طرز تولید تنباکو میوه ای&فرمول تنباکو فاخر و مزایا&فرمولاسیون تنباکو نخل

امتیاز کاربران
ضعیفعالی 

سلام و درود 

فرمول تنباکو میوه ای با کیفیت بالا

رفع اشکال فرمول تنباکو در این مرکز انجام میگیرد.

 

فرمول تنباکو فاخر

 

 

 

 

فرمول رایگان تولید تنباکو میوه ای,راهکار ساخت طعم فاخر,آموزش تولید فاخر و نخل

روش ساخت تنباکومیوه ای

در حال حاضر با افزایش محصولات دخانیات به دلیل افزایش قیمت دلار و افزایش حق گمرک

تولید محصولات دخانی در کشور با استفاده ی زیادی رو به رو می باشد.

یکی از این محصولات تنباکوی میوه ای میباشد با طعم های گوناگون

برای تولید با ما مشاوره نمایید.

مشاوره در تهیه مواد اولیه

آیا میدانید چه نوع تنباکو و با چه کیفیتی برای تولید طعم مناسب می باشد.

 

به دلیل طعم های مختلف نیاز به مشاوره ی فراوان دارید...

باید محصولی با قیمت مناسب و قابل رقابل با طعم های فاخر ,نخل,بنگ بنگ و .... باشد.

اگر تصمیم به تولید دارید با ما مشاوره نمایید.

فقط و فقط شخصی به سمت شرکت ما بیاید که از نظر پرداخت لارژ باشند.

تولید نیاز به مشاوره ی فراوان دارد.

ما می توانیم تولید با کیفیت به شما ارائه نماییم.

شما به فکر بسته بندی مناسب باشید...

 بر هیچ فردی پوشیده نیست که طعم قلیان میوه مضرر می باشد.

ما هم قصد معجزه نداریم.کیفیت در حد طعم های عربی تضمین ماست.

 

تنباکو

انواع تنباکو میوه ای و توتون /

 

تنباكو گیاهی است كه در اصل بومی قاره آمریكا است و هم اكنون در سراسر جهان رشد می كند. برگ های آن حاوی مقادیر زیادی از مواد شیمیایی اعتیاد آور نیکوتین و بسیاری از مواد شیمیایی عامل سرطان ، به ویژه هیدروکربن های چند اتوماتیک (PAH) است.

 

_ برگها ممکن است دودی (در سیگار ، سیگار برگ و لوله) بر روی لثه (به عنوان تنباکو غوطه و جویدن) استفاده شود و یا استنشاق شود (به صورت دم کرده). اکنون نیکوتین برای تولید محصولات جدید نیکوتین ، مانند سیگارهای الکترونیکی ، و همچنین برای درمان های جایگزینی نیکوتین ، که از آن برای درمان اعتیاد به دخانیات استفاده می شود ، از برگ استخراج می شود.

استفاده از دخانیات و قرار گرفتن در معرض دود سیگار توتون و تنباکو باعث ایجاد انواع مختلفی از سرطان و همچنین بیماری های قلبی ، تنفسی و ... می شود.

 

_ تولید دخانیات از 50 سال گذشته تاکنون از کشورهای شاخص توسعه انسانی (HDI) به بالا به پایین و متوسط تغییر کرده است. بسیاری توتون و تنباکو را یک محصول نقدی می دانند ، اما مطالعات انجام شده در چندین کشور نشان داده است که کشاورزان توتون و تنباکو اغلب در چرخه بدهی گیر می کنند که صنعت دخانیات در روابط خود با این کشاورزان ادامه می دهد.

علاوه بر این ، 16 کشور در تولید توتون و تنباکو از کار کودکان استفاده می کنند. کشاورزی توتون و تنباکو برای محیط زیست نیز مضر است ، زیرا توتون و تنباکو بیش از سایر محصولات کشاورزی مواد مغذی خاک را تخلیه می کند و اغلب نیاز به استفاده از سموم دفع آفات و کودهای شیمیایی دارد.

 تعداد زیادی از تنباکو و توتون  وجود دارد و از نظر تاریخی ، انواع مختلفی در گذشته مورد استفاده قرار گرفته است. انواع مختلف تنباکو نیز اغلب با هم مخلوط می شوند تا خواص منحصر به فرد خود را ترکیب کنند. تنباکو برگ بلوند (برگ روشن ، توتون طلایی ، ویرجینیا ...) اکثر افرادی که تا به حال در زندگی خود قلیان داشته اند احتمالاً از این نوع دخانیات قلیان سیگار کشیده اند.

 

بیشتر به عنوان برگ بلوند یا تنباکو ویرجینیا شناخته می شود. نام ویرجینیا برای برخی واضح است ، این نام به دلیل ایالتی در ایالات متحده آمریکا به همین نام و جایی که برای اولین بار در آنجا رشد کرده است ، نامگذاری شده است.

 

_ برگ بلوند/

 نام محبوب دیگری است که به رنگ تنباکو اشاره دارد. رنگ در ابتدا زرد روشن است و پس از اتمام روند خشک شدن ، رنگ به نارنجی عمیق تبدیل می شود. به طور سنتی ، فرایند خشک کردن در یک انبار با توتون آویزان وارونه اتفاق می افتاد. انبارها دارای سیستم دودکش بودند. این دودکش ها دود را از آتش نزدیک منتقل می کردند تا توتون را گرم کرده و خشک کنند.

به دلیل استفاده از دودکش ، به تنباکو همچنین دودکش گفته می شود. توتون و تنباکو طعم سبکی دارد و تنباکوی ویرجینیا / برگ بلوند / دودکش دار در 75 کشور جهان کشت می شود و حدود 40٪ از کل تولید جهانی توتون و تنباکو را تشکیل می دهد.

اکثر تولیدکنندگان توتون قلیان معمولاً آن را می شویند یا حتی می جوشانند ، بنابراین توتون تقریباً بدون نیکوتین باقی می ماند. پایه و اساس محصول نهایی اغلب عسل است ، اما لزوماً لازم نیست.

 

محتوای نیکوتین در یک برگ: تقریباً 0.5 - 3.5٪ / محتوای شکر در یک برگ: 5٪ - 30٪. * لازم است به خاطر داشته باشید که این درصد محتوای یک برگ را تشکیل می دهد. سپس برگ پردازش می شود و به دلیل سنگین شدن ملاس که چندین برابر برگ است مقدار آن کاهش می یابد.

 

_تنباکو برگ تیره (برگ سیاه ، توتون سیاه)/

 این یک نام عمومی برای گروهی از انواع توتون و تنباکو است که رنگ برگ از قهوه ای تا سیاه است ، یا به نوع توتون و یا به روند تولید توتون بستگی دارد. این بدان معنی است که تفاوت بین تنباکو برگ تیره و تنباکوی برگ بلوند قابل توجه است.

انواع و فرآیندهای مختلفی وجود دارد و محصول نهایی نیز کاملا چیز دیگری است. جدا از اینکه نوع توتون در بین افراد سیگاری قلیان محبوب است ، این نوع بیشتر در سیگار یا سیگار سیاه نیز استفاده می شود. توتون برگ تیره تقریباً همیشه در هوا خشک می شود ، این روش بیشتر قند را از توتون خارج می کند و به آن رنگ قهوه ای معمولی و بوی قوی می دهد.

 

_ برلی /

پرمصرف ترین نوع تنباکو در این گروه است. ارتفاع گیاه خود می تواند تا 1.5 متر برسد و قبل از شروع فرآیند تولید ، رنگ توتون نسبت به ویرجینیا سبک تر است. بهترین برگهای برلی از ایالات متحده آمریکا ، آمریکای مرکزی ، اوگاندا و اندونزی است.

برلی در هوا خشک می شود ، به این معنی که اکثر قندها از بین می روند ، رنگ آن تغییر می کند و بوی آن بوی تنباکو سیگار برگ را به یاد می آورد.

حتی دود تولید شده هنگام سیگار کشیدن نیز تیره و شدیدتر است. این رنگ از قهوه ای روشن تا قهوه ای بسیار تیره متغیر است. نوع برلی در 55 کشور در سراسر جهان رشد می کند و حدود 11 درصد از کل تولید دخانیات در جهان را تشکیل می دهد.

محتوای نیکوتین در یک برگ: 1.5٪ - 4.5٪ (اگرچه "نسبت نیتروژن" بالایی دارد - نسبت نیکوتین به قند). ویرجینیا براون ، ویرجینای تاریک یا ویرجینیا سیاه نام های دیگری هستند که ممکن است شنیده باشید.

 

_ در مورد براون ویرجینیا ، این بیشتر نوعی برگ ویرجینیا است که در فیلیپین و اندونزی رشد می کند ، جایی که یک فرآیند ویژه خشک شدن هوا اتفاق می افتد (Dark Air Cured Virginia) به لطف این فرآیند خاص ، تنباکو بسیار تاریک تر از ویرجینیا معمولی است و طعم یا بو نیز برجسته تر است. توتون و تنباکو "آتش خشک شده" - یک فرآیند خشک کردن. برگها در مرحله اولیه درمان خشک می شوند (دود می شوند).

_ نوع چوب تأثیر زیادی بر طعم و خصوصیات محصول نهایی دارد. برگها نیز به لطف این فرآیند رنگ تیره تری دارند. تهیه توتون ویرجینیا از این طریق نیز امکان پذیر است - ویرجینیا Dark Fire Cured. در عمل توتون نسبتاً ضعیف است ، اما طعم آن بسیار قوی است.

در نتیجه از این امر ، بسیاری از افراد سیگاری قدرت طعم و قدرت واقعی تنباکو را اشتباه می گیرند. تنها تولیدکنندگان شناخته شده ایالات متحده آمریکا ، لهستان ، مالاوی ، ایتالیا و تانزانیا هستند.

علاوه بر انواع و روشهای فرآوری که در حال حاضر بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد ، باید برخی از تنباکوهای سنتی را ذکر کنیم که اساساً با سنتی بودن دسته خاص خود را ایجاد می کنند.

 

مطمئناً بیشتر شما تنباکو Zaghloul را از نخله به خاطر خواهید آورد. از نظر تاریخی ، چیزی شبیه به یک مرحله متوسط بین محصولات برگ (Tombak ، Jurak k) و توتون و تنباکو مدرن است. Zaghloul به شکل پایه ، فقط شامل دو ماده است - ملاس و تنباکو (80٪ ویرجینیا ، 20٪ شرقی).

_ این نوع در برابر آفتاب خشک و شسته نشده و در نتیجه مقدار بیشتری نیکوتین در محصول نهایی وجود دارد. بسیاری از مردم در کشور ما تجربیات بدی با زاگلول دارند ، این بسیار به نحوه بسته بندی توتون و تنباکو مربوط می شود.

حتی در آن زمان ، فروش همیشه کم بوده است و افرادی که توتون را خریداری می کنند اغلب متوجه می شوند که آن توتون خشک شده است. اگر این مورد شماست ، راهی برای رفع آن وجود دارد.

_ آنچه شما نیاز دارید گلیسیرین غذایی است ، توتون را درون محفظه ای قرار دهید که در آن بسته شود ، در یک قاشق کوچک گلیسیرین مخلوط کنید و بگذارید به مدت 2 روز بسته بماند ، فقط هر چند ساعت کاملاً آن را مخلوط کنید.

دو روش سیگار کشیدن به طور صحیح وجود دارد. روش مدرن - شما به یک کاسه سبک و کم عمق لعاب دار (ترجیحاً از نوع ترکی) نیاز دارید.

آن را نیمه متراکم و با فاصله کافی بین فویل و توتون بسته بندی کنید (پیشنهاد می کنیم از فویل نازک استفاده کنید). از 2-3 ذغال استفاده کنید و بلافاصله سیگار را شروع کنید ، بدون اینکه کاسه را گرم کنید.

روش سنتی - (ما فقط در مورد رایج ترین روش صحبت خواهیم کرد ، به عنوان مثال در خاورمیانه ، روش سنتی با استفاده از گرمای غیر مستقیم است). این روش نیاز به کمی آموزش دارد. کرکی توتون را در همان کاسه ای که به روش مدرن استفاده شده است ، بسته بندی کنید ، اما فقط در ته ظرف.

اکنون قسمت جالب آن فرا رسیده است - سعی کنید از توتون باقیمانده یک دیسک درست کنید ، سپس آن را روی دخانیات پرزدار که در ظرف است قرار دهید.

بعد از آن ، 3-4 ذغال سنگ کوچک قرار دهید و بگذارید حدود 10 دقیقه با شیشه جلو بماند. تا زمانی که تنباکو پخته نشود ، لازم است از استعمال سیگار خودداری کنید. پس از گذشت 10 دقیقه ، شیشه جلو را برداشته ، 1-2 زغال سنگ برداشته و می توانید سیگار کشیدن را شروع کنید. شما در اصل یک لایه نازک پخته ایجاد کرده اید که جایگزین فویل می شود.

 

_ تومبک (از ترکی "توتون")/

از برگهای خشک توتون و تنباکو تهیه می شود. این برگها بدون طعم هستند. توتون و تنباکو دارای طعم و مزه اصیل توتون و مقدار زیادی نیکوتین است. اساساً می توان از هر نوع تنباکو استفاده کرد (برلی ، ویرجینیا ، شرقی ، ...) و آنها اغلب برای بهبود خواص توتون مخلوط می شوند.

برای تهیه توتون - چندین برگ بزرگ در آب خیسانده می شوند ، مستقیماً بدون استفاده از کاسه دود می شود. برگهای تومباک در قسمت بالای قلیان می پیچند (کمی شبیه سیگار برگ است).

ذغال ها مستقیماً روی تنباکو قرار می گیرند. تومبک در خاورمیانه بسیار محبوب است ، اگرچه در اروپا یا روسیه ، حتی بسیاری حتی نام آن را نشنیده اند.

 

_ ژوراک /

یک تنباکو تیره تراش خورده با افزودن ملاس و ادویه است. از هیچ نوع طعم دهنده و حتی میوه ای استفاده نمی شود. روش بسته بندی معمولاً روی بسته بندی زغال سنگ است که درست روی آن قرار دارد و فویل ندارد.

 

_ دوخا (به عربی سرگیجه) /

از کشورهای منطقه خلیج فارس می آید. دوخا یک تنباکو خالص است که حداقل در معرض فرآیند یا خشک شدن استاندارد قرار دارد و محتوای نیکوتین بسیار زیاد است. برگهای خشک توتون خرد شده و سپس از لوله های Medwakh دود می شوند.

دوخا معمولاً با گیاهان ، ادویه ها یا پوست مخلوط می شود. روش توصیه شده برای سیگار کشیدن مخلوط 0.5-1 گرم (بسته به نوع Dokha) در توتون است. این افزایش یکنواخت قدرت جلسه را در کل مدت جلسه تضمین می کند. همچنین می توان از آن برای کرک کردن آن روی یک کاسه بسته بندی شده استفاده کرد. در این حالت ، افزایش قدرت فقط در شروع جلسه یک جهش بزرگ خواهد بود ، طعم آن نیز به طور قابل توجهی تحت تأثیر قرار می گیرد و ممکن است طعم سوخته تنباکو نیز رخ دهد.

 

سایر فرایندهای مهم تولید برخی از تنباکوها مرحله دیگری از آماده سازی را طی می کنند.

                      **************

فرآیند تولید تنباکو /

 

_ تخمیر /

این روند می تواند از 2 روز تا چند ماه یا حتی سالها به طول انجامد. به تخمیر گاهی اوقات پیری توتون نیز گفته می شود.

تخمیر یک واکنش شیمیایی است که در اثر رطوبت ، دما و احتمالاً فشار نیز ایجاد می شود (برای تشدید روند). تخمیر به تنباکو رنگ یکنواخت تری می دهد و طعم نرم تری مخصوص این فرآیند دارد (زمان ، مکان ، دما ، ...) شستشوی تنباکو یک فرآیند کاملاً بحث شده در تولید دخانیات است. توتون و تنباکو شسته نشده به طور فزاینده ای محبوب می شود.

در واقع این توتون و فرآورده های فرآوری نشده است که عطر و طعم قوی تری را حفظ می کند و پس از پردازش بیشتر ، مقدار نیکوتین در حدود 0.5٪ باقی می ماند ، یعنی تقریباً ده برابر تنباکو شسته شده.

توتون علاوه بر قدرت ، طعم قوی تری نیز دارد و رنگ برگها کمی تیره تر است. طعم آن سنگین تر است و همچنین دارای برخی از ته رنگ های تلخ است.

به دلیل محتوای بالاتر نیکوتین و طعم بیشتر می تواند باعث بادگیر یا احساس مات شود. سیگاری های کم تجربه همچنین می توانند سرگیجه و استفراغ را تجربه کنند. وقتی توتون بسته بندی می شود برای استحکام ، این اثر چند برابر می شود. انواع خاصی از توتون و تنباکو اصلاً نیازی به شستشو ندارند.

توتون و تنباکو شسته شده معمولاً در طول تولید چندین بار شسته و خشک می شود. این تقریبا تمام نیکوتین و همچنین عطر و طعم اضافی تنباکو را از بین می برد.

به طور معمول ، توتون و تنباکو در آب سرد شسته می شود و به چند مرحله تقسیم می شود. در هر مرحله مقداری از نیکوتین و طعم اضافی تنباکو از بین می رود. تعداد مراحل شستشو عملاً می تواند میزان نیکوتین را از 0.05٪ (متداول ترین محتوای نیکوتین در تنباکو قلیان) تا 0.5٪ کنترل کند. توتون و تنباکو نیز گاهی جوشانده می شود.

 

_ تنباکو آب پز/ 

این روش نوع دیگری از روش تهیه است. این روش مشابه روش معمول شستشو است ، اما روش کار کمی متفاوت است. توتون و تنباکو چند دقیقه جوشانده می شود ، سپس با آب سرد شسته و فرآیند خشک شدن آغاز می شود. جوشاندن باعث از بین رفتن میزان نیکوتین ، عطر و طعم شدید تنباکو (که در عطر و طعم نهایی ترکیب تنباکو تأثیر می گذارد) می شود و توتون را صاف تر می کند ، پردازش و مخلوط آن با ملاس یا عسل را آسان می کند.

محصول نهایی معمولاً در برابر گرما مقاومت بیشتری دارد و عطر و طعم را بهتر حفظ می کند.

 

شرح نوعی فرمولاسیون عطر شارژ توتون و تنباکو با رایحه ای تازه و شیرین از میوه ها رشته فنی اختراع حاضر مربوط به زمینه تهیه تنباکو است ، به طور خاص مربوط به نوعی فرمولاسیون عطر شارژ توتون و تنباکو با رایحه تازه و شیرین میوه است.

 

_ فناوری زمینه همراه با بهبود مرتب سطح زندگی مردم ، مصرف کننده انسان به میزان احساس سیگار و سبک دهان و دندان به طور مداوم افزایش می یابد. جوهر دخانیات دودکش دار سنتی دارای عطر و بوی تنباکو است که مدیون پدیده خالص ، خالص و ملایم ناکافی محصول توتون است. استفاده می شود ، و احساس خشک و قابض احساس دهان را به راحتی برای مصرف کننده انسان حفظ می کند ، و عطر و طعم باقیمانده موذی ترتیب داده می شود.

 

_ اسانس طعم دهنده تنباکو توسط چندین ادویه جابجا می شود ، دارای نوع بوی خاصی است و می تواند مستقیماً برای مخلوط طعم دهنده دخانیات استفاده شود.

 

                     *****************

_ طبقه بندی ماده معطر طعم دهنده برای توتون و تنباکو /

 

۱_اسانس محصولات توتون و تنباکو تولید شده از توتون و تنباکو است که یک نقطه از عطر و طعم دخانیات حاصل از دودکش را توسط توتون دودکش شده یا بیشتر توتون دودکش شده با طبقه بندی نوع 1 مخلوط می کند. ، ماده معطر طعم دهنده انواع توتون و تنباکو برای سیگار توتون و تنباکو.

_ برگ تنباکو جز این است که کیفیت برگ برگ تنباکو از طریق اقدامات ویژه ای مانند پیری تخمیر و حسادت غیر معطر سیگار خود به خود ، مواد مغذی دیگر را اضافه می کند و اصلاح می کند ، و سیگار را معطر می کند.

 

این اختراع فرمولی از طعم دهنده طعم دهنده تنباکو را با عطر میوه ای خالص و شیرین آشکار می کند.

                        ***************

فرمول رایگان تولید تنباکو میوه ای/

مواد تشکیل دهنده تنباکو /

2 تا 4 درصد اتیل مالتول 

2 تا 3 درصد اتیل توت کتون 

0.1 تا 0.3 درصد اتانول برگ 

 0.05 تا 0.1 درصد داماسکنون 

 0.1 تا 0.5 درصد اتیل استر اسید فنیل استیک 

0.01 تا 0.1 درصد نرولیدول 

8 تا 10 درصد تنتور خرما قرمز 

0.01 تا 0.05 درصد لینالول 

 0.02 تا 0.08 درصد اتیل ایزووالرات

 0.1 تا 0.3 درصد اسید بنزوئیک 

05/0 تا 16/0 درصد بتا ایریزون 

 02/0 تا 0/08 درصد ژرانیلاستون 

 20 تا 30 درصد گلیسرول 

 40 تا 55 درصد پروپیلن گلیکول و

 10 تا 18 درصد اتانول خوراکی.

با استفاده از فرمول ، تنباکو عطر میوه خالص و شیرین تولید می کند ، می توان عطر توتون را افزایش داد و طعم توتون را تنظیم کرد ، به طوری که طعم توتون بهبود یابد ، رایحه شیرین طبیعی توتون افزایش یافته و خشک ، قابض و احساس تلخ مشتری بهبود یافته و نیازهای مشتری برآورده می شود.

 

توتون و تنباکو را میتوان به دو دسته تقسیم کرد.

 توتون دودکش درجه یک با جوهر ، توتون دودکش درجه دو با اسانس و جوهر توتون دودکش کلی.

_ علاوه بر این ، خاصیت اصلی که سیگارهای مارک معروف مختلفی نیز دارد. سیگارهای کم مصرف به طور کلی استفاده از عطر معطر سازی عمومی است.

استفاده از آن اغلب با ذات چندین معاملات مختلف در نسبت مناسب در برخی از تولیدکنندگان مخلوط می شود یا چندین عطر مونومر اضافه می شود دوباره ، ذات را با سبک و کاربرد خاص خود تقسیم می کند.

 

_ طعم دهنده نوع مخلوط برای سیگار مخلوط شده از توتون و تنباکو استفاده از برگ برگ تنباکو متفاوت با سیگار نوع ویرجینیا در نسخه است.

نوع مخلوط برگ توتون است که به طور عمودی در فشار سیگار و توتون و تنباکو آتش سوزی استفاده می شود به صورت جانبی برگ تنباکو را برای استفاده انتخاب می کند. از آنجا که اختلاف در موارد خاص کشورهای مختلف وجود دارد .

 

_ سیگار نوع ترکیبی سه نوع عمده را تشکیل می دهد: 

_ نوع مخلوط آمریکایی

_  نوع مخلوط فرمول اروپای غربی

_ نوع مخلوط نوع سینو با آلمان.

علاوه بر این ، همچنین می تواند به یک نوع نوع مخلوط مشخص تقسیم شود. بنابراین ، ماده مخلوط طعم دهنده نوع مخلوط به دو دسته تقسیم می شود: 

(1) اسانس طعم دهنده نوع مخلوط آمریکایی برای توتون و تنباکو برای کالاهای سیگار مخلوط در نزدیکی این فرمولاسیون معمولی مناسب است ، با رایحه خاص آن ، توتون دودکش دار و سیگار پخش شده با عطر و طعم نسیم خوشبوی سیگار..

 

2) فرمول اروپای غربی اسانس طعم دهنده مخلوط توتون و تنباکو عطر افزودنی است که دارای عطر و طعم معطر است ، سبک متنوعی دارد ، نوع خاصی از آن تنظیم شده است.

 

_ سیگار نوع مخلوط موجود که ماده اصلی تولید چین است را می توان در این نوع قرار داد.

خاصیت طعم دهنده نوع مخلوط مشخص برای توتون و تنباکو عمدتاً تقلید از جوهر مشبک نسیم معطر معروف نوع مخلوط معروف و نوع بوی ایجاد اصلی در جهان است.

_ طعم دهنده نوع بوی خارجی برای تنباکو از طعم دهنده های معطر نوع بوی خارجی برای توتون و تنباکو دارای طعم سابق غیر تنباکو یا در تمام برجسته بودن طعم تنباکو بی ربط است ، مانند طعم دهنده برای انواع توتون و تنباکو مانند گیاهان دارویی نوع بوی نوع بو بوفو "کرم کاکائو" (نوع سیگار ققنوس) ، نوع نعناع ، سیگار دارای اثر درمانی.

_ بوی خوب معطر این جوهر طعم دهنده نوع سیگار برگ برای توتون و تنباکو چوب صندل مشابه از سیگار برگ برجسته مبرد ، قوی ، ظریف است.

_ ادویه جات ترشی جات از نوع سیگار مصنوعی برای سیگار از برگهای توتون و تنباکو استفاده می شود ، این عطر طبیعی سیگار است که از تنباکو استفاده می کند ، و به طور کلی ادویه یا به ندرت اصلاح عطر اضافه نمی کند. توتون و تنباکو به مواد معطر و طعم دهنده تنباکو معروف از عطر و بوی معروف و با کیفیت عالی توتون های ترکی اشاره دارد.

 

 

 ماده معطر طعم دهنده جایگزین برای تنباکو ماده معطر جایگزین برای توتون و تنباکو مانند انواع طعم افرا افرا ، جوهر شیرین بیان و مومیایی کردن پرو ، خمیر بخور بی ادب آماده سازی ، جایگزین کافور دانه تونکا است.

 

_ نوع عطر و طعم معطر برای تنباکو نوع عطر و طعم دهنده تنباکو برای تنباکو مانند عطر شکلات ، شیر ، میوه ای ، مغزدار ، گل رز بانسیا ، عطر گل ، شین شیانگ ، عسل معطر است ، خامه معطر است ، لوبیا معطر است ، نان معطر ، خوش بو ، عطر فنل است ، عطر و بوی معطر ، عطر و غیره است.

_ سیگار از ماده موثر هم افزایی توتون و تنباکو به عنوان غلظت عطر استفاده می کند که می تواند برگهای مختلف تنباکو دور ریخته شده و عطر و طعم معطر استنشاق سیگار از جوهر را تقویت کند ، شاید بتواند خاصیت خاص عطر در تنباکو را تقویت کند.

 

 اصلاحات تنباکو اصلاحات تنباکو می تواند طعم شیرین را افزایش دهد ، طعم تلخ تند و طعم متنوع منزجر کننده و غیره را سرکوب کند.

چندین ماده فوق الذکر را می توان پایه عطر دانست: بچینگ به عنوان ذات مختلف طعم دهنده برای تعدیل توتون و تنباکو است.

 

ماده اولیه این اختراع با استفاده از توتون و تنباکو فرمولاسیون عطر و بوی تازه و شیرین میوه آسان است ، و مطابق با قوانین و مقررات و مقررات مربوطه بین المللی و کشور است ، و روش تولید ساده است. 

 

چکیده اهداف این مطالعه ترکیبی از تجزیه و تحلیل شیمیایی و توصیف طعم مواد افزودنی طعم دهنده است که در محصولات توتون و تنباکو استفاده می شود ، و یک نقطه شروع برای ایجاد یک کتابخانه گسترده از اجزای طعم دهنده ، مفید برای نظارت بر محصول است.

 

_ روش مقایسه ای طیف سنجی جرمی کروماتوگرافی گازی (GC-MS) برای مقایسه 22 محصول دخانیات موجود در بازار (سیگار و رول خود) که انتظار می رود دارای طعم مشخصه باشد و 6 محصول موجود در بازار که انتظار نمی رود دارای یک عطر و طعم مشخص با 5 باشد محصولات مرجع (برگهای تنباکو طبیعی و سیگارهای تحقیقاتی حاوی مواد افزودنی طعم دهنده).

                      *****************

_ اجزای سازنده طعم به طور طبیعی موجود در محصولات مرجع از اجزای موجود در محصولات تجاری موجود حاوی مواد افزودنی طعم دهنده حذف شدند. برای طبقه بندی از توصیف مواد افزودنی طعم باقیمانده استفاده شد. نتایج اندازه گیری GC-MS از 33 محصول دخانیات منجر به مروری بر 186 ترکیب شیمیایی شد. از این تعداد ، 144 محصول فقط در محصولات تجاری موجود است. این 144 ماده افزودنی طعم دهنده با استفاده از 62 توصیف کننده مختلف طعم استخراج شده از پایگاه داده های عطر و طعم توصیف شده است ، که عمدتا بر اساس تعریف مشخص کردن طعم دهنده ها از دستورالعمل محصول دخانیات اروپا به هشت گروه تقسیم شدند: میوه ، ادویه ، گیاه ، الکل ، منتول ، شیرین ، گل و متفرقه...

 

FDA مقررات تنباکو قلیان (لوله آب) در سال 2016 ، FDA قانونی را برای گسترش اختیارات نظارتی ما برای تحت پوشش قرار دادن کلیه محصولات دخانیات ، از جمله توتون قلیان ، نهایی کرد. FDA تولید ، واردات ، بسته بندی ، برچسب گذاری ، تبلیغات ، تبلیغ ، فروش و توزیع توتون و تنباکو قلیان را تنظیم می کند.

این شامل اجزا و قطعات محصولات دخانیات است که توسط قانون 2016 تنظیم شده است ، اما لوازم جانبی مانند فندک ، انبر یا مشعل های خارجی را شامل نمی شود. "اجزا" یا "قطعات" شامل موارد دیگر ، نرم افزار یا مجموعه ای از مواد در نظر گرفته شده یا منطقی انتظار می رود عملکرد ، ترکیب ، مواد تشکیل دهنده یا خصوصیات محصول توتون را تغییر دهد یا تأثیر بگذارد.

یا برای مصرف انسانی یک محصول دخانیات استفاده شود. 

 

_ نمونه هایی از اجزا و قطعات تنظیم شده شامل موارد زیر هستند:

قلیان (لوله آب)  / تقویت کننده های عطر و طعم / اتصالات خنک کننده شیلنگ / مواد افزودنی پایه فیلتراسیون آب (از جمله مواد افزودنی با طعم) / ذغال ساخته شده از چوب ، پوسته نارگیل یا سایر مواد و همچنین سیستم های گرمایش برقی کاسه ، شیرآلات ، شیلنگ و سرها....

 

         ****************

 

تنباکو چیست /

 

_ تنباکو نام مشترک چندین گیاه از تیره نیکوتینا و خانواده Solanaceae (شب بو) است و اصطلاح عمومی برای هر محصولی است که از برگ های درمان شده گیاه توتون تهیه می شود. بیش از 70 گونه تنباکو شناخته شده است ، اما محصول اصلی تجاری N. tabacum است.

از نوع قوی تر N. rustica نیز در سراسر جهان استفاده می شود. تنباکو DunhillLightFlake.jpg تکه های تنباکو ، برش خورده از شاخه های فشار داده شده نام محصول توشکو گیاه (ها) منبع نیکوتینا قسمت (های) گیاه برگ منشا جغرافیایی قاره آمریکا عناصر فعال نیکوتین ، هارمین استفاده می کند.

 

_ توتون و تنباکو حاوی آلکالوئید نیکوتین و همچنین آلکالوئیدهای هارمالا محرک بسیار اعتیاد آور است.

برگهای خشک توتون و تنباکو عمدتاً برای سیگار کشیدن در سیگار استفاده می شود. آنها همچنین می توانند به عنوان تنبل ، تنباکو جویدنی ، تنباکوی غوطه وری و اسنوس استفاده شوند استعمال دخانیات یک علت یا عامل خطر برای بسیاری از بیماری ها است. به ویژه مواردی که بر روی قلب ، کبد و ریه ها تأثیر می گذارند و همچنین بسیاری از سرطان ها. در سال 2008 ، سازمان بهداشت جهانی استفاده از دخانیات را به عنوان بزرگترین علت پیشگیری از مرگ در جهان اعلام کرد.

 

تنباکو قلیان (که به آن تنباکوی آبراه ، ماسل ، شیشا ، نارغیله یا آرگیله نیز می گویند) نوعی تنباکو قابل احتراق است که با قلیان (آبراه) دود می شود. دود قلیان (مردم) در معرض مواد شیمیایی اعتیاد آور نیکوتین قرار دارد و حاوی بسیاری از مواد شیمیایی سمی موجود در دود سیگار است.

 

_ تحقیقات نشان می دهد که افراد سیگاری ممکن است حتی مواد شیمیایی مضر موجود را نیز جذب کنند در دود سیگار زیرا جلسات سیگار کشیدن معمولاً طولانی تر است. یک جلسه معمول یک ساعته قلیان شامل استنشاق 100 تا 200 برابر حجم دود از یک سیگار است افراد سیگاری لوله های در معرض خطر ابتلا به همان نوع بیماری های ناشی از استعمال سیگار هستند و حتی ممکن است مواد شیمیایی سمی بیشتری مانند مونوکسیدکربن نسبت به افراد سیگاری جذب کند.

 

 

فرمول تولید تنباکو میوه ای+فرمول ساخت تنباکو میوه ای+روش تولید تنباکو میوه ای+روش ساخت تنباکو میوه ای+نحوه‌ تولید‌ تنباکو میوه ای+نحوه ساخت تنباکو میوه ای+آموزش تولید تنباکو میوه ای+آموزش ساخت تنباکو میوه ای+شیوه تولید تنباکو میوه ای+شیوه ساخت تنباکو میوه ای+چگونگی تولید تنباکو میوه ای+چگونگی ساخت تنباکو میوه ای+مراحل تولید تنباکو میوه ای+تولید بدون دستگاه تولید‌ آسان+تولید‌ در منزل+تجهیزات جهت تولید+حداقل سرمایه+مقرون به صرفه+ترکیبات تنباکو میوه ای+مواد اولیه+تهیه مواد اولیه+آموزش آنلاین+قیمت تمام شده+فرمول تنباکو دوسیب+فرمول تنباکو بلوبری+فرمول تنباکو نعناع+فرمول تنباکو آلبالو+الفاخر+فاخر+نخل+مزایا+انواع توتون+پف دادن توتون+پشتیبانی+انواع تنباکو+معسل+تنباکو+تنباکو میوه ای+دوسیب+هلو+بلوبری+نعناع+نعنا+پف دادن توتون+فرمول تولید تنباکو+روش پف دادن+فایده پف دادن+قیمت تمام شده+دستگاه پخت+میکسر حرارتی+پودری+دور بالا+دور پایین+بارکد زن+لسته بندی+مجوز+اداره صنایع+طرح توجیهی+مواد اولیه تنباکو+مقدار ترکیب+نحوه ترکیب+شیوه تولید+بدون دستگاه+حداقل هزینه+امکانات اولیه+تولید‌ زغال+زقال+ذغال+ذقال+خاک اره+خاک زغال+پوکه+زغال خودسوز+قلیان+بدون بو+بدون سر درد+بدون جرقه+بدون خاکستر+دخانیات+پیپ+فرآیند تولید+طرز تهیه+مراحل کار+راهنمایی+مشاوره+پشتیبانی+اختلاط مواد+روش ایجاد پف در تنباکو+عسل+آموزش رایگان تولید تنباکو,راهکار ساخت طعم قلیون,آموزش تولید فاخر و نخل+راه اندازی تولیدی تنباکو میوه ای+راه اندازی خط تولید تنباکو میوه ای+روش تولید تنباکو میوه ای+طرز تولید تنباکو دو سیب+فرمولاسیون تنباکو معسل+فرمولاسیون تولید تنباکو معسل+فروش روش تولید تنباکو میوه ای