدمات بهداشت دهان و دندان مرتبط می دانند. مقامات بهداشتی دریافتند که فلوریناسیون آب از بهبود سلامت دهان و دندان پشتیبانی کرده و تولیدکنندگان خمیر دندان می گویند استفاده از خمیر دندانهای پیشرفته فنی و مواد موثره آنها دلیل این امر است.

صرف نظر از این ، مزایای خمیردندان های مدرن در واقع چند برابر است. آنها نه تنها از بهداشت دهان و دندان پشتیبانی می کنند ، بلکه ساختار دندان را تقویت می کنند ، عملکرد و فیزیولوژی لثه را بهبود می بخشند ، مصرف کنندگان را ترغیب می کنند که اقدامات بهداشتی را حفظ کنند ، حساسیت دندان را کاهش دهند ، ظاهر دندان ها را بهبود بخشند و نفس تازه بکشند. با استفاده از متغیرهای فراوان در یک محصول ، چگونه متخصص شیمی آرایشی می تواند چندین ماده را در یک فرمول پایدار و کارآمد وارد کند؟ برای پاسخ به این سوال مهم است که اهداف یک فرمول خاص را بشناسید و آن را از ابتدا و با فرم فیزیکی بسازید.

 

گاهی اوقات ، انتخاب نوع خاصی از خمیر دندان مناسب است زیرا انواع مختلفی برای استفاده وجود دارد و هر یک از این روش ها به سود دندان های شما هستند. برای برخی از افراد ، ممکن است انواع خاصی از خمیردندان ها بهتر از دندانهای دیگر باشد. چه از نوع فلوراید باشد ، چه از نظر گیاهی ، فرمول هایی برای دندان های حساس ، سفیدکننده یا خمیر دندان با کنترل تارتار ، هرکدام می توانند مزایای خود را داشته باشند.

در تلاش برای کمک به شما در انتخاب بهترین نوع خمیر دندان برای سفید مروارید خود ، انواع متداول را در زیر آورده ایم.

خمیر دندانهای حاوی فلوراید یکی از بهترین راههای مبارزه با پوسیدگی و عفونت دندان است. این مینای دندان را تقویت می کند ، که اساساً به عنوان محافظ در برابر پلاک عمل می کند. این معمولاً معمول ترین نوع خمیردندان است زیرا در تقویت دندان ها و سلامت آنها موثر است. 

بدون وجود فلوراید ، دندانها در معرض تهویه طبیعی بدن هستند ، که می تواند منجر به پوسیدگی دندان شود. از دکتر می بخواهید که یک خمیر دندان حاوی فلوراید مناسب شما بخورد. خمیر دندان های غیر فلوراید کودکان کوچکتر به احتمال زیاد هنگام مسواک زدن خمیر دندان را می خورند ، بنابراین بیشتر خمیر دندان کودکان حاوی فلوراید نیست یا حداقل حاوی مقدار کمتری است.

فلوراید به طور طبیعی در برخی از غذاها مانند چای سیاه ، میگو ، اسفناج ، خرچنگ آبی و هویج وجود دارد. همچنین در آب لوله کشی اتفاق می افتد - بنابراین مقدار کمی از آن نگران کننده نیست.

فرمول خمیر دندان+فرمولاسیون خمیر دندان+فرمول تولید خمیر دندان+فرمول ساخت خمیر دندان+روش تولید خمیر دندان+روش ساخت خمیر دندان+شیوه تولید خمیر دندان+شیوه ساخت خمیر دندان+نحوه تولید خمیر دندان+نحوه ساخت خمیر دندان+آموزش تولید خمیر دندان+آموزش ساخت خمیر دندان+چگونگی تولید خمیر دندان+چگونگی ساخت خمیر دندان+مراحل تولید خمیر دندان+مراحل ساخت خمیر دندان+فرمول تولید خمیر دندان آنتی باکتریال+فرمول تولید خمیر دندان میوه ای+فرمول تولید خمیر دندان ضد باکتری+فرمول خمیر دندان کودک+ فرمول خمیر دندان ضد حساسیت+فرمول خمیر دندان راه راه+تولید آسان+تولید بدون دستگاه+تولید درمنزل+مقرون به صرفه+حداقل سرمایه+حداقل هزینه+قیمت تمام شده+دستگاه صنعتی+انواع میکسر+مجوز تولید+مجوز ساخت+اداره صنایع+سازمان غذا و دارو+روش تولید خمیر دندان ژله ای+فرمول خمیر دندان ژله ای+روش تولید خمیر دندن راه راه+روش تولید خمیر دندان ضد باکتری+روش تولید خمیر دندان ضد حساسیت+فرمول خمیر دندان سفید کننده+فرمول ساخت خمیر دندان سفید کننده+نحوه ساخت خمیر دندان سفید کننده+نحوه تولید خمیر دندان سفید کننده+روش تولید خمیر دندان سفید کننده+روش ساخت خمیر دندان سفید کننده+چگونگی تولید خمیر دندان سفید کننده+چگونگی ساخت خمیر دندان سفید کننده+آموزش تولید خمیر دندان سفید کننده+آموزش ساخت خمیر دندان سفید کننده+آموزش آنلاین+سیستم ساخت+سیستم ساخت+طریقه ساخت+طریقه تولید+طریقه مصرف+طرز تهیه+طرز مصرف+طرز تولید