مقاله ها

کنسانتره(Concentrate)

امتیاز کاربران
ضعیفعالی 
 کنسانتره(Concentrate):
 
احتمالاً با این کلمه آشنا هستید و شاید اولین چیزی که به ذهن شما خطور کند کنسانتره میوه باشد...
اما جالب است بدانید کنسانتره ها را میتوان به سه گروه تقسیم کرد.
۱_کنسانتره دام
۲_کنسانتره طیور
۳_کنسانتره میوه
 
به طور کل میتوان گفت کنسانتره به پودر حاصل از آب گیری محصول میگویند.
 
_کنسانتره دام و طیور؛
دام ها و طیور برا تغذیه ی مناسب و غنی نیازمند مواد غذایی مختلف و ویتامین های گوناگون هستند.استفاده ی همزمان این ویتامین ها کار را دشوار میکند دامداران و مرغ داران برای راحتی کار خود این مواد غذایی را تبدیل به کنسانتره میکنند که به طور همزمان تمام ویتامین ها به دام ها و طیور برسد.
 
_کنسانتره میوه؛
 
تفاوت کنسانتره و آبمیوه:
باید گفت کنسانتره و آبمیوه متفاوت هستند.آبمیوه های موجود در بازار به هیچ عنوان طبیعی و در یک کلام آبمیوه نیستند و حتما نوشته ی (حاوی ۲۰% کنسانتره) را بر روی پاکت آبمیوه ها مشاهده کرده اید‌..آبمیوه به محصولی گفته میشود که نتیجه آبگیری میوه است.چه به صورت سنتی و چه با دستگاه‌.
حال توضیح بیشتری ارائه میدهیم تا کامل متوجه شوید...
پس از آب گیری میوه؛آبمیوه را در برج های مخصوصی انبار میکنند.آبمیوه در دو مرحله تصفیه میشود و بیشترین محتویات خود را از دست میدهد و میتوان گفت حجم آن تا یک هشتم کاهش میابد و از برج خارج و تخلیه میشود.این محصول نهایی کنسانتره نام دارد.
 
حال برای تهیه آب میوه ۶ برابر آب_انواع اسانس و شکر یا گلوکز به مقداری کنسانتره اضافه میشود تا آبمیوه تولید شود که تمامی این افزودنی ها سلامت شما را به خطر می اندازد‌..

کنسانتره سازی

+کنسانتره+انواع کنسانتره+کنسانتره چیست+کاربرد کنسانتره+کنسانتره دام+کنسانتره طیور+کنسانتره میوه+آبیموه حاوی کنسانتره+نقش کنسانتره در تولید آبمیوه+اسانس+افزودنی