مقاله ها

فرمول صابون مایع جهت تراشکاری+فرمولاسیون ضابون مایع+روش تولید ضابون مایع تراشکاری+ساخت صابون مایع صنعتی

امتیاز کاربران
ضعیفعالی 

روش ساخت صابون مایع جهت تراشکاری موجود است...

کیفیت+اقتصادی بودن محصول

با ما در تماس باشید.

 

فرمول صابون تراشکاری

 

چکیده

شستشوی جریان آب حاصل از شستشوی تجهیزات در محل تولید مواد شوینده در بسیاری از موارد به عنوان زباله در نظر گرفته می شود. تصفیه در محل در گیاهان فاضلاب امکان پذیر است اما معمولاً به فناوری پیشرفته فرآیند اکسیداسیون (AOP) نیاز دارد که از مواد شیمیایی استفاده می کند و لجن زباله ایجاد می کند. یک روش درمانی جدید ، مبتنی بر فیلتر نانو ، در مقیاس صنعتی در یک سایت تولید مواد شوینده در چین نشان داده شده است. آب شستشو را می توان به یک جریان کنسانتره و کسری آب تقسیم کرد. جریان کنسانتره حاوی اکثر سورفاکتانتهای با ارزش است و ارزش بازیافت دارد. کسر آب به راحتی توسط MBR صیقل داده می شود تا برج های خنک کننده تغذیه شود. به همین ترتیب ، این سایت تولیدی هیچگونه آب شستشو را تخلیه نمی کند و تمام منابع موجود در آب شستشو را بازیابی می کند: هر دو ماده شیمیایی (به عنوان سورفکتانت) به عنوان آب.

 

     


     

     کسانی بودند که سوالات زیادی می پرسیدند.

    این بدان معناست که آنها درگیر ، علاقه مند ، کنجکاو و تمایل به یادگیری و درک مفاهیم جدید دارند.

    این همچنین توصیف مشتریان ما است! اعضای خانواده بزرگ دره Chagrin ما همیشه مشتاق یادگیری هستند و آنها بهترین سوالات را می پرسند. 

    برای من ، هر یک از این سالات به یک لحظه قابل آموزش و اغلب به یک وبلاگ تبدیل می شود. 

    ما اخیراً یک سوال عالی دریافت کردیم"اگر صابون طبیعی شما حاوی SLS یا سایر تقویت کننده های کف نیست ، چگونه کف می کند؟"  

     

    حباب چیست؟

    یاد داشته باشیم که چگونه با دمیدن داخل نی در لیوان شیر خود ، حباب های زیادی ایجاد کردیم. اگر لیوان خیلی پر نبود ، می توانستم به راحتی لیوان را با انبوهی از حباب ها پر کنم تا اینکه مادرم به من گفت که دیگر با غذای من بازی نکن. 

    اما اگر ما با استفاده از آب همان "آزمایش" را امتحان کردیم ، این نیز جواب نداد. حباب ها کف نمی شوند و خیلی سریع ظاهر می شوند.

    حباب های آب از ثبات کمتری برخوردار بودند زیرا کشش سطحی (بعداً درباره آن بعداً) مولکول های آب را به عقب می کشاند.

    چرا تفاوت؟ این شیر حاوی پروتئین و چربی شیر است. این پروتئین ها و چربی ها یک فیلم در حباب تشکیل می دهند که آن را قوی تر و پایدارتر می کند. شیر (به ویژه شیر کامل) کشش سطحی کمتری نسبت به آب دارد. هر زمان کشش سطحی کاهش یابد ، حباب ها پایدارتر هستند.

     

    پس حباب های صابون چطور؟ 

    دارد و آنها یک چیز عمده مشترک دارند ، آنها می توانند حباب ایجاد کنند.

    وقتی دسته ای از حباب های ریز صابون را با هم جمع می کنید ، به آن کف می گویند . خواه یک تکه صابون طبیعی یا شامپو یا صابون های شوینده مصنوعی ، مایع ظرفشویی یا حتی مواد شوینده لباسشویی باشد ، روند ساخت حباب در اصل همان است.

     

    برای درک راز حباب ساز صابون ، باید شیمی مولکول های صابون و مولکول های آب را کشف کنیم. اینجا علم میاد !!

     

    خصوصیات آب: کشش سطحی

    آیا تا به حال "شکم شکم" را در استخر شنا انجام داده اید - دردناک است!

    اما چگونه این امکان وجود دارد؟ در حالی که می دانیم آب سخت نیست ، شکم فقیر شما مخالف است.

    اگر می توانستید مولکول های آب و رفتار آنها با یکدیگر را ببینید ، متوجه می شوید که هر مولکول آب در واقع جذب همسایگان خود می شود.

    هر مولکول آب دارای دو اتم هیدروژن و یک اتم اکسیژن استدو اتم هیدروژن (گوشهای میکی موس) یک مولکول به اتمهای اکسیژن سایر مولکولهای مجاور جذب می شوند. این جاذبه "پیوند هیدروژن" نامیده می شود.

     

     

    در داخل بدن آب ، به دور از سطح ، هر مولکول درگیر یک کشش جنگ و کشش با همسایگان خود از هر طرف است.

    اما در سطح آب ، رفتار مولکولها متفاوت است.

    از آنجا که هیچ مولکول آب در بالای سطح وجود ندارد ، مولکولهای سطح توسط مولکولهای آب زیر آنها به درون مایع کشیده می شوند. همانطور که مولکولهای سطح استخر محکم به هم جمع می شوند ، آنها یک "پوست" مانند یک لایه نازک از بسته بندی پلاستیکی به نام کشش سطحی تشکیل می دهند.

    کشش سطحی نتیجه انسجام است که به عنوان "چسبیدن به هم" ذرات تعریف می

    در حالی که همه مایعات به نوعی کشش سطحی دارند ، هرچه نیروهای بین مولکول ها (نیروهای بین مولکولی) قویتر باشند ، انسجام بیشتر خواهد بود. آب دارای نیروهای بین مولکولی قوی است - اینها پیوندهای هیدروژنی هستند که در بالا توضیح داده شد. 

    بنابراین ، هر زمان که به آب برخورد کردید ، باید فشار سطح آب را بشکنید تا وارد شود. هنگام غواصی یا پرش به استخر ، مقدار کمی از آب را با دست یا پا شکسته اید. اما شکم شما مساحت زیادی دارد و در نتیجه مقدار بیشتری "پوست" سطح برای شکسته شدن دارد. تصویر از: slideshare.net

     

    سطح و صابون طبیعی

    فیلم کوچک زیر را مشاهده کنید و متوجه شوید که قطرات آبی که من روی کاغذ موم زده قرار می دهم به دلیل کشش سطح به گلوله های کوچک شبیه گنبد تبدیل می شوند.

    سپس ببینید که هنگامی که مقداری صابون معرفی می کنم ، با کشش سطحی آب چه اتفاقی می افتد. صابون یک سورفکتانت طبیعی است که مخفف "عامل فعال سطح" است. سورفاکتانت ها باعث کاهش کشش سطحی آب می شوند

    آب معمولاً خودش را نگه می دارد زیرا هر مولکول آب توسط سایر مولکول های آب احاطه شده و جذب آن می شود. خاصیت کشش سطحی باعث می شود آب مانند کاغذ مومی من روی سطح دانه شود. برای اینکه آب پخش شود و یک سطح (مانند پوست شما) مرطوب شود - به مواد فعال کننده سطح نیاز دارید. 

    ویدئو

     

     

    کشش سطحی و توضیحات صابون طبیعی

     

    مولکول صابون دو به پایان می رسد بسیار متفاوت است، در پایان که دوست دارد به چوب به آب آب دوست و یا به نام  آبدوست پایان و پایان که دفع آب است آب متنفر یا نام  آبگریز پایان.

     

    مولکول صابون به عنوان یک پل اتصال دهنده عمل می کند. انتهای آب دوست من به یک مولکول آب متصل می شود و انتهای آن آب دوست به یک مولکول روغن یا روغن چرب متصل می شود.

    وقتی صابون را از روی پوست شستشو می دهید ، انتهای آب دوست (انتهای آب دوست) مولکول صابون با آب شسته می شود و انتهای آبگریز را با خاک و روغن همراه با آن می گیرد. 

    از آنجا که وبلاگ ما ، "چگونه صابون کار می کند" در مورد روند کار صابون برای تمیز کردن بدن شما بحث می کند ، من کل روند را در اینجا تکرار نمی کنم!

     

     

    بنابراین ، چگونه صابون طبیعی پدید می آید؟

    وقتی صابون طبیعی با آب مخلوط می شود ، تمایل به ایجاد ورقه های نازک است که در آن یک لایه نازک از مولکول های آب بین دو لایه از مولکول های صابون قرار می گیرد. 

    مولکول های صابون در واقع آب را در یک لایه نازک به دام می اندازند و یک فیلم مانند آن را در تصویر سمت چپ ایجاد می کنند. تصویر از: itsokaytobesmart

    توجه داشته باشید که چگونه لایه مولکولهای آب (آبی و زرد) در هر دو طرف توسط مولکولهای صابون با انتهای آب دوست (قرمز) به سمت آب احاطه شده و دم آبگریز از آب دور است.

    وقتی روی پوست خیس ، پارچه شستشو یا اسکراب خود صابون می مالید ، اصطکاک ایجاد می کنیداین اصطکاک حباب های ریز هوا را به سطح صابون مرطوب وارد می کند.

    انتهای آبگریز (دفع آب) صابون آبکی مرطوب را دوست ندارد و می خواهد آن را ترک کند ، بنابراین خود را به نزدیکترین حباب هوا متصل می کند.

     

    به زودی حباب های هوا در انتهای آبگریز مولکول های صابون پوشانده می شوند. این یک فیلم نازک ایجاد می کند که کمی هوا را در بر می گیرد.

    چه چیزی به آن می گوییم؟ حباب صابون!  

    اگر می توانستیم حبابی را از وسط نصف کنیم ، چیزی شبیه به تصویر سمت راست می بینیم. 

    حباب با هوا پر شده و سطح حباب صابون یک لایه نازک از آب است که بین دو لایه مولکول صابون قرار دارد ، یکی در داخل و دیگری در خارج از حباب. این لایه ها با هم کار می کنند تا هوا را درون خود نگه دارند.

    برهم کنش بین حباب های صابون ، مولکول های آب را از یکدیگر دور می کند تا تنش سطحی را از بین ببرد.

    بنابراین یک حباب صابون طبیعی فقط هوای پیچیده شده در یک فیلم ساخته شده از آب و صابون است. حباب های هوا اکنون به دام افتاده اند و حباب های هوای محبوس شده زیادی که در مولکول های صابون پوشیده شده اند همان چیزی هستند که ما آنها را کف صابون می نامیم .

     

    سرانجام ، بازگشت به سال

    "اگر صابون شما حاوی SLS یا سایر تقویت کننده های کف نیست ، چگونه کف می کند؟"  

    در ابتدای این وبلاگ اشاره کردم که اگر سعی کنید با استفاده از آب ساده حباب درست کنید ، به سرعت خواهید دید که خیلی خوب کار نمی کند. دلیل این امر این است که انسجام و در نتیجه کشش سطحی ، نیروهایی که مولکولها را کنار هم نگه داشته اند بسیار زیاد است.

    کشش سطحی آب است. افزودن صابون طبیعی به آب ، تنش سطحی آب را تغییر می دهد و اجازه می دهد حباب های پایدار و در نتیجه کف ایجاد شود. 

    تقریباً تمام محصولات پاک کننده بر اساس نوعی سورفاکتانت ساخته شده اند. سورفاکتانت ها نه تنها کشش سطحی آب را کاهش می دهند بلکه نحوه ساخت آنها  (با یک انتهای آب دوست و یک انتهای آبگریز) آنها را با آب و روغن سازگار می کند.

    این خاصیت همان چیزی است که آنها را برای پاکسازی خوب می کند. وقتی سورفاکتانت ها سطح سطحی آب را کاهش می دهند ، اساساً باعث لغزندگی بیشتر مولکول های آب می شوند ، بنابراین احتمال اینکه به خودشان بچسبند کمتر است و احتمال تعامل آنها با روغن و چربی وجود دارد.

    صابون طبیعی برای ایجاد کف یا تمیز کردن به مواد افزودنی مصنوعی نیاز ندارد ، زیرا صابون طبیعی یک سورفکتانت طبیعی است بنابراین نه تنها باعث ایجاد حباب و کف عالی می شود ، بلکه به پاک سازی آلودگی های روغنی پوست نیز کمک می کند - به طور طبیعی!

    همچنین ، موادی که برای فرمولاسیون یک صابون طبیعی و همچنین زمان پخت استفاده می شود به نوع کف تولید صابون کمک می کند. روغن هایی مانند روغن نارگیل و کرچک به ایجاد یک کف غنی حباب دار و کف دار کمک می کنند. از طرف دیگر ، صابونهایی که در درجه اول با روغن زیتون تهیه می شوند ، مانند صابونهای نوع Castile ، کف خامه ای و غنی و خامه ای تولید می کنند. گلیسیرین که به طور طبیعی در صابون دست ساز نگهداری می شود ، به ایجاد کف کف دوست داشتنی نیز کمک می کند. 

    صابون طبیعی دست ساز به "درمان" نیاز دارددر طی فرآیند پخت ، آب باقیمانده با گذشت زمان به آرامی تبخیر می شود که باعث سفت شدن صابون می شود. ما صابون های خود را بسته به دستورالعمل حدود 8 تا 10 هفته درمان می کنیم. در حالی که استفاده از یک صابون دست ساز بعد از فقط چند هفته بی خطر است ، یک صابون طبیعی که به درستی پخته شده  باشد ملایم تر ، دوام بیشتری خواهد داشت و مقادیر زیادی کف کف دار را ایجاد می کند. 

     

    صابون های تجاری و چرم

    وجود دارد . ساندیت ها (شوینده های مصنوعی) همگی سورفاکتانت هستند و کلمه شوینده فقط مترادف کلمه سورفاکتانت است.

    از آنجا که برای شستشوی آلودگی های روغنی به نوعی سورفکتانت نیاز است ، اگر محصول پاک کننده ای که روی صورت ، بدن یا موهایتان استفاده می کنید صابون واقعی نیست یا ادعا می کند "بدون صابون" است ، با مواد سورفکتانت مصنوعی ساخته می شود ، در اصل مواد شوینده. 

    در "صابون های" تجاری (که در واقع صابون نیستند) از شوینده های مصنوعی استفاده می شود که پاک کننده و به عنوان تقویت کننده کف یا مواد کف کننده عمل می کنند تا مقادیر زیادی از کف را که مصرف کنندگان دوست دارند فراهم کنند. این مواد شیمیایی بسیار ارزان قیمت هستند و بسیاری از آنها هدفی غیر از تهیه کف کف غلیظ و کف دار ندارند که برای تمیز کردن آن چندان لازم نیست. 

     

    بنابراین یک کف طبیعی با یک صابون طبیعی ایجاد کنید و به پوست و سیاره ما کمک کنید!

    با ما در تماس باشید.

    یک برنامه نظارت مستمر برای پسابهای دپارتمان و همچنین نهایی برای تقریبا 3 ماه انجام شد. خصوصیات فاضلاب مرکب از هر دو کارخانه تولید صابون و مواد غذایی نشان می دهد که زباله ها به عنوان مقادیر COD و BOD بسیار با ترکیبات آلی آلوده شده اند. علاوه بر این ، پساب کارخانه تولید صابون حاوی غلظت قابل توجهی روغن و گریس به میزان 563 میلی گرم در لیتر است. پساب تولید صابون و مواد زائد ترکیبی تخلیه شده از کل مجموعه صنعتی تحت فرآیندهای مختلف تصفیه قرار گرفتند ، یعنی شناور سازی هوا در محلول ، انعقاد شیمیایی - رسوب ، و تصفیه بیولوژیکی از طریق یک فرآیند لجن فعال کاملاً مخلوط. اگرچه انعقاد با استفاده از آلوم و به دنبال آن رسوب 52٪ COD را حذف می کند ، مقادیر باقیمانده با استانداردهای نظارتی مطابقت ندارد. تصفیه بیولوژیکی فاضلاب ترکیبی کامپوزیت به طور قابل توجهی آلودگی های آلی موجود در فاضلاب را از بین برد. مقادیر متوسط باقی مانده BOD ، COD ، روغن و گریس به ترتیب 30 ، 92 و 8.3 میلی گرم در لیتر بود. بر اساس نتایج آزمایشگاه ، یک طرح نهایی فرآیند تهیه شد.